СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Киара:ето две статийки от кърмаческия публикувани от Бу:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1594
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29197.0
Аз такова чудо не съм имала още,пу-пу.Дано не ти се случва отново,че знам е доста болезнено и неприятно Hug Hug Hug

# 211
Бу, ами и аз се главоблъскам дали нещо ме е притиснало, но не виждам какво може да е. Откакто родих, нося само безшевни сутиени тип потниче, защото другите сутиени ме дразнят, не съм се возила скоро в автомобил, за да е от колана. За спането - де да знам, винаги спя на дясната страна, а и двата пъти получавам бучка на лявата гърда. Единственото, което сега се чудя дали може да е, е спането на малкия върху мен. Обяснявам - почти всяка нощ малкия като се нахрани, го изправям да се оригне и така заспива на рамото ми, и по-точно върху лявата ми гърда и за да не се събуди, понякога то оставям да спи така около един час, зависи кога ще се усетя да го оставя да легне до мен. Дали може от тежеста на неговото телце да е станало така? А и през деня доста често пак е сгушен в мен точно по този начин...

Арлина, благодаря ти мила, сега ще прочета тези статии. Дано никога и да не ти се случва подобно нещо, че е доста гадно.  Praynig

# 212
... но ако и лекарят е спокоен, кое те притеснява? Може да дръпне сега. Още повече като расте на дължина и обиколка на глава и гърди - значи расте човекът, не е спрял.
Ами притесни ме, че и двамата с педиатъра много се изненадахме и я мерихме 3 пъти и дори извадих един пакет ориз, за да проверим дали кантара нещо не се е прецакал  Mr. Green После един друг се убеждавахме, че е всичко е наред  Mr. Green А явно и двамата се попритеснихме, но и доки има желание да не се стига за сега до дохранваме и за това се разбрахме след празниците пак да се видим и да я претеглим, пък и за ваксината да се консултирам с алерголог и да я слагаме ако може.
Давам си сметка, че е глупаво да се шашкам, но понеже и лекаря малко се изненада и аз се разтревожих. А и тая диета тъпа ми идва ннагорно при всичката храна, която ще сготвя и няма да опитам. Сега да не ме убиете с камани, че се тревожа за това, че не мога да се наям  Embarassed Mr. Green

# 213
# 214
Киара,ти доизцеждаш ли се мила newsm78данеби да ти се насъбира много и затова да те боли newsm78напримевр когато си се хранила редовно мила Peace

Бу,мила ами 1 форма за лед е вътре заедно с Бейлиса Peaceако искаш 2 форми си купи 2 кутии Бейлис,пък излишния Бейлис го засили по пощата към мнен hahaha hahaha hahaha hahaha

Мама Гаци,Ббебешици,Кришка,към вас имам един много сакрален въпрос,ама искам персонално да ми отговори всяка и то напълно сериозно:

"ти мене уважаваш ли ма" smile3532 Drunk Drunk Drunk

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 18:05 от nahodkata

# 215
То забавно,забавно ама в един момент бактън бре! Ясно е,че винаги ще има спорове и никога няма да сме на едно мнение.Аз съм само против крайните изказвания,както и премълчаването в някой случаи.
Спор, спор, ама да се прави интелигентно  Grinning Да е дискусия, дето се вика, а не замеряне с изречения и фръцкане.
Иначе аз нямам против да споря, мога на почти всяка тема да го правя - само да е градивен спор, а не просто надвикване.
Peace

# 216
  • Испания и Стара Загора
Преди малко си получихме подаръците от Равер_иви. PartyУтре ще ги снимам,че мъжа ми е взел апарата,и ще кача снимки.На Алекс много добре му дойде подаръка,както е болен малко да се разведри. Peace

# 217
Да обобщим нещата така: Тук сме едно голямо семейство - по цял ден споделяме какви ли не ежедневни подробности свързани с бебоците. А както всички знаем във всяка къща с комин има и дим - съответно и огън. Не е нужно да се хващаме за всяка дума(демек за гушите), да се разпознаваме в нечий пост. На всеки може да се случи да е в по-злобно настроение (все пак сме жени - в природата ни е).
 А щом някой смята, че е прав за нещо да защити тезата си, не да се обижда.
И далеч не съм светица, мама Гаци. Просто за моя грешка си позволих по-остро мнение, което на вас ви прозвуча като лична критика.
И смятам, че съм в правото си да се възмущавам от каквото си искам по същия начин както за някои е абсурдно и ранното захранване и коментарите бяха далеч по злъчни.
Всеки има глава на раменете си и решава кое как да прави и защо. Много важно като изпиеш чаша вино. Аз съм против крайностите, като рускинята, за която спомена Бу.

Peace Hug

# 218
пък аз отиваш да бия пощаджйките,е още го няма подаръка ни от Арлина smile3516

.............а кат се сетих............Арлина ,да знаеш спри да пускаш такива снимки на Зоя Naughtyполудявам бе жена като и видя сладките бузи,иде ми да дойда до Варна ощеа мига,то не се издържа на сладката гледка бе smile3511 love001

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 18:35 от nahodkata

# 219
  • До хладилника, който обичам
kriskata, наистина като я претеглите след празниците, ще се види кое как Grinning
Дали не ти е прекалено строга диетата? В смисъл, и ти си хора Simple Smile

Находке, срама нямаш, на човека насъщния Бейлис си готова да изпиеш и окото ти не трепва!

# 220
 Аз вече са почнах      Мир, мир да има  newsm17 smile3502 smile3502

# 221
  • София; Дружбето
Получих си подаръка Mr. Green Страхотен е, сега се чудя кога да му гепсам кичурчето Joy Ще го изтипосам после при подаръците да се похваля

# 222
  • София
Бърз въпрос, че нямам много време  Embarassed
Някой да има свястна (и вече тествана) рецепта за козунак в машина за хляб?
Мерси  Hug
Знам за темата с машина за хляб, ама нямам време да чета всичките 1000000 рецепти  Blush Затова питам вас

# 223
  • До хладилника, който обичам
Получих си подаръка Mr. Green Страхотен е, сега се чудя кога да му гепсам кичурчето Joy Ще го изтипосам после при подаръците да се похваля
А, радвам се Grinning Аз твоя не съм го снимала, прощавай Simple Smile

# 224
Venilove извинявай и аз позлобях немалко Mr. GreenМразя такива работи,да си стиснем ръцете Stop
Находке разбира са чи та уважааааааааааааам Wine Glass Nerd

Общи условия

Активация на акаунт