СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 871
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Излизахме навънка...обааачеее много студен вятър духа....направооо ужас...врътнахме няколко кръгчета и айде пак в къщи.
Горска баси.....това не е ли работа на инвеститора ....та вие сами ще се оправяте...
bibo4e аз пък мисля, че трябва да си споделяш мнението...може пък да се позамисли твоята кума...без да я обиждаш разбира се...това с портокаловия сок направо ме разби....
Мамма Т дано си се объркала нещо и да не кашля детето...и нещо от лигите да си се е задавила....айде стига болни бебоци...

# 586
За много години мами сладурани Hug
Виктор и той е с една гадна кашлица сега се върнахме от преглед гърдичките са чисти но гърлото му е леко червено един крив е отделно като се храни му е трудно взе и да повръща и направо съм в ужас какво му стана педи ни изписа само ферум по 5 топчета и маример за нослето бързо оздравяване на всички Praynig
На нас преди месец ни се наложи смяна на партидата за вода то всякакви глупости си измислиха "мизерниците" за проверка на водомерите 30лв за обследване 70 лв после още 50 лв за пломбиране и накрая някаква такса от 20лв
В нашата скромна родина всичко е възможно за жалост

Лек ден  Hug

# 587
За много години мамчета.честито на месечините и рождениците днес.Изписали сте света.Отивам да чета че са много страници.

# 588
Emir, ами строителя ще плати всичко за включването и после като ходим да си получаваме акт 16, трябва да носим съответната сума за партидите.. Нещо такова беше... Всеки си плаща. Този разход не се поема от строителя... това е...

# 589
  • София
Горска Китка, да внимавате да използват парите ви по предназначение, че ние имахме големи проблеми със строителя, задължиха ни да плащаме около 2000 лв за оборудване на абонатна и свързване към Топлофикация и повече от година се възползваха от нашите пари, без да свършат работата, докато не се събрахме всичките комшии и ги заплашихме със съд и т.н.,та чак тогава реагираха  Twisted Evil Много строители сега се оправдават с тая криза и се държат некоректно с клиентите си  Close

# 590
Вижте колко е тъпо всичко това за тоци, парно и тем подобни. Строителят просто може да си включи сумата в цената на апартамента и да го издаде с "всички екстри", а не после дай 20 лв, дай 50 лв, дай 700 лв... Ми като платиш 50 000 евро за апартамент, не може ли да ти вземат още 1000 евро и да е всичко оправено??? Ама да не ти го пишат това, а да е част от цялата сума... Ей няма да се оправи тая държава и тва си е  #2gunfire
Ние сега бяхме на лекар. Кашлицата не е сериозна. Изписаха ни спрей за нослето Мар Плюс, Вит Ц и Калциев глюконат. Доки каза и с Пулмекс да мажа, но само крачетата. Май ще мажа обаче и гърдичките, и крачетата по малкичко Simple Smile
Претеглихме се. За 3 седмици сме качили 500г и сега сме 5 400. Не сме мерили ръста, че след 10 дена сме си на редовна консултация и за втори пентаксим, тогава ще мерим ръста. Но това не епроблем - имаме вече малки дрешки, значи растем Wink

# 591
Явно при нас всичко е било включено както казва МамаТ, защото ние таква суми не сме плащали за партиди. А имаме вече и ток и вода и парно, даже и данъка си платихме нищо че още не сме се нанесли, че тепърва се захващаме с ремонта.  #Crazy МамаТ радвам се, че кашлицата не е сериозна  Hug , аз продължавам да чета за сряда, само да мине тази сесия малко ще се поуспокоя, докато дойде другата де....  Thinking

# 592
# 593
 Здравейте, мили мои!  Hug
 Започна първата работна седмица на новата година и вече се събрахме.    Hug

честита ни Нова 2010-та Година!!! Да сме живи и здрави ние и семействата ни, много любов и разбирателство!  Hug

Ние сме добре, малката расте и все по-хубава ми става, на мама джучката  Laughing Да ни е жива и здрава.
 Иначе празниците добре си изкарахме, доволна съм. Голямо ядене и пукане беше...  Joy
 За парфюми гледам си говорите... аз съм с Giorgio Armani Emporio Diamonds, къпя се и пак мирише, върховен е, но вече взе да ми писва и ще си взема сега Calvin Klein Eternity, много нежен, ненатрапчив. Мъжо и той е с мъжкия Емпорио, хубави са много. Но то въпрос на вкус.
 Дунди, какво щеше да казваш, мила? Какво стана със снаха ти? Мама ли ще става, дано  Praynig
 Pocahontas80, твойта щерка седя и я гледам 5 мин. в албума за колажа, ама какви очичкиииии, лелее дай да я изям. Да ви е жива и здрава, голяма чаровница  Hug
 Бебешондел, ще споделиш ли за този сайт асда-та как стоят нещата с доставката? Кви са сумите, че нещо не откривам? Мерси  Hug
 Айде милички аз отивам да пускам Пена да си пере, после ще правя гъбена супичка, че много я обичаме, напред назад и той деня ще мине.  Hug
 Целувки и хубав ден  Hug Hug Hug

# 594
  • Karlovo
Наистина с много странни разбирания са тези хора .Дано да има щастлив край тази история .

# 595
Бебешоци Simple Smile От сайта се поръчва с посредник : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458588.0 тук може да ги видиш има в софия, пловдив, варна ит.н. Всеки си има индивидуални условия. Аз позвам алезар. Те имат 7% комисионна от сумата на артикулите и плающаш 1,3 лири на кг за превоз от снглия до бг. Съответно всеки сайт също си има цена за доставка. За асда това е 2.95. Пример: поръчваш за 50 лири. Плащаш 50 по 7% +2,95, примерно всичко е 2 кг: 2.6 лири. И всичко това  се умножва по 2,25 лева за лира ако плащаш при получаване или курса на райфайзенбанк +3 стотинки. Приемаме че млащаш при получаване че по-лесно: 133лв. Ако си от по-малък град и няма посредник от него, тогава ти го изпращат с куриер. За 2 кг от врата до офис на еконт излиза около 6 лв.
Ако има още нещо питай. Аз умирам да пазарувам и да обяснявам  Flutter

# 596
Бебешондел, мерси мила, но аз живея в Прага  Mr. Green Затова питам, че с една приятелка ще поръчваме, та да знам какво да и кажа да знае предварително?
 Кажете и някакви подобни сайтове, който знае освен ибей, не се скатавайте, мерси  Mr. Green   Joy Hug

# 597
  • София
Бебешоци, благодаря ти, мила  Hug Те бебенцата всичките са сладки, аз редовно гледам албумите ви и се радвам на всички  Heart Eyes
kri6kami6ka,  Crazy не знам дали това е смелост или лудост  newsm78

# 598
В този линк има и други сайтове за бебешки дрешки. Можеш да провериш дали асда доставят до Чехия.

# 599
Оф, и аз като лудите изчетох сума ти мнения за тоя Калциев глюконат. Те все негативни - да не се дава през устата, да не се двават ампули...  Rolling Eyes Било абсолютно противопоказно. Ми на такова малко бебе какво да му дам  newsm78 Тя спи сега. Явно не й е много добре. Кашляше докато заспиваше, ама сега си спи вече час и повече дори без проблем. Днес само малко е била будна. Очичките й са зачервени Cry Поне температура няма.
Някоя от вас давала ли е Вит. Ц и калциев глюконат на детето си?

Общи условия

Активация на акаунт