Отговори
# 360
Здравейте момичета.
Здравей и добре дошъл на КВАЗИ.Радвам се на добрите новини.
Честит нов месец.Да е изпълнен само с хубави новини.Това е месецът на любовта и виното,затова да видим две чертички всички.
Днес е 1февруари-празникът на лозарите и винарите.Наздраве на всички любители и ценители на виното!
DANICHKA 70 добре дошла при нас.Много късмет в нашата тема.
ДАНИ,ДЕМИ прегръщам ви.
ДАНИ чудесен зимен пейзаж.При нас и следа от сняг не остана.Сега вали дъжд.
Лека и успешна седмица ви желая.

# 361
Здравейте ненагледни

Милички мамички с коремчета- сълзи, смях, схващане на краката, нощни кощмари и други изблици  всичко е заради хормоните,  просто временно явление, идва-отминава.Бънка още малко остава и тогава вече други страхове. Деми, добре че си се спряла от работа, беше не просто ужасно студено но и много хлъзгаво, починала си си в къщи , няма да свършат цялата работа на работа без теб. Квази, благодаря за попълването на информационните дупки, хълцането и сърчицето и на мен са ми любими моменти в поста ти.

Илче - за тези глупости- изпълнил/преизпълнил не ни слушай, просто така си дрънкаме. Знам че ти е малко обърано в момента, ден и нощ се сливат тези първи 5-6 месеца, но бебка е още много малък не може да различи коликите от това кога е гладен. Честито ви и за навлизането в "защо периода" на Вики и ние го чакаме този период но все още не можем да излезем от "НЕ" периода.На Ленка просто пожелавам скоро нощния плач да свърши или поне да намалее. Дано плачът на Влади е свързан с някакво временно неразположение или тренировка на гласовите данни, а не просто с любов към плача.

На Дани с закъснение- честит рожден ден на братчето ти, страшно мила история около раждането му- да ви е жив и здрави скоро млад татко.Благодаря и за картинката.

Рослемче както и всички други -благодаря за съвета за смеските, понеже ще се купува кафе и после ще се мели на едро ,смятаме да опитаме от всички предлагани в магазина , после можем да понамесим едно-две, дано не скалъпим някой буламач. За сега на френската преса кафето определено става много ароматно- страноо защото неминава през термична обработка.

Мишанче като ти чета постовете ми се струваш една таква- мека бяла и спокойна - в разрез с мнението на Рослемчето мисля  че именно ти си много подходяща за следваща бомбичка.

Даничка70 добре дошла.
Куп, чудесно напомняне че февруари е месец на любовта и виното, картичките и шоколада.
Прегръдки за всички които съм упоменала и тези които съм пропуснала , желая лек първи ден на работната седмица.

Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 18:15 от _re_ge

# 362
kup 74,re ge Simple Smileдобре заварила Hugмного е хубаво,че ви има и благодаря...късмета ще ни е нужен на всички!

# 363
Дани да ти е живо и здраво братчето, да се сдобие с най най най прекрасното бебче Hug а ти да си много горда леля Hug.Много мила история ни разказа.
Ей Квази разгеле ooooh!.Защо така избягахте всички newsm78.
По малко пиша, но поне ви четях да черпя от вашия кураж.На мене нали ми е кът EmbarassedРадвам се, че при вас всичко е наред.
При мене.......бутам бавно.Вече не е толкова бавно де.Сега пък времето страшно започна да препуска.Избирам си болница, доктор......такива ми ти работи.Сънувам раждането, страскам се на сън....какво да ти обяснавам....знаем се Mr. Green каква съм стока.
Поздрави СПЕЦИАЛНО всички ''оттатък'' от мен  Hug Просто не смогвам физически и за там.
Мише, Реге,Деми Hug.Както и на всички други - стари познайници и новички Hug

# 364
Квази е писал!!!  Shocked
Ми и аз да изляза от сянката на анонимен четец ли какво...  Mr. Green

# 365
Квази е писал!!!  Shocked
Ми и аз да изляза от сянката на анонимен четец ли какво...  Mr. Green
Ама ти освен че имаш време да си анонимна, имаш време и да четеш?!? Shocked 'ми това си е разкош Mr. Green Хайде включвай се Hug

Заяц Ама вие сте много напред с материала Shocked Лекар вече избирате Mr. Green Ние нещо изоставаме със заниманията покрай посрещането на Малкото Бичме Heart Eyes и честно да ти кажа направо сме в шах, какво ще го правим, когато се появи.
От един месец се каня да прочета, така, поне една книжка с напътствия по тези въпроси, но пуста работа, не ми остава време Confused

kup74 Hug Ама що за ник си си измислила Crazy Човек не може едно по-галено обръщение да ти измъдри Thinking Виж danichka Hug как го е спретнала и вземай пример Mr. Green

Лек ден ви желая, пилета Hug Heart Eyes Hug Минах да пия едно кафенце, но  Confused още поспивате явно Mr. Green Нищо - по-късно Hug

P.S. Я и тук да си сменя аватара с нещо по-пролетно, че Мамутчето Heart Eyes вече го стегна зимната шапка Mr. Green

# 366
Не , не , не спим...ранобудни сме ...обаче ...много неща има сутрин за правене...затова кафенцето ще е "постно" Coffee но от сърце...
Нямам търпение да замирише на пролет вече...вдигнали се температурите...до -9 градуса ....и след вчерашния дъжд...ми като пързалка е...дълга зима ей!!!
Квази, и една буква да нямаш време да прочетеш...не е страшно...всичко ще ти идва от вътре...не се плаши по лесно е отколкото си представяш и доста по приятно....скоро ще разбереш... Hug
Хъни , мисля ,че ти си доста куражлийка ...само понякога ти спада духа...но после пак се оправят нещата ...така е с по вечето бъдещи майки , а като добавим и бунта на хормоните картинката е ясна...! Hug
Даничка 70 , добре дошла и от мен...късмет в темичката и не се знае може пък ти да си ни на късмет точно! Hug
Реге , Не периода е труден , но "защо " периода още повече....ти си знаеш де...колко въпроси те чакат и теб...  bouquet
Хубав и успешен ден на всички...пазете се!

# 367
  • Видин
Добър ден, дами  и господа!
Аз отпадам и този месец Crazy но... животът продължава Peace

Квази, госпо'ицата хълца ли още Wink
Недей да имаш терзания относно това какво ще правиш като се появи, по скоро мисли за това, че ще се питаш как си живял до момента без нея Peace
Даничка, добре дошла и от мен и много късмет!  bouquet
Дани, много мила история с раждането на брат ти!Да е жив и здрав и скоро най-щастливия баща! Hug
Мише, прекрасен пейзаж Hug
На всички Heart Eyes

Подарявам ви това: http://best-picture.ucoz.ru/_ph/28/906213539.jpg

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 11:40 от ღ Жаклин ღ

# 368
Разкошни кокичета, Жаклинbouquet
Махай тоя аватар, та да идва пролетта вече! На всички ни дотегна зимата. Whistling
А за другото не се притеснявай, няма да те съветвам да не го мислиш, защото знам какво е и няма начин да не го мислим, минала съм през това, но повярвайте ми всички един ден се случва, радвайте се докато чакате на всичко и всички около вас! Hug
Кюбит, Квази и всички други емблематични личности за темата ни, пишете по-често! Липсвате ни! Heart Eyes
Регенце, твоите постове са балсам за душата ми!  bouquet

# 369
Ейййй много сте готини всичките Hugблагодаря ви...Хайде добър да е денят ви и от мен.Danito късмета на всяка си стои,сигурна съм в това,явно трябва да потърпим още малко HugЖаклин,този месец и мен ще подмине,мъжо го няма тези дни,но пък тайничко се надявам Simple SmileАйде усмихнат ден на всички Hug

# 370
стискам палци на всички очакващи двете чертички,дано този месец ни донесе много радостни моменти.  danichka70права си за късмета ,че си стои за всяка една ,но това търпение много е трудно трудно да го имаш ,като гледам времето колко бързо лети .....лек ден и от мен  Hug

# 371
стискам палци на всички очакващи двете чертички,дано този месец ни донесе много радостни моменти.  danichka70права си за късмета ,че си стои за всяка една ,но това търпение много е трудно трудно да го имаш ,като гледам времето колко бързо лети .....лек ден и от мен  Hug

Оооо зная го това,чак болезнено добре...но трябва да си даваме надежда,че наистина ще се случи.Трябва да си мислим за това,което искаме да ни се случи,а не за това,какво не искаме да ни се случи! Hug

# 372
Ехей, как сте днес? Баба Зима ни тропна с крак, да ни покаже кой сезон е навън и къде зимуват раците  Laughing. Студеничко, но няма как - малък Сечко вилнее. В такова време човек или Снежен човек да прави или с шейна да се пързаля. Другото, за което се сещам, е да си стоите в къщи с милото и да си припомните колко се обичате  Heart Eyes. В миналото децата са ставали докато хората се топлели взаимно, а сега с това парно и олекотени завивки.... Rolling Eyes

# 373
Привет на всички  bouquet!И аз съм от "отпадналите" този месец.Почвам да си мисля, че това е знак,че така трябва да бъде.Нали и без това все се двоумя как и дали ще се справим - е това сигурно е правилния отговор.
Иначе живота е снежен и прекрасен.Най-сетне ходим на у-ще.Напоследък обаче нямам много работа и си запълвам времето с домакински дела и книга, но явно имам нужда от по-голяма динамика.Хваща ме съклета/ дали не е саклет/.Невъзможно е и да се разходи човек в тази кал, киша и лед.
Но както писа някой това е месец на любовта и виното!Да им се отдадем напълно!

# 374
kroelahai сега обърнах внимание на подписа ти Simple Smileаз също имам син на 20 години и всеки месец се моля за една такава малка принцеса,като твоята Hugнадявам се в скоро време да видя  EFP

Общи условия

Активация на акаунт