СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
мацки,лаптопа ми е на преинсталаци,пък и шетането ми много тез дни затова само набързо Grinning Grinning Grinning

аз влизам само да почерпя,че днес малкото ми момче Стефан има имен ден Heart Eyes,заедно с прекрасния си татко Станимир Heart Eyes Heart EyesParty Partyискам само да са ми живи и здрави и всички ние покрай тях Peace Heart Eyes Heart Eyes

честито на всички именници  bouquetи най-вече на Стефан на елеста, и на нашата съфорумка Стефи стефи  bouquet  bouquet  bouquet

честит имен ден на тати Стоян на Дундито,да е жив и здрав,и щерка му да почерпи cheers Joy

БЕБЕЩОЦИ и ДУНДИ,много мерси че сте се сетили милички,обичкам ви много newsm51 newsm51

# 346
  • София
Добре, че е Стефанов ден днес, та да има малко раздвижване в темата Grinning
Да са живи и здрави всички именници  bouquet
Честита месечинка и на малката кукла на Бебешоци Hug

# 347
Честит Имен Ден на всички именници!  bouquet
 Честита месечинка на малката кукла на Бебешоци! newsm51

# 348
  • Испания и Стара Загора
Върнахме се.Едно голямо нищо.Казаха,че гърлото и ушите са й  много червени.И нищо не ни изписаха.Само ако вдигне Т,да й дам парацетамол Tired

# 349
Честит имен ден на всички празнуващи!

Аз днес май съм по-добре, отново имам Т, но е по-ниска, а как ме боли гърлото не е истина...
Мъжът ми ми взе сега един сироп дето става за кърмачки и го почнах. Но... много се притеснявам за бебка...

Анита Hug, съчувствам ти мила, дано да не се усложняват нещата. Praynig

Дундито аз за баткото съм вземала едно време готови плодови пюрета. И това нишесте предполагам го слагат за сгъстяване.

Оставям ви засега.

# 350
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!
Честити месечинки...
Анита - нямам думи просто...те какво чакат да стане отит ли...някоя докторка от Бг неможеш ли да попиташ... newsm78
Дундито и аз съм захранвала с плодови пюрета, но готови...и в началото еднокомпонентни. По-късно като си правех домашни, нищо  допълнително не съм слагала - само плодовете.
Мнооогооо постно тия дни Confused

# 351
Здравейте!
Нас ни мъчат зъбиии  Confused
Искам да ви питам някой купил ли си е вече сстолче за хранен и какво? Чудя се, като взме майчинските трябва да купя че не се знае кога ще останат пари.
Как изкарахте празника? Аз се скарах със свеки и сега не си говорим  Close

# 352
Здравейте!
Нас ни мъчат зъбиии  Confused
Искам да ви питам някой купил ли си е вече сстолче за хранен и какво? Чудя се, като взме майчинските трябва да купя че не се знае кога ще останат пари.
Как изкарахте празника? Аз се скарах със свеки и сега не си говорим  Close

у дома празника все още продълава исме ей така newsm44 newsm44 Drunk Drunk

аз мацко взех дървено,че тез пластмасовите много нестабилни ooooh!много съм доволна от дървеното и е само 50 лева Party Party
а ссссссссссссссссссссвекито какво те е ядосала #2gunfire #2gunfire Joyща дойда да и оскубя перчемаааааааааа #Cussing out hahaha

# 353
Благодаря все пак, но тя си получи наказанието.  Flutter

Какво дървено столче имаш пред вид? Имат ли положения на гръбчето?

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 15:57 от BebEshOnDeL

# 354
  • Испания и Стара Загора
EmiR точно това направих.И ми казаха да слагам капки в ушите Отипакс,за да не стане отит. Peace

# 355
На всички именници желая много здраве и късмет   bouquet

Днес си направихме дъъълга разходка, докато не се е развалило времето пак. Много ми харесва темпото с което пишете  Mr. Green
 Успявам да ви изчета, че и да пиша   typeuu

# 356
Здравейте Simple Smile
Весели празници на всички! Нека злото ни забрави, да сме живи, да сме здрави!
Анита, пожелавам ти след всички тези неприятни мигове, ведрина да нахлуе в душата и сърцето ти, и да изтръгне усмивка от щастие!
Поздрави на всички  Hug

# 357
Да са живи и здрави всички именници! Да им носи името късмет, да са винаги засмени и с любов обградени 
Мони беше с ето такова столче /не знам дали се вижда добре на снимката ,но са много удобни ,не заемат място и дечко беше винаги с нас на масата,сега за Сиси мисля да купувам такова.
Старото на Мони не пасва на масата която имаме,не може да се закрепи добре,затова ще вземам друго.

# 358
  • sofia
Здравейте,слънца мои!Честит имен ден на празнуващите и честити месечинки на бебоците!И аз нямам време да пиша,но успях да изчета 2-те страници...Анита,бързо оздравяване на дребосъчето!Даниела и на теб желая същото!Голяма гадост по празници да се случи!Хайде лека!

# 359
Анитка,Даниела,айде да оздравявате всички вкъщи и да посрещмнете една прекрасна Нова година Hug Hug

Бебешондел мила,ей такова столче имам в предвид-http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1518

Анита,аз на ушите само малко да се възпалят и веднага почвам да капя Макситрол-капки за очи са,но дават страхотен ефект Peace Peacehttp://www.framar.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D1%82%D1%80% … -pid13002022.html,а ако се влшат ушите веднага бягам за Цилоксан,ей страшни са,все пак са антибиотик,ама са незаменими Peace Peace

сега искам да изразя без думи мнението си за сътвореното от Криската на Коледа- newsm20 newsm20 newsm20

айде мацки цунки много ви изпращам Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт