СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • Karlovo
mam_ma честит рожден ден много успехи в личен и професионален план .
Честит имен ден на всички които празнуват на Стефанов ден  Flutter ( на патерици ).
И ние сме болни ,носа на Ицо е запушен и отказва да яде .Иначе не кашля ,няма Т .Утре сме на лекар ,че тук духа един силен и студен вятър днес .

# 376
  • Испания и Стара Загора
Ходихме сутринта.Прегледаха я и казаха,че гърдичките й са чисти.Кашлицата е от сополите,които се събират на гърлото.Изписаха й свещички (слагат се в дупето) за кашлицата и ми каза често да й почиствам носа с Rhinomer.Ушите вече не са червени,но аз от вчера й слагам Отипакс. PeaceДоста се чудих как тия свещички от дупето ще действат на гърлото newsm78Като се върнахме от педи,изкъпах Андреа с гореща вода,сложих свещичка,нахраних я,изчистих й носа и тя заспа.Вече 4 часа спи,без да е кашляла.Сега я нахраних в полузаспало състояние и изяде 120мл,което скоро не се беше случвало.Надявам се това да е края на болестите,щото ми омръзна вече.Тази година болни я посрещнахме и така ще си я изпратим. ooooh!

# 377
Здравейте момичета!

Честит рожден ден на mam_ma! Много здраве и щастие през цялата година!   bouquet

Ние също бяхме болни, но за празниците се оправихме и утре ще ходим на консултация, да слагаме Пентаксина.
Имахме проблеми с ушичките, едното беше възпалено и я болеше, а също и лека хрема, но за няколко дена се оправи Борислава. Слагах капки за уши и спрей за хремата.

И да се похваля, онзиден сложихме обички на Борислава, сега като я гледам ми изглежда още по-голяма.

Весели празници на всички, и много хубави емоции!

ето малко снимки и от нас http://www.facebook.com/album.php?aid=131956&id=738004294&l=847b293ca4

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 17:12 от rozalina

# 378
Честит рожден ден на mam_ma, много здраве, щастие и любов.
Нашето столче е такова http://family-bg.com/prX_4073.htm?osCsid=5d7a5bb63837db97e7939d36238bcc08.
Ние сме със сополи но засега само това дано да се разминем и само с това.

# 379
Здравейте мамчета,
Прекрасна трапеза е направила Криската за Коледа.
Болните бързо да оздравяват.
mam_ma Честит Рожден ден. Желая много здраве и усмивки.
Честито на именяците от изминалите дни...Със здраве да си носите името...и малки и големи.
Ние със съпруга ми вчера се прибрахме от Хисар. Страоооотна почивка. Направо се размазах- басеин, джакузи, сауна и вани със соли и етерични масла, поляти обилно с червено вино и калорична храна. В хотелския ресторант се бяха погрижили и с приятна програма- балет, двама певци, диско водещ и един със странен номер, дето се е пъхнал в една хармоника и гърчи насам- натам, и плаши децата.
Зара, обаче ме наказа с двучасов рев като се прибрахме. До вечерта и мина и пак ми се усмихна. А, днес всичко си е постарому.  Grinning
 newsm78 Още не мога да се регистрирам в продавалника, ама здраве да е...

# 380
Ох и аз да се добера до компа.

Минаха празниците и резултата е безброй много подаръци за децата, за нас подаръците са билети за концерта на Елтън Джон, дано всичко да е окей, за да успеем да го гледаме иииии бонус кило и половина на дупето ми.
Трябва да го сваля до новогодишното ядене.
Анита супер празник си си изкарала  ConfusedХайде бързо да се правя и малката буба, че да имаш малко спокойствие.
Моя батко вече е окей е доизпива си антибиотика, но кашлицата чуваемо намаля.
Имахме си и Дядо Коледа за Коледа-таткото се стъкна с едно костюмче, дето вече овехтя, трета година подред го използваме и ще трябва да го подменим с нещо по-качествено. Боби нищо не разбра завалията, но Коко си глътна граматиката. Но то от моя страна си беше голям сценарий. На самата Бъдни вечер го накарах да остави чинийка със сладки и водичка за Дядо Коледа да си хапне, че изморен от дългия път и на сутринта детето се жалва дошъл Дядо Коледа и изял сладките и изпил водичката, но не ми е оставил подарък. Докато се разберем къде е дара си беше приключение.

Столчето ни за хранене е от баткото-много здрава машина и пак него ще използвам. С положения на гръбчето и самия стол се регулира на височина с две табли е и много беше комфортен самия стол за детето, оставяла съм го и да спи Коко в него.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3374

# 381
Здравейте момичета!
Весела коледа! Много здраве и късмет ви пожелавам!
Честито на патерица на всички именяци!

mam_ma честит рожден ден! Много щастие и любов! newsm59

Аз отдавна не съм посещавала форума и не съм наясно с обсъжданите теми Embarassed
Четох, че някой се притесняваше за наддаването. Последният месец и ние сме качили само 300г, ама всичко си ни е наред. Ака си редовно детето и пишка обилно. Кърмя го на поискване и сам си пуска цицата като се нахрани. То и на прегледа преди това му дърпаха пишката и милото подскачаше на кантара Cry Та не разбрах как доки отчете теглото като стрелката на кантара се клатеше непрекъснато наляво и надясно newsm78
Пожелавам бързо оздравяване на болничките   bouquet
Цвета казваше за една ваксина, май беше Sinflorix, дето предпазва от менингит, отит и други разни (аз тези ги помня, защото говорите за болни ушета). Говорих с педито за нея ама нещо ми излиза с довода, че нямало смисъл  #Cussing out Чудя се дали няма да е много нагло, ако отида на друго място да му я бият? Вие какво ще кажете?
Спокойна вечер!
И едно наздраве на "алкохолоците"   Joy

# 382
  • Испания и Стара Загора
Аз пак ще се оплаквам. ooooh!Тъкмо се зарадвах,че Андреа е по-добре и нова изненада.Има конюнктивит.Очите й са направо залепени. SadЗапочнах промивки с черен чай,а утре ще купя капки. Tired

# 383
Здравейте мамчета!

Честит рожден ден на mam_ma! Да си жва и здрава и много щастлива!

tchopar аз мислех да слагаме Sinflorix, но в крайна сметка реших да не е паралелно с Пентаксима, а след 6 месеца или след годинка. Тогава са и по-малко приемите. Всъщност може да се окаже, че ваксини въобще няма да слагаме, ако алерголога ни препоръча, тъй като педиатъра се притеснява от алергична реакция.
Аз мисля, че е по-добре да я бие вашата педиатърка, независимо, че мисли, че е излишнз. Не би трябвало да ти отказва такова нещо без някакво логично обяснение. А ми се струва малко кофти да ходиш при друг, защото не дай си Боже да има някакъв проблем все пак трябва да имаш педиатър на който да разчиташ.
Оле миличка Анита, съвсем се измъчихте вие! Дано всичко приключи съвсем скоро и в новата година да не видите болест!

# 384
ЧЕСТИТА ВИ КОЛЕДА! Hug
Честит рожден ден на mam_ma и на всички празнуващи вчера именници,да са живи и здрави и много усмихнати!  bouquet  bouquet  bouquet
Анитка:измъчихте се с тези болести.Айде баткото голям,ама Андреа е Още толкова малка пък с кашлица и сополи ужас,сега и конюктивит ццц Confused.Лора и тя за Коледа имаше,ужасно й гурлясваха очите,та и купих Тобрекс и за 2 дни се изчистиха очичките.Като беше на 20 дни пак така беше,та педи тогава  ми изписа такива капки.Бързо да се оправяте.
То и моята кака от 17.12 ми влачи една кашлица със сополи и аз като Надина вече се изчерпах,то не бяха капки и бабешки цярове,нищо не помага,вдигам ръце вече.Понякога като спра всички лекарства и минава от самосебе си.
За тази ваксина не знам,ама да попитам майките на по-големи дечица слагали ли сте им Пневмо 23? Нея я дават за деца над 2 години,педи ми я препоръча,че все отити ми прави Зоята newsm78 Иначе Превенара и Sinflorix знам че се препоръчват на деца под 2 годинки и са по-щадящи  по-скъпи съответно.Тази Пневмо 23 била 20 и няколко лв,та се чудя да я слагам ли,мненията във форума са доста протеворечиви като стане дума за ваксини и съвсем се обърках Sad То не че скоро е била здрава,че да можем да сложим де.
За Коледа добре изкарахме при свеки.Голям майтап беше,вуйчото на половинката ми се преоблече като Дядо Коледа,ама си беше и сложил една маска на лицето,та накарахме Зоя да види кой звъни на вратата.Отвори милата и му тръшна вратата пред лицето,каза че я е страх. SickАма той верно страшен си беше.Така съм се смяла с нея JoyИначе не я беше страх да си вземе подаръците,накрая даже и го целуна hahahaИмам снимки,като ги свааля ще пусна линк.
Айде лека за сега Hug

# 385
Честита Коледа! Честито и на празнуващите имен и рожден ден през последните няколко дни bouquet

Накратко за Коледа - бяхме при свеки, а след това и при сестра ми. На няколко пъти се видяхме и с Дядо Коледа и сме много доволни от подаръците. Последната среща на Кико с него беше у сестра ми - нейна приятелка се беше преоблякла и сложила от ония маски, но бяхме много хора, а аз любезна към Дядката та не се изплаши. Стъписан от изненада си каза стихчето набързо и песничката малко объркано, но шоуто беше голямо. При първи удобен момент ще сваля снимки и на Бо и на Кико и ще пусна да ги видите Wink
Ако не успея да ви пиша тези дни ви пожелавам от сега весело посрещане на новата година и дано тя е здрава и добра за всички ни!

# 386
Добро утро,мацки!
 Ама много болнички има Whistling.. Дано всички да оздравеят по-бързо и Новата година да я посрещнем всички в пълно здраве и цялата година все да сме здрави Praynig

# 387
Добро утро момичета Simple Smile

Весели празници   bouquet

Ние си изкарахме Коледните дни мноооооого хубаво. Бяхме се събрали вкъщи. Невена беше удостоена с мнооооооого внимание от страна на бабите и дядовците Simple Smile Почна да изисква доста внимание. Като седнем на масата и аз съм с гръб към нея, тя започва да се "кара" и като се обърна и й се усмихна и почна да й говоря и Невена грейва от щастие.. И така докато се нахраним- в момента, в който се обърна с гръб, почва едно мрънкане, а като й обърна внимание е най- щастливата Simple Smile
Неви събра най- много подаръци и парички Simple Smile Сега ще видим как да ги оползотворяваме Simple Smile
Гледам, че коментирате столчета за хранене, така че една част от събраните за нея парички ще отидат за столче, а другата- за кошара за игра Simple Smile

Ние с мъжо се възползвахме от присъствието на бабите и отидохме на кино. Почувствахме се страхотно. Не бяхме ходили на кино от много време. Гледахме новия филм " Аватар" на 3D в Мтел Imax в Мол-а. Няма такова преживяване. Имах чувството, че се намирам във филма. Невероятно беше.. и останахме много доволни със съпруга ми. Естествено аз в повечето от времето си мислех за Невена, не можех да се отпусна изцяло и бързах да се приберем веднага след филма. Спокойна съм само, когато мъжа ми гледа детето, защото той си я познава и знае навиците й. Въпреки, че обясних всичко на бабите, пак ми беше едно такова нервно... Но Невена се е държала много възпитано и е била послушно дете през цялото време докато бабите са я гледали  Heart Eyes

# 388
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
много ми се спи.Цяла нощ съм била нащрек.От вчера Андреа като започне да кашля и се дави и повръща.И аз цяла нощ я вардих да не повърне.И вече към 5 часа съм заспала и тя тогава е повърнала. ooooh!Та станах сменях дрехи и чаршафи TiredСега спи,милата.
arllina аз ги  имам същите капки,но в листовката пише ,че не стават за малки деца. newsm78

# 389
Добро утро, мерси за кафето!

Анитка виждам че си на линия, как е бубата? Аха писали сме едновремено, дано бързо да се оправи  Hug

Арлина Коко го оправих с антибиотик и много чайове, сега ще почвам и лактофлора за укрепване на червата след антибиотика.

Общи условия

Активация на акаунт