Отговори
# 360
Здравейте майчета и дечица  smile3541,

от отдавна не съм писала, но да си призная нещо ми е доста изморено напоследък, малката не иска да спи като хората през ноща и през деня съм като сомнанбул....

браво на бебетата със зъби, моята щерка още е беззъба и май няма шанс в скоро време до има, поне нищо не напипвам на венеца, ама здраве да е все някога ще се появат Grinning...

искам да ви пожелая  Весело посрещане на НГ, много хубави емоции и най-хубавите късмети да получите от баницата Grinning

# 361
veselina_s_p тамън се чудех как още не си се изказала-все пак не случайно споделих за варицелата.
Написаното потвърди очакванията ми за теб.
Кое съм скапала точно? Парти нали имаше? Изкарали сте чудесно,предполагам..

Партито беше на 12-ти доколкото си спомням,пъпките на Дарина се появиха на 18-ти.Не виждам как мога да премълча нещо,което още не се е случило?! Stop To вярно,че имам много качества ама чак толкоз не са.. Laughing
И да,била е вероятен носител (въпреки че не беше ходила на градина два дни преди да обявят карантината),не по-малко от Маги която ти спокойно пусна на градина,знаейки че няма как да ги изолираш с Мира и знаейки че има парти,на което ако не с двете,то поне с едната ще дойдеш.То в такъв случай аз защо не дойдох на партито,като не съм знаела както и ти,има ли някаква опасност или не..?Не дойдох и не съжалявам особено,докато ти си била и пак си недоволна. Нали беше такъв страхотен човек(както те описаха някой със и без ръкопляскания),как си запазила добрия тон-дъра бъра.Ми не си!Че ти ще дойдеш по-бетер и от мен.. ooooh! Това вече не мога да го понеса и ще взема да си скъсам фанелката в изблик на умопомрачение.. Laughing

И дълбоко се съмнявам,че щеше да споделиш ако някое от децата ти се беше разболяло.
Защото ако трябваше наистина да се гласува за това дали да присъстваш на партито,ако бях на твое място наистина нямаше да дойда,не защото съм смъртно обидена на останалите за предложението,а просто защото не съм съобразила ситуацията и съм допуснала да изпадна в такова положение! Stop
За това малко съжалявам,че позакъснях с поста си,за да кажа че от днес и Адриана е с варицела-какво ли още щях да прочета ми е интересно.. Crazy Whistling
Останалото е стечение на обстоятелствата,и дядо Боже хич не го споменавай-разбрах колко много обича мен и семейството ми когато ни остави живи след катастофата (бременна в 5 месец).
Естествено,че ще се наслажадавам на завръщането си,както между впрочем и ти на своите 5 мин.слава.Може и да са ти се сторили безинтересни постовете ми,но какво да направя като не разбирам от колички,а искам толкова други неща да споделя.. Whistling

Та,отплеснах се малко..исках да се пУфаля(по-скоро Ади де),че днес за първи път се изправи в кошарата.! Heart Eyes Сега това и е основното занимание естeственои е нахилена до уши като успее да се изправи. Grinning

shushi,sia Hug

Ще посрещаме новата г.така или иначе в къщи-ще дойдат братовчеда на мъжа ми от Варна с приятелката си.Аз нали си падам пироманка,и мъж ми ходил в някакъв склад с цени на половина та се върна с една торба от кауфланд с муниции! Sunglasses Много се кефя на заря,бомби и всичко що гърми и трещи.Ще си запалим камината(нищо че утре го дават по-топло) ей тъй за теферич.За вечеря се двоумя още между пържолки с гъби и топено сирене и една “моя”рецепта(всъщност я знам от баща ми) за свинско с чесън,бира и кафе.

# 362
Ехооо къде се скрихте всички?!
Или всички готвите за довечера или не ви се пише, след последнте няколко поста Mr. Green Аз пък ще се престраша  Mr. Green
Борис днес някак новогодишно е отвратителен - мрънка, реве, все същото леке си е, ама някак не толкова дразнещо го прави Laughing
Да ви пожелая весело посрещане на новата година, че не се знае дали ще упея да влезна по-късно, че за обед ще имаме гости Crazy

# 363
Хайде и аз да се разпиша. Кали вече е по-добре. В момента няма температура (да чукна на дърво). Довечера сме на гости, дано изкараме добре, а Кали да ми се оправя и в скоро време да няма други боледувания. Hug И да прояде отново, че този месец вместо да качи, тя сигурно е отслабнала Sad Манекенката на мама, чудя се дали до годинка ще стигне 9 килограма???
Весел празник, момичета!

# 364
ПРИВЕТ И ОТ НАС!!!
С пожелания за вълшебна коледа и незабравима Нова Година santa2

bouquet за рожденничката на патерици
ч
естито и на всичко именници moresmile

Честит рожден ден на Билянка и Марти - да бъдат най-щастливите и обичани деца и да носят много радост на своите родители ura  Party Time

поне това успях да напиша, ще се включвам пак до година, до амина. Tada
весело посрещане на новата година.  Hands Clap  Hands Clap
Ние ще сме на заведение, но в София dance dazzler1

добре че пуснах поста си преди да прочета последните постове....Веси   202uu
държа да отбележа, че на мен таралежи и бодли не ми липсваха.....
ето и едно подходящо пожелание по тоз повод
Да посрещнем новата 2010 година здрави, за да бъде здрава годината ни, усмихнати, за да ни е пълна с усмивки и още с много обич, за да загубим омразата и подчертаем любовта, коята сами можем да си дадем взаимно....

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 10:36 от vasida

# 365
Честити рождени дни на Билянка и Марти!
Да растат усмихнати и щастливи, да са ведри и здрави деца и да радват много родителите си!

Извинявам се за закъснението, но докато прочета написаното, á някой се е разпищял, та яхвам наново метлата. afwitch
Спането при мен през последните дни е мисия нвъзможна. Разнасяме се по нощите и се дерем. Тоби на глас, а аз наум.
Хубавото е, че най-сетне яде като човек- закуска, обед, вечеря по около 200гр. Направо съм смаяна.

Ние ще празнуваме НГ в къщи с турнир по покер в уестърн стил, ще идем да видим детската заря ако не ни домързи, и ще печем месища разни.

# 366
Весело посрещане довечера и от мен, нека новата година ни донесе много здраве и само хубави спомени! А на темичката ни й пожелавам да има само интересни и полезни дискусии, които да носят смисъл и добро възпитание Simple Smile

Ние ще сме си у дома, на гости е ни идват сестрата на мъжа ми със семейството си и децата ще се наиграят Simple Smile Менюто ни е следното (някой питаше):
Салати - печени червени чушки със сирена и орехи, Пушено пиле с царевица и лешници, Лютеница с майонеза и варени яйца и естествено туршийка за ракийката (на некърмещите) Simple Smile. Мезенца (месни и сирена). Питка (с масло, знам я от майката на мъжа ми, супер е). Капама. Баница с късмети. Торта Негърче. Ядки. Плодове. Забравени сладки. Капамата ще я прави сестра му на мъжа ми, другото аз вече съм почти готова, останаха ми питката и баницата Simple Smile

Айде чао от мен в тази година, че ме чака и правене на суровачка, писане на късмети и прочее... До година, до амина!

# 367
Здравейте!!!
Хайде и аз да се разпиша,преди да е свършила годината Mr. Green

Честито Рожден Ден/на патерица/ на подранилите мартенчета Биба и Марти!!! Пожелавам им много здраве и безгрижно детство!!!

Ние ще сме в къщи тази вечер.Ще сме си тримцата плюс кумовете,надявам се да си искараме добре.Менюто ще е следното:Зелена салата,макаронена салата,основното ще е пекнато на барбекюто Mr. Green,картофена салатка за гарнитура,ядки,плодове,мезенца и хубави питиенца.Кумата ще направи баница с късмети и сладкиш за десерт Party

Пожелавам ви весело посрещане на новата година!!!

Хайдеее и аз отивам да готвя.....  chef

# 368
Здравейте,

Прочетох и двата поста (на Таралежката и на Веси), айде спре те се. То е ясно, че всяка си е права за себе си. Но нега не изпращаме годината така.

Аз се поприготвям вече, багажа ни е събран, сега си правя маникюра и в 14ч тръгваме. Знам, че ще си изкараме супер, заради кумовете (те са купонджий).
Утре на дали ще се включа, защото ще идем да си вземем Елия от мама и после до свекитата да ги сурвака.
Та от нас - да сте здрави, без повече изцепки и лоши моменти, да сте щастливи, да разстат зъбките безпроблемно, да не се удрят главички, да има ходещи крачета, да има пълни банкови сметки, да има подаръци, да има много усмивки и всичко да ни е НАЙ НАЙ НАЙ.
Много целувки и
  Hug

# 369
  • София
Весело посрещане на НГ и от мен! Всички болнички да се оправят бързо!  Hug Hug

# 370
  • София
Веси,   202uu Друго по темата не ми се пише... не виждам смисъл просто Mr. Green
Шу, забравих да честитя за разписването на мъж ти - какъв хубав Новогодишен подарък сте получили. Много се радвам за вас. От сега само хубави неща!
Аденис, стискам палци мъж ти бързо да се оправя!
На всички болнички - много ми е мъчно - бързо да се оправяте ей, и повече никакви болести.
Гери Мур, какво става при вас? Чакаме да пишеш как е минал прегледа...
Снимки от 2рото парти и аз обещавам, но догодина.
Още веднъж весело изкарване на празника и много усмивки, веселие и любов през новата 2010! Цунки  Hug Hug Hug

# 371
Айде и ние в кюпа за последно тази година....

Весело посрещане довечера на Новата година и много усмивки през следващата!!!

# 372
И аз пожелавам приятно посрещане на новата година довечера  Grinning
Дано през 2010г. всеки да получи това, което най-много иска и има нужда  Grinning

И ние вече се приготвяме с малко закъснение  Laughing С малката днес си наваксахме за неспането тези дни и се събудихме в 11ч.  Crazy

Последния пост на новозавърналата се не мисля, че има смисъл да коментирам. Не искам да си развалям хубавите моменти с подобни "черни" хора...Само ще кажа, че не ме вълнува много какво мисли един непознат за мен. Пък макар и да е убеден какво ще направя или не, нищо че и на снимка не ме е виждал. Аз тук намерих дорби познати, някои от които мога да нарека дори приятели. Вълнувам се единствено от тяхните преценки и критики  Peace
Но ще си призная, че наистина се усещаше липсата ти  Mr. Green Просто беше съвсем различна темата  Crazy И се надявам, че всички на които толкова си им липсвала, са щастливи и доволни от ползотвирните, изпълнени с предпразнични весели емоции постове на завръщането, без абсолютни никакви цели за явни и директни провокации с цел спретване на поредното предпразнично скандалче  Whistling Явно не можа да се стърпиш и да не дадеш отново своя главен принос за атмосферата в темата точно сега  Mr. Green Както го направи и последния път, като писа тук...
Честно, жено, не знам какъв точно ти е проблема и какво толкова е провокирало такава злоба у теб  Rolling Eyes Но честно казано, вече не ме и интересува. Но не мисля, че трябва да занимаваш всички тук с този ти проблем...
И накрая да те зарадвам /защото аз теб само с това мога да те зарадвам/ Майка ми днес ми каза, че въпреки АБ, който й изписа докторката преди 2 дни, Маги продължава да качва Т от време на време. Та може в крайна сметка и тя да е прихванала шарката. Но тя поне е при нея от Коледа още и явно ще си постои там.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 14:12 от veselina_s_p

# 373
Хайде и аз да се запиша.Весело посрещане на НОВАТА 2010-Нека да не броим дните,а много да са ни парите.Некада живеем лудо и всеки ден да бъде чудо.Нека зло под камък да стой и по вода да ни [/color] върви.
Бъдете много щастливи.Целувки Hug

# 374
Весело посрещане на Новата 2010-та година! Пожелавам ви здраве на вас и семействата ви! Пожелавам ви успех във всяко начинание и много щастие!

Общи условия

Активация на акаунт