СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • Габрово
Хайде качвайте снимки за колажа де, че нещо ми малеят, а уж сме толкова мами Grinning

# 226
  • София; Дружбето
Aз ще кача утре

# 227
Да се отчета след консултация - Борис е 6,400 кг и 62 см - наддал е 1,250 и 5 см .

Искам да питам нещо.
Борис е само на АМ и не пие вода. Просто не го кефи. Но от 2-3 дни се случва да повърне бистра водица. Около чаена лъжичка и съвсем бистра. Без цвят, отенък, аромат .... Днес много набързо мина консултацията и не успяхме да питаме. Какво може да е това?  newsm78

# 228
  • Испания и Стара Загора
аз пък търся рецепта за постна питка за Бъдни вечер. newsm78

# 229
  • на Русе
Здравейте,
да се оплача - бяхме 8 дни в болницата с пневмония. Уж отидохме, защото бебо отказа да яде и вдигна малко Т. Сега сме си у дома, но сякаш не е излекуван напълно. Отново не иска да яде, има анемия и дори е спаднал на тегло  Cry
Съжалявам, че ви натоварих с нашите проблеми, но  просто исках да споделя с някого.  Hug

# 230
Находке,съжелявам мила.Ако знаех,че така ще стане никога нямаше да използвам услугите на Български пощи ConfusedЕгати бързите пощи.То до Америка щеше да стигне за толкова време ooooh!

# 231
  • София
Как са се разготвили всички Mr. Green Аз се каня да правя локумките на Стефи Стефи, ама като гледам колко неща ми висят, май ще ги правя по нощите Confused
И аз да се оплача - и на мен ми се получи запушване, не боли толкова (само при натиск), ама цял ден никакво подобрение... Пробвах с горещия душ, цедих не знам колко пъти, но тц. Никола не ще да съдейства, няколко пъти го пробвах, но пищи като заклан Tired Дано не се влоши, че само това ми липсва.
Валка, ще кача снимка утре сигурно.
Цял следобед обикаляхме да купуваме подаръци и да пазаруваме за утре, че освен всичко друго мъжът ми има рожден ден. Ей тоя народ съвсем изтрещява като дойдат празници. То бяха едни опашки, едни чудеса. Носих малкия в кенгуру и в един момент му дойде в повече май, та като започна да реве... И това точно на касата в Билла Rolling Eyes Но поне купихме подаръците де, доволна съм.
wish, и Никола понякога връща чиста водичка, не знам от какво се получава. Иначе и той не пие вода.

# 232
  • София
Кришкамишка ай си говориме като Попо стане на 8 месеца Sunglasses
Анита аз мисля ей тази питка да правя утре  
http://209.85.135.132/search?q=cache:2uFIwh4RaucJ:www.gotvetesme … ct=clnk&gl=bg
Уиш емиии Ангел рядко повръща, ама няколко пъти изплю така да кажа водичка...а пък е само на кърма...ама аз си мисля, че са лиги...голямоо точене пада...прозрачни, доста воднисти..абе приличат си на вода....
s0nic що не го пробваш през нощта...така и така ще готвиш Wink като спят са по-лесни на цокането...
Криската определено разбрах, за отлагане, а не отмяна...наисти звучи доста драстично. Все си мисля, че ако наистина е за отмяна на ваксина Мустаков щеше да ти спомене.
Киара спиш ли по корем?
slavip      Hug бързо да се оправяте

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 19:09 от EmiR

# 233
ето ме и мен. днес ми се скапва нещо машината и все не мога да публикувам. ту клавиатурата, ту мишката, после бебче се събуди и все така-цял ден.
 да започна с анита.  Praynig оздравявайте бързо. пожелавам ви го от все сърце.  Hug
славип и вие оздравявайте.  Hug
Честит рожден ден на Веситка!  bouquet
Мам ма, да ти е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва
 находке, може ли и аз да се наредя при тебе, че този духовен оргазъм ми хареса като идея  Heart Eyes
валката, сложих и аз снимчица. даже две, едната намалена уж  Embarassed не знам колко успях  Embarassed благодарско за инициативата.   bouquet
киара, пожелавам ти по-бързо да се почувстваш отново добре. нямам идея колко е болезнено, но дано бързо минава.  Praynig
бу, аз слава богу, че не съм много на ти с английския  Grinning да знаеш как се бях зарибила с ларедута  Grinning превеждах дума по дума, направих няколко поръчки, пращаха ми каталози  Grinning мина ми тази болест, но с ръка на сърцето си признавам, че каквото съм взела е с хубаво качество. това наддаване малко ме тревожи, иначе и за ибея щях да разхвърля речника  Grinning  Hug
 а този сайт-асда той определено ми направи впечатление... и не се наддава...  smile3508 малеее, дали не ме сърбят ръцете  Grinning
 после пак, ако пс работи  Grinning сега емчи ме вика
 а, за повръщането. днес емо повърна малко пресечено мляко с кафеникави влакънца. ходихме до док и каза, че е нещо безобидно. пие сиропче за кашличка (биокс тими ) дали от него  newsm78 друго бебче правило ли е така?

# 234
.............а кат се сетих............Арлина ,да знаеш спри да пускаш такива снимки на Зоя Naughtyполудявам бе жена като и видя сладките бузи,иде ми да дойда до Варна ощеа мига,то не се издържа на сладката гледка бе smile3511 love001
Зоя беше доста красиво бебе с едни огромни очи и още по-огромни бузки.Всеки,който я видеше  много и се радваше и пощипваше WinkРоди се много оформена,направо все едно е вече на месец поне.Лора....Лора е малко по-смачкана една такава Mr. Green Whistling

Славип:оправяйте се бързо Hug Hug Hug

# 235
  • До хладилника, който обичам
Повръщането на 'водица' - не е ли възможно да е пресечено мляко? Т.е. от млякото да повръща само вода? Или пък само стомашни сокове, без мляко?

# 236
Ми Пламен ми повръщаше всички видове повърни и май бях видяла всичко, но така бистро не бях виждала ... newsm78
Но сякаш има логика да е както казва EmiR , да са просто лиги. Веднъж глутнати, после повърнати.
Определено обаче няма мляко и не мирише на кисело, както повръща, когато има мляко.

# 237
Честит рогден ден на Веситка !!!
slavip бързо оздравяване !
Отивам на банкет newsm53  ura Наздраве !

# 238
 Shocked Shocked Shocked 8 страници сте изписали за един ден........ #Crazy ooooh! Отивам да чета че цял ден сме по пътищата.
Само да се отчета каде бяхме - бяхме У ГОЛЕМОТО СЕЛО. Ходихме да сложим Пентаксима на Алекс. Много плака милата АУУ ooooh! Главата ме заболя от нея- ни гушкане ни нищо не пом,ага голяма е скандалджийка  hahaha Хем гладна хем я боли- милата ми  Sad Слжихме инжекцията и обратно в Пазарджик. Сега сме подредили подаръците под елхата , а тя им се кокорчи и се чуди какво е това светкащо нещо по елхата. Мерки и теглилки също имаше, само 600 гр сме качили за 1 мес, ама педито каза че било нормално, защото вече започвали да изреазходват повече енергия , но на мен пак ми е притеснено. До сега по кило на месец, сега само 600 гр. На ръст сме  вече 59 см, което е 3 см за един месец. Това вече е задоволително  smile3521
Снощи ни се случи нещо много странно- започваме да се къпем ние. Водата я премерих с Термометър , който има ОК до кадето трява да е Температурата.  Обааачеее... само като я лиснах по гръбчето така изпищя горката все едно в вряла вода я попарих и през цялото време не спря. А не ми се видя да е по гореща от предните пъти когато сме къпали, на вас случвало ли ви се  е  newsm78 Обикновенно до сега много се кефеше на водата а снощи ко стана незнам.  Друго, друго...май няма. Сега отивам да чета докадето мога че таткото е при нас и се бута и той за лаптопа .

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
EEEE стига де.... публикувам , после ще чета  Hug

# 239
Дундиии, лакътя му е майката! Аз само с лакът меря. Може просто да не е била хубаво разбъркана водата и по-отдолу да е била по-гореща.

Общи условия

Активация на акаунт