Отговори
# 375
разбира се ,че ще ги видиш двете черти danichka70  Шанел .сори мила ,може пък  месеца на любовта да направи да се случи чудото ,и много скоро да ни зарадваш ,дай боже  PraynigЖаки много хубави кокичета си ни набрала Hug

# 376
Здравейте момичета!
Гледам, показват се все нови и нови хора, та се осмелих и аз да подам нос иззад храста!  Laughing
Следя ви от доста време - и ту ми се иска, ту не ми стиска! Историята е такава: аз съм на 37 години, имам 2 деца /за сега  Crazy/ - на 7,5 г. и почти на 3г.
Мечтая, копнея, надявам се, но и се страхувам, притеснявам и плаша да имам 3-то дете. Лятото с мъжа ми работихме по въпроса, но не се получи. След това, ноември месец ми откриха 2 автоимунни заболявания-на слъзните жлези и на щитовидната жлеза и аз окапах! Отказах се тотално. Но сега се чувствам добре и надеждата ми се върна! А и вас като ви чета!  Embarassed То направо е заразно!  Embarassed Не съм разговаряла с лекарите дали автоимунните заболявания ще попречат нещо на бебето, а и нямам много време за чакане, тъй като скоро имам рожден ден!  Rolling Eyes Иначе добре се написах, че съм на 37, но в края на месеца ще трябва да черпя!  Party
Та аз съм доста объркана, но много ми се стои в тази тема. Пък да не говорим за "онази"!
Каквото и да се получи при мен, на вас всички желая късмет!  newsm32

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 16:19 от spasdidi

# 377
ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС ,И ДАНО СКОРО И ТИ СЕ ПОХВАЛИШ ,МНОГО Е ЗАРАЗНА ТАЗИ ТЕМА и аз тей мисля , Hug

# 378
  • София
Здравейте мацки, реших да се завърна при вас,поне проблема за трите ми аборта цъфна и скоро-скоро се надявам да съм в редиците на бебеправещите Praynig Hug
ОткриХ си след мнооооооого изследвания -финално- Хашимото+ възел на щитовидната,хормоните на щитовидната са ок засега,в смисъл в граници са,но ТСХ не е много ок за бебеправене,та чакам да мине малко да пусна една контрола на ТСХ и ако е над 2 започва по схема лтироксин, другото което изскочи е че не усвоявам добре фолиева,затова сега пийвам малко повечко Simple Smile
иначе другите хормони/половите/ са ми пушка/да не чуе дявол/ Naughty както и останалите изследвания са ми чудесни Whistling Praynig Hug

# 379
Здравейте прекрасни! Heart Eyes

kroelahai сега обърнах внимание на подписа ти Simple Smileаз също имам син на 20 години и всеки месец се моля за една такава малка принцеса,като твоята Hugнадявам се в скоро време да видя  EFP
Даничка, много ме зарадвахте с тези големи деца!   bouquet След като година и половина в тази тема държах първенството с най-големи деца, вие ме изпреварихте! Не слушайте никой, освен сърцата си, няма нищо лошо в голямата разлика. Ние точно това си говорим с мъжа ми, че тази година отлита едната щерка, след 3-4 и другата и ние какво ще правим, млади се чувстваме още, едно дете само може да ни върне младините и да почнем всичко отначало!
spasdidi  welcome
Радвам се на нови членове в отбора на бебеправещите 3-то детенце! Успех ти пожелавам!
magnet_for_happiness, успех и на теб! Важното е, че сте открили проблема и ще вземете мерки! Чакаме резултати и от теб! newsm32
Прегръщам всички и отивам да се трудя! Hug Hug Hug

# 380
добро утро мацки ,magnet for happiness,добре дошла и на теб ,дано скоро всичко се нареди при теб и много скоро да видиш двете черти, HugДеми и ние за това много искаме дете ,че малкото няма с кого да си играе ,то голямото не може да му видиш очите ,пък и малко да се подмладим с по едно бебче  newsm47 миналия месец станах на 36 ,,но пък се чуствам като на 16 . хайде мацки аз да ви оставям ,че работа колкото щеш ме чака. Hug Hug Hug

# 381
kroelahai дай Боже на всички чакащи EFPох...все мисля позитивно,но има моменти ме налягат мрачни мисли,а времето лети.Demi нека поне в голямата разлика да сме първи Simple Smileа тя никога не ме е притеснявала,проблема е когато зациклят нещата,но надежда винаги има:)magnet_for_happiness,spasdidi  смело напред и късмет! Hugна всички!

# 382
Не съм писала скоро и виждам нови момичета се появили в темичката. danichka70, spasdidi добре дошли сред нас и ви пожелавам скорошен успех  Hug spasdidi какъв ти е проблемът с щитовидната жлеза? Питам, защото и при мен се откри, ходих на ендокринолог и сега пия лекарства. Показателите вече са ми в норма за бебеправене, така че не се притеснявай, решение има  Hug.
Квази, Бъни също са писали  Heart Eyes Благодаря ви, че споделихте с нас   bouquet.
Дани много интересна история си споделила за твоето братче. Да ти е живо и здраво и прекрасен баща да стане  Hug.
Жаклин наистина живота продължава и вярвам, че ако не този месец, то в най-скоро време мечтата ви ще се сбъдне. Кокичетата ти са супер  Hug
Мишанке звучиш ми много добре. Дано се окаже права Регенцето  Praynig
magnet_for_happiness открит проблем е наполовина решен проблем. Така че ти пожелавам следващата ти бременност да приключи успешно  Praynig
Деми как си? Расте ли тумбата?
 Hug   Hug  Hug за всички

# 383
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Жаки, много се радвам да те видя тук. Хайде, дано ти е на късмет темичката и много скоро да се похвалиш!  Hug Суперски кокиченцa!   bouquet

Бъни, миличка, има време до раждането, няма какво да го мислиш, отиваш, раждаш и това е...  Mr. Green  Heart Eyes

Данинце, страхотно мила история и уникална природна картина. Благодаря, че ги сподели.  Hug

Спасдиди, добре дошла! Ние също за трето сме се подредили, ще си даваме кураж!  Praynig

Нюклиърче, с тебе ще бутаме заедно количките!  Heart Eyes

Хубав месец на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 17:08 от .♥.Петя.♥.

# 384
Не съм писала скоро и виждам нови момичета се появили в темичката. danichka70, spasdidi добре дошли сред нас и ви пожелавам скорошен успех  Hug spasdidi какъв ти е проблемът с щитовидната жлеза? Питам, защото и при мен се откри, ходих на ендокринолог и сега пия лекарства. Показателите вече са ми в норма за бебеправене, така че не се притеснявай, решение има  Hug.
Квази, Бъни също са писали  Heart Eyes Благодаря ви, че споделихте с нас   bouquet.
Дани много интересна история си споделила за твоето братче. Да ти е живо и здраво и прекрасен баща да стане  Hug.
Жаклин наистина живота продължава и вярвам, че ако не този месец, то в най-скоро време мечтата ви ще се сбъдне. Кокичетата ти са супер  Hug
Мишанке звучиш ми много добре. Дано се окаже права Регенцето  Praynig
magnet_for_happiness открит проблем е наполовина решен проблем. Така че ти пожелавам следващата ти бременност да приключи успешно  Praynig
Деми как си? Расте ли тумбата?
 Hug   Hug  Hug за всички

roslem благодаря...толкова сте мили всички тук Hugмного се радвам,че има с кой да поговоря и споделя,а и съвет да поискам независимо от годинките Simple Smile

# 385
  • София
 Hug ей,много сте позитивни Hug чудно! Heart Eyes
а годинките някой тука споменава...да кажа как ендото ми се накара,че жените не се били научили да раждат на 17, след като разбра на колко съм Mr. Green ама преди това бяхме на госпожице тва,госпожице он'ва...та ми каза моля ви се ,че ако на една жена климакса й е на 40г то 13години преди това започвала да се уврежда-намалява се яйчниковия резрев и каза - дано само хашимото ми е проблема,да не би да имам аз проблем с резервата на яйцата....само дивотии,оня ден ми станаха половите- еми според мен няма никакъв проблем-поне там!аааааааааааа

та с кой ще бутаме колички началото на 2011-та? Heart Eyes

# 386
Здравейте.
Добре дошла на SPASDIDI.Успех в нашата темичка и успех в бебеправенето.Дано скоро се похвалиш с хубава новина за трето бебче.Напомняш ми на една моя приятелка СПАСИ,която  преди 3 месеца роди трето момченце и ти е наборче.
Добре завърнала се и на NUCLERBABY.Успех и на теб.
Надявам се с всички,които плануват бременност да бутаме с теб бебешки колички.
Успех и на всички бебеправещи,че вече ни е време за бомбичка.Да видим кой ще повлече крак?Та една след друга скоро да пишем в подобна тема в отчетни.
Приятна вечер.

# 387
  • Варна
magnet for happiness, прави ли се някъде изследване за резерва от яйцеклетки?
Ние бяхме с малкия  в болница и акълът ми въобще го няма, с две думи, съм много потисната, но желанието ми за второ си е някъде там, все още...

# 388
Hug ей,много сте позитивни Hug чудно! Heart Eyes
а годинките някой тука споменава...да кажа как ендото ми се накара,че жените не се били научили да раждат на 17, след като разбра на колко съм Mr. Green ама преди това бяхме на госпожице тва,госпожице он'ва...та ми каза моля ви се ,че ако на една жена климакса й е на 40г то 13години преди това започвала да се уврежда-намалява се яйчниковия резрев и каза - дано само хашимото ми е проблема,да не би да имам аз проблем с резервата на яйцата....само дивотии,оня ден ми станаха половите- еми според мен няма никакъв проблем-поне там!аааааааааааа

та с кой ще бутаме колички началото на 2011-та? Heart Eyes

Ако правилно съм изчислила,значи на 27 години жената започва да се уврежда...да си гледат работата.Напук на всички биологични часовници и на такива дето мислят,че жената на 40 вече е увредена,късмета ще се усмихне на всички с две чертички EFP Simple Smile

# 389
Наглеждам ви, но нещо не ми е писателско. Не знам някаква депресийка ли ме гони, или просто зъбоникненето малко ме изтормози  Rolling Eyes, не мойто де   Mr. Green Crazy
Но не ви изпускам от поглед така да знаете  Hug
Бъни, докъде докара избора на лекар и болница?
Квази то Мамутчето само ще ви научи кога, какво, как! Ще видите вие кой командва парада, еле пък, ако е от моята зодия  smile3521 smile3508 smile3533 ще ми е кеееефффф.
Ще има култова фраза от любим български филм  smile3503 smile3503 smile3521
Прасковче, объркваш ме с този нов ник  Hug
Гледам вече има и други желаещи да си направим миниклубче 2+ над 35 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Спасиди късмет и на теб в борбата за трето малко врабченце  Peace.
 Hug Hug Hug всички стари муцуни  и   bouquet добре дошли на новите момичета, виждам доста нови никове и това ме радва! Кураж момичета и късмет!

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 22:28 от Lennyh

Общи условия

Активация на акаунт