СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Честит имен ден на всички празнуващи днес и на Стефи на Находката да ви е жив и здрав и много много да ви радва  Hug

Анита бързо оздравяване на малката бузанка Hug

# 361
честито на всички, които празнуват. пожелавам здраве и щастие и пари.
 аз имах много тежка коледа, родителските тела бяха у дома. много ми беше  неудобно. за нова година си взех поука. сами у дома да ми е мирна главата.
 емо вчера и днес ни опъва нервите на мен и батко си. татко му на работа, направо късмет извади. не разбирам какво иска това дете. (помня, че имах такива моменти и с батко му) нито му се суче, нито му се лежи, повръща. както ми гука и ми се смее и започва да плаче все едно нещо го боли. дали кърмата ми намаля, че е гладен, но тогава дали ще повръща  newsm78 пия чай за кърма вече по няколко пъти на ден и нито веднъж не ми напрегнаха гърдите, както преди. дали защото ми е нервно и такова едно неразположено и усеща... много въпроси и никакъв смислен отговор не мога да си дам. само знам, че от нерви ще се побъркам. утре заминавам на преглед със стасито. аз за ушите, той за нослето и така... болести и нерви. прекрасни празници.
 болните фъстъчета да оздравяват и весела нова година на всички пожелавам, че може да не пиша известно време. ако ме прихванат  Simple Smile
 и така лека

# 362
не разбирам какво иска това дете. (помня, че имах такива моменти и с батко му) нито му се суче, нито му се лежи, повръща. както ми гука и ми се смее и започва да плаче все едно нещо го боли.
raver_ivi   все е дно за моита Алекс пиша.......както се хили и изведнъж почва онзи рев необясним. Много по различен от коликите. По едно време се замислих дали не се завръщат, но не свива крачета както тогава  newsm78 Просто си пищи за секунди и после Joy голяяяммм смях. А колко е станала лоша с къпането...... ooooh! ooooh! ooooh! Ама защо така пищят тея деца като ги обличат след баня  Rolling Eyes Все едно я боли на всякаде кадето пипам, а аз се потя .....найсе пъти докато стигнем до млякото  ooooh! #Crazy
С Бебешондел си говорехме че може да е от зъбки , ама аз не откривам нищо в устата й... newsm78 и това е явно някакъв период, вече свикнах да си викам "и тва ще мине...." hahaha

# 363
Добро утро,момичета!
Дунди,и ние сме така след къпане,щом започна да го обличам и "надава вой".Преди се препотявах по 100 пъти докато го облека,но вече свикнах...... Crazy и мога да спечеля"бързи,смели,сръчни" !
Анитка,как сте днес?
raver_ivi ,има  такива моменти...опитай се да си по спокойна Hug
Находката,много е яко това столче Peace По-добро ли е от пластмасовите?

# 364
Добрютру!

Малко на патерица честит имен ден на всички Стефчовци и Стефки, Стояновци и Стоянки.
Леле засрамих се от вашите комплименти  Blush Аз такива работи много обичам да приготвям. Едно време исках да правя фирма за кетъринг, но реших, че не ми се ще да работя на всички празници и се отказах  Confused
Сега ще нося храна на една приятелка, че аз нали не мога повечето неща да ям, а бате хич не е по яденето (егати късмета, да обичам да готвя и да няма за кой  ooooh!)
И аз съм на вълна избор на столче за хранене. Искам да си го поръчам от Англия и за това по от раничко искам да го поръчам, за да не чакам много. Само, че аз искам столчето да става и по-ниско, защото ние доста често се храним на ниската масичка в хола и да мога и бебка там да я храня.
Дано болничките вече са вече оздравяли  Praynig

# 365
  • Испания и Стара Загора
Добро  утроо,
Алекс вече е добре(да чукна на дърво),но Андреа не е.Кашлицата става все по-лоша.Днес ще я водя на нашата педиатърка да видим тя какво ще каже.От вчера започнах да й слагам капки в ушите и видимо е по-спокойна,но трябва и сополите и кашлицата да оправим,че цяла нощ се дави и кашля. Tired

# 366
  • София
Добро утро и от мен!
Анитка, радвам се, че Алекс вече е добре. Дано и Андреа скоро се оправи, че се измъчи милото детенце, а и ти покрай нея Hug
Аз столче за хранене няма да купувам на този етап, зълва ми ми даде тяхното, та мисля първоначално него да ползвам. Ако се окаже, че не е удобно, ще вземем друго по-натам.
Вчера цял ден Никола беше много кисел и почти не спа. Чудя се дали не го мъчат зъби вече newsm78 То е едно лигавене и лапане на всичко, а и яде като за световно. На едно от храненията излапа 200 мл Shocked Къде ги побра не знам.

# 367
Здравейте,милички!!!

Не съм влизала от няколко дни и едва смогнах да ви изчета!!!

Честита Коледа на всички!!!Да сме живи и здрави да си гледкаме дечицата и да им се радваме!!!А на малките сладури само здраве пожелавам!!! Hug

Честито на патерици и на всички именници малки и големи!!!

Анита,много ми е жал за дечицата!Дано бързичко да оздравяват,миличките!!!

Надина,видях,че и вие сте болнички!Оправяте ли се вече?

Като столчето на Находката имам от баткото.Много стабилно и здраво!Ще го ползвам и сега с Ива!Като ново е!Една приятелка искаше да и купува за подарък,но аз отказах!
Видях че обсъждате пиенето ,пушенето и кърменето!Аз не съм пушачка,но пък си позволявам понякога по чашка бяло или червено винце!Не мисля,че толкова ще навреди на беба!А ние иначе сме вече почти изцяло на АМ.Ами няма -какво да направя! Embarassed

Идеята за колажа ми допада!И аз качих снимка за него!

Времето е ужасно-мрачно ,вали дъжд,а трябва да ходим на консултация.Ще ни слагат и Пентаксим.Направо не ми се излиза в тая влага....

Май нещо пропуснах,ама трябва да се обличаме ,после ще дописвам!

Ето и малко нови снимки от нас,на който му се гледа
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/ivaila-na-gorbi.433904.16607976

# 368
Здравейте момичета!

Аз да ви почерпя днес, че навърших Христовата възраст

Аз бягам, че беба ме вика!
Желая ви хубав ден!

# 369
здравеите
весели празници на всички и да сте живи и здрави и да си гледкате дечицата многооо дълго време.
аз сега отивам да ви чета че не съм влизала щото в нас е лудница цялата рода е тука и  #Crazy #Crazy #Crazy
приятен ден на всички

# 370
Честито Рождество Христово и от нас!

Честит рожден ден и на mam_ma!

Честито и на именниците тези дни!

Пожелавам ви най-вече здраве и семеен
уют!

Днес изпратих бате. Беше си за празниците тук. И сега ми е едно тъпо... и празно.. Хубаво, че е Жорката. Ще ви чета тия дни, че не ми е много до писане.
Да оздравяват и дечицата, които са болнички сега, милите! Целувки на всички!

# 371
здравейте и от нас!
Ние се завърнахме от бабите в Чирпан. И при нас проблеми, за щастие не с бебето, а с баща ми. Болестта му напредва ужасно бързо (Алцхаймер), буйства, блъска всички, а обикновено това са майка ми, баба ми и дядо ми. Ако някой има познати, с които мога да говоря по този повод - моля помагайте! Било то познати с Алцхаймер, лекари в психиатрични болници (Стара Загора или Пловдив)... Извинявайте, че тчно о празниците, ама болестите празници не знаят, а и майка ми вече и тя е луднала - не е спала от месеци  Cry
mam_ma, честит рожден ден! Много здраве ти пожелавам, другото се купува   bouquet
Чесито на патерици на Стефановците и Венциславовците   bouquet И на тях най-вече и първо здраве пожелавам, късмет и любов   bouquet
Иначе децата останаха доволни от подаръците - върнахме се с две големи торби с подаръци Simple Smile Каката и тя е щастлива. Еми на празници като на празници Simple Smile
Само добавям, че това е нашето столче: http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=12960791 За Ина нямахме, слагахме я в кошчето за кола и така я хранех. По-късничко й отесня, та я слагах на фотьойла.
Аз сега ще ви чета, че беба заспа и ще имам време. Изгладих на предишната серия сън, прах, сега е ваш ред Wink
До после!

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 13:41 от MammaT

# 372
  • София
Здравейте мацки!
Пак много постничко...
Мама Т в "На кафе" един път споменаха за някакъв дом или организация, която помага на болните от Алцхаймер...може да  потърсиш...
Нашето столче е такова  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/7858 само  че е на точки и цветовете са по-различни...има положение за гръбчето и съм много доволна, мие се лесно и т.н.. То беше на Кати, сега смятам да си го ползвам и за Ачо.
ЧРД на мам ма...да си жива и здрава   bouquet
Надявам се повечето  бебчовци и мами да са оздравели..

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 15:17 от EmiR

# 373
хелоуууууууууу Grinning

mam_ma ,чести рожден ден мила,нека да си жива и здрава,всичко останало се купува  bouquet  bouquet  bouquet

Бибси,значи си мома-англичанка hahaha hahaha

аз съм малко болничка yu5 kaffeetrmker_2,Ицака малко кашля,давам сироп,дано му се размине Praynig Hug Hugа бе боли ме всичко ,ама не ми пука-нали са празници и лбимите хора са край мене,купона е пълен newsm44 newsm44само Стефи да му се размине,че нали ваксина ще слагаме в сряда Party

Мамам т,виж в здравния форум,там има много информация и си споделят за разни проблеми и болести Peaceмене много ми помогнаха Стеф като направи хидроцеле и много ме успокоиха Peace Peaceдано всичко премине при вас с не много проблеми мила Praynig Peace

# 374
mam_ma, честит рожден ден! Жива и здрава да си  bouquet
Анита,какво става с бебка след прегледа?

Общи условия

Активация на акаунт