Отговори
# 390
... виждам доста нови никове и това ме радва! ...
Ти остави това, ами което е по-важно Mr. Green типично за тази темичка т.е. както е било винаги, все се включват такива шарено-жълти пилета Hug Heart Eyes Hug , че да ти е кеф да си общуваш с тях Hug
Така де Blush аз нали по документи се водя от средната генерация на тази темичка Crazy един вид имам малко натрупан стаж и заради това мога да споделям така смело впечатленията си Mr. Green

Виджам, че има определени колебания в увереността в успеха newsm66 , но... това е само временно Mr. Green
Всички сме преминавали през такива етапи, но пусто Heart Eyes , желанието да сътвориш такова съвършено нещо, каквото е едно малко човече, никога не оставя за дълго носовете ни да ровят из земята Naughty
Та тя - темичката, нали си е за това Mr. Green точно в такива моменти да има кой да ти сложи едно рамо, да те срита в задника или просто да сподели една усмивка, от която имаш нужда Hug

Никакво отчаяние, пилета Naughty Никакви изчерпани надежди, ячникови резерви или мераци за сексуален разгул с любимото диване Mr. Green За тези неща винаги има време Thinking хеле като чукнем 90-100 годинки Crazy

Такаааамммм... Постегнахме малко редиците Rolling Eyes и сега - Заяц Heart Eyes няма ли да дадеш данни от последните прегледи на малкото зайче Heart Eyes Дай да ги сравним с Мамутчето Heart Eyes Нашето Бичме към днешна дата гони 2-те килца и според док-а и неговата кристална топка малко мърдаме термина напред т.е. към 20-ти март. Човека каза "Всичко ви е наред остава само да чакате" Thinking Ами newsm78 Че чЕкаме Mr. Green к'во ни остава? Толкова сме чакали Heart Eyes

Казвам на всички нови девойчета "Добре дошли" Hug с една обща прегръдка, 'щото малко съм изостанал в новостите и не знам, койе нов и кой не чак до там... То май, май аз съм новичък за някой Mr. Green

# 391
Благодаря на всички за топлото посрещане! Много мило ми стана!
Гледам темата все напред се бута. То ние ще излезе, че сме по активни от младите!  hahaha Тъй де, да им покажем как стават работите!

magnet for happiness и roslem, познавам ви аз вас - наминах и в Хашимото-то!  Sunglasses ТАТ ми е 860, МАТ 600, TSH 4.920. Така и не отидох да си поприказваме с някой ендокринолог, защото другото автоимунно е по-притеснително и тоЗ Хашимото, не му обръщам за сега внимание! С него сме се разбрали да си върви там, откъдето е дошъл - звучи като японец, ама да ходи където ще!  Crazy Но сега подразбирам, че високият TSH, шА да е спрял забременяването ми. Мръсникът, не го е срам. Бихте ли ми дали координати на ендокринолог? Да не обърнем тази сладка тема в пенсионерска, с болежки и рецепти, предлагам да продължим на лични! Ще чакам и там с нетърпение! Благодаря предварително!  Hug
И . . . magnet for happiness . . . и аз идвам на разходка с количките! Хи-хи! Тъкмо ще обсъдим и японеца!  Wink

Quasimodo, по въпроса за книжките - някой беше казал, че има много книги, написани за отглеждането на деца, но нито една от тях, не се отнася точно за нашите деца!  Laughing Това касаеше една малко по-късна детска възраст, но важи сигурно и за новороден човек! Хубаво го е казала Lennyh - то, бебчето само /ударението е на о! как се слагаше не знам/ ще ви води! Стискам палци!

Момичета, благодаря още веднъж на всички! Аз малко се разприказвах, така се развънувах някак си, ама то на мен човек да го е страх да ми отвори вратата, че глеЙ кВо става!

Хайде, някой да става и да повежда хорцето. Вижте колко много народ има да играЕМ!

# 392
Но сега подразбирам, че високият TSH, шА да е спрял забременяването ми. Мръсникът, не го е срам.

Не бих била толкова сигурна.  Peace Като нищо може да се окаже, че му дължиш извинение на 'мръсника'.  Mr. Green

# 393
danichka70, spasdidi добре дошли и ви пожелавам скорошен успех!
Квази се е появил, което е чудесно, че се усеща липсата ти. Много се радвам, че всичко е наред с малката принцеса, стискам палци за леко и безпроблемно приключване.
Маргаритка я виждам, че наднича, но не пише как е, расте ли коремчето?  Hug
Прасковке, успех с новия ник!
При мен има положителна новина - резултатите от цитонамазката и секрета са без проблеми, така че чакам гостите в средата на месеца и ще си пускам изследванията на хормоните.
Лек и успешен ден на всички!
За всеки според вкуса по кафенце:

# 394
Желая успех на всички мами над 35 год, които искат да си имат бебче.Аз съм на 39 год. и най-после ще си имам второ детенце.Сега съм в трети месец , а каката е на 20 год.
Бог знае ,кога да ни дари с рожба - не се отказвайте и продължавайте силно да го желаете!!!!!!!!!!

# 395
Не бих била толкова сигурна.  Peace Като нищо може да се окаже, че му дължиш извинение на 'мръсника'.  Mr. Green

Така е, може и друга да е причината! Просто, четох из форума, че TSH хормонът, ако е над 2 пречи на забременяването. Може да съм се подвела, а може и недочела! Нали знаеш, по-лесно е като се "хванеш" за някое оправданийце!  Peace

Mira_p, благодаря, и на теб същият успех желая! Както и на всички момичета тук!
Мерси за кафенцето. Вземам това с канелената пръчица!  Mr. Green

benita707, браво на теб, момиче! Такива новини ни трябват, за да ни държат усмихнати тук!   bouquet

# 396
spasdidi  Изненадата  и радостта ми са големи,защото лекарите все ми повтаряха ,че няма да мога да
имам и друго детенце,но........то е вече факт preggo .Сега доста се пазя и гледам да не се натоварвам много.

Hug сега преливам от щастие.Желая ви го от все сърце на всички ,които искат бебче на нашите години. newsm51

# 397
  • София
benita707, честито!  bouquet Лека и безпроблемна бременност!

Mira_p и РослемPraynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 398
Просто, четох из форума, че TSH хормонът, ако е над 2 пречи на забременяването.

Имаш право, така пише из форума, но не всичко тук е вярно. Много лекари в България си карат по една утъпкана пътека и не гледат в страни.
Има достатъчно много примери и във форума, на жени, забременели с 'висок' ТСХ и износили здраво бебе.

# 399
Желая успех на всички мами над 35 год, които искат да си имат бебче.Аз съм на 39 год. и най-после ще си имам второ детенце.Сега съм в трети месец , а каката е на 20 год.
Бог знае ,кога да ни дари с рожба - не се отказвайте и продължавайте силно да го желаете!!!!!!!!!!

benita 707 честито и безпроблемна бременност Simple Smile Simple Smileда си ни на късмет тука :hug:Mira_p благодаря добре заварила Simple Smileкафето беше много сладко Simple Smileи на теб късмет!

# 400
benita 707,честито и много се пази!Стискаме палци!

# 401
benita 707 лека и безпроблемна бременност ,и на финала едно малко сладко   ylinfant

# 402
Добро утро дами и Квази!!! Добре дошли на новите момичета и на бъдещата мама Бенита 707...лека и безпроблемна бременност ...и се включвай по често да ни радваш...  bouquet

# 403
Здравейте милички!  Hug Hug Hug Hug Hug

И аз отпадам тоя месец от сметките за "бомбички"...."Цъфнах" ..... Whistling

benita 707 Hug Hug Hug Hug Браво!И от мен лека и безпроблемна бременност!!!

# 404
Момичета,не мога да ви опиша каква огромна разлика има между двете бременности ......При първата,която беше преди 20 год. се скъсвах да повръщам , а сега нищо подобно   - ....Може би ,когато пораснем на години и нашите тела приемат новият живот по различен начин. ....Прекрасно е . Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 11:45 от benita707

Общи условия

Активация на акаунт