Отговори
# 435
  • Варна
ilik123 честито две бебчета. Много се радвам за теб и семейстовото ти. Супер  newsm44

# 436
ilik123, каква хубава новина! Честито от сърце! Пожелавам ти леки и неусетни девет месеца с приятна компания за завършек!

# 437
ilik123, честита Ви радост   bouquet и нека оставащото време до появата на бебоците да е леко и безпроблемно!    Crazy

# 438
Илик - честита ви двойна радост    bouquet Hug Peace прекрасно усещане и невероятно щастие е това да дадеш 2 живота наведнъж! Много да се пазиш и пиши по-често какво се случва  Peace

# 439
Здравейте момичета!
ilik123, ех, че хубава новина!  Grinning Чета пред компютъра и през цялото време се усмихвам! Толкова хубаво ми стана! Тази новина, за очаквано бебче, винаги много ме радва и ми става едно вълнуващо, тайнствено, абе невероятно усещане е за мен. А за две мишленца - е това вече е вълшебно!  twin_neutral Имам приятелка, която много искаше второ детенце /и ти е наборче/ и Господ я дари с 2 момченца преди година. Имат си и батко. Сега в тях са мъжка чета!  Laughing
ilik123, много стиснати палци за лека бременност и накрая най-щастливата кака да гушне най-розовите и сладки бебчета на света! Късмет!  Hug

И влизай да ни разказваш и да ни радваш!

Жаклин, следобедно кафенцето, ама аз сега ще си го взема, че до сега спахме с малкия. Той е с температура и е болен от днес. Сополи, кашлица, целият е зачервен- прилича на Дядо Коледа! Доктора каза, че е дребен вирус, ще го борим със сиропи!

nikol7972, мерси за посрещането и на теб! Това в ник-а на края да не значи, че си наборче!  hahaha Как те разкрих, а? Ако не, надявам се да не те засегнах.

Рослем, стисках палци днес за ендото! Гледах и на ЛС-не си писала. Сигурно си ангажирана и притеснена. Дано да е наред всичко. Ще ги овладеете тези хормони. Какво са се разбеснели! Чакаме добри новини. Късмет!

chanel 5, наистина това му е неприятното след гости - хаосът след децата. Но пък иначе да гледаш как им светят очичките, като на дяволчета, как се забавляват и дивеят - голям купон!  Party Струва си подреждането. А и аз включвам каката, та ми е по-лесно.

Успех на всички!  Heart Eyes

# 440
ilik123 страхотна новина дано всичко до края е наред.Лека бременност.Стискам палци на всички.

# 441
Здравейте страхотни дами!!! Не влизах напоследък , но много неща имах на главата и само прочитах отгоре отгоре , но сега обстановката е по спокойна  Praynig и като чета тук тези хубавки новинки се зареждам ....благодаря ,че споделяте....живота е толкова шарен...
Илик123 -браво момиче!!!  Hug Hug Hug да се пазиш и да пишеш често толкова ти се радвам....  bouquet
Рослемче, палчета и от мен  Heart Eyes
Спасдиди , дано скоро се оправи малкият мъж...да е здравичък Peace
значи все пак имало бомбички....малко скрити , но взеха да гърмят...хубаво е ....толкова се радвам за всяка от вас...

# 442
  • На планетата Земя
ilik123, страхотна новина! Изненада и половина, цели две изненади. Лека бременност ти желая!

Специални  Hug за Реге, Бъни, Жаки и Мастерчето

# 443
Специални  Hug за Реге, Бъни, Жаки и Мастерчето
Ох стопли ми се душицата  love001.И по тебе да пратя поздрави на другите - старите муцунки.
ilik123 прекрасна новина.Дано да си на късмет голям на всички очакващи момичета в тази темичка Praynig.Прекрасна бременност ти пожелавам Hug
Рослемче fingerscrossedза прегледа.
Лени скоро ще съм на обиколка из самата болница да видим дали ще се уплаша много.Още с лекар не съм говорила.

# 444
Лени скоро ще съм на обиколка из самата болница да видим дали ще се уплаша много.Още с лекар не съм говорила.
Бънко, само спокойно мило - връщане няма  Hug Hug Hug, зе лекар знаеш - насреща съм  Heart Eyes и не се мотай много, че малкото зайче няма да чака  Flutter Laughing Mr. Green

# 445
Бънко, само спокойно мило - връщане няма  Hug Hug Hug, зе лекар знаеш - насреща съм  Heart Eyes и не се мотай много, че малкото зайче няма да чака  Flutter Laughing Mr. Green
Ох недей така, че параноя яко ме гони.Нищо не сме приготвили и сънувам ,че детето ми няма и гащи да има hahaha като се роди.И тоя гаден сняг така ме блокира Sick

# 446
Ми Бънко, то гащи не му и трябват на човечето, пардон зайчето  Laughing Laughing Laughing
По хубаво купи един голям пакет памперси - сега почти навсякъде са на промоция. Купи си 5 бодита и 5 комплектчета ританки и горни блузки, чаршафчета и одеялце и това е. Малко козметика и 2 шишенца за всеки случай и ако не мислиш да кърмиш.
Ако ще кърмиш - помпа за кърма, евентуално силиконови зърна и крем за мазане на гърдите \ в началото почти на всички им трябва\.
Горе долу е това, коритце за къпане, количка, стерилизатор за шишенца, столче за колата ....
Не се сещам друго, но не се престаравай защото първите дрешки много бързо ги израстват и ще имаш такива дето няма да ги и облечеш.

# 447
  • Пловдив
Много, много, много  ви благодаря  lovekiss !Толкова сте мили...  hug !!!!!
Разбира се, че ще наминавам тук Simple Smile
Пожелавам ви само хубави неща !!!
Надявам се да съм ви на късмет и аз  babydust7 !Искрено ви желая сбъднати мечти  Two Hearts

# 448
Бъни, като гледам имаш още малко време. Да започнеш с шапчицата, защото така бебето ще излезе по-лесно  hahaha(това са малко бабини деветини, обаче на мен ми харесва). Иначе Лени е абсолютно права - за начало ти трябват няколко комплекта дрешки и си реди. Бабите са фенове на дрешките и скоро-скоро ще те дообзаведат. Някои неща наистина трябва да си ги вземеш навреме, защото после в бързината е кофти. Мишо купи легълцето рано, но от суеверие го остави несглобено докрая. Когато Бебо дойде, ни изписаха бързо-бързо - на третия ден сутринта. Да видиш новоизлюпения татко как се озори да пазарува за черпене, да си доведе родителите, да сглоби креватчето и накрая не знаеше на кой свят се намира  hahaha.

# 449
  • София
Ох недей така, че параноя яко ме гони.Нищо не сме приготвили и сънувам ,че детето ми няма и гащи да има hahaha като се роди.И тоя гаден сняг така ме блокира Sick

Аааа, няма да ми се сърдиш, ама ми стана смешно това за гащите... за какво са му гащи бре...  Joy Joy Joy
Стискам ти палци, само бъди спокойна, всичко ще е наред. Ще видиш, че сега те гони параноята, ама тръгнеш ли за родилното ще си кански спокойна за разлика от околните ти  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт