Честит имен ден на всички които празнуват на Стефанов ден
( на патерици ).И ние сме болни ,носа на Ицо е запушен и отказва да яде .Иначе не кашля ,няма Т .Утре сме на лекар ,че тук духа един силен и студен вятър днес .
( на патерици ).
Доста се чудих как тия свещички от дупето ще действат на гърлото
Като се върнахме от педи,изкъпах Андреа с гореща вода,сложих свещичка,нахраних я,изчистих й носа и тя заспа.Вече 4 часа спи,без да е кашляла.Сега я нахраних в полузаспало състояние и изяде 120мл,което скоро не се беше случвало.Надявам се това да е края на болестите,щото ми омръзна вече.Тази година болни я посрещнахме и така ще си я изпратим.

Още не мога да се регистрирам в продавалника, ама здраве да е...
Та не разбрах как доки отчете теглото като стрелката на кантара се клатеше непрекъснато наляво и надясно 

Чудя се дали няма да е много нагло, ако отида на друго място да му я бият? Вие какво ще кажете?

Иначе Превенара и Sinflorix знам че се препоръчват на деца под 2 годинки и са по-щадящи по-скъпи съответно.Тази Пневмо 23 била 20 и няколко лв,та се чудя да я слагам ли,мненията във форума са доста протеворечиви като стане дума за ваксини и съвсем се обърках
То не че скоро е била здрава,че да можем да сложим де.
Ама той верно страшен си беше.Така съм се смяла с нея
Иначе не я беше страх да си вземе подаръците,накрая даже и го целуна
Имам снимки,като ги свааля ще пусна линк.

Почна да изисква доста внимание. Като седнем на масата и аз съм с гръб към нея, тя започва да се "кара" и като се обърна и й се усмихна и почна да й говоря и Невена грейва от щастие.. И така докато се нахраним- в момента, в който се обърна с гръб, почва едно мрънкане, а като й обърна внимание е най- щастливата 
Сега ще видим как да ги оползотворяваме

Та станах сменях дрехи и чаршафи
Сега спи,милата.