СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 872
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Дали не ти е прекалено строга диетата? В смисъл, и ти си хора Simple Smile
Според алергологът кърмачките, на евентуално алергични деца, не са човек  Mr. Green

# 241
  • Бургас
Прибрах се, оправих Боб и се метнах да се вихря в кухнята, че вие ме засрамихте, кулинарки такива!  Crazy

Ето ги и моите коледни, шоколадови меденки, от тефтерЯ на мама:

http://ladida.snimka.bg/children/christmast-2009.456292.16544823
http://ladida.snimka.bg/children/christmast-2009.456292.16544836

Доволна съм от резултата де, определено станаха много вкусни и у дома ми замириса на моята детска Коледа.  Simple Smile
Сладкарската ми боя така и не дойде, та формичките с елхички и снежни човеци ще почакат до догодина.  Confused

Веситка, незнайно защо докато правих тези ми ти меденки си мислих през цялото време как като свърша ще си налея една чаша червено вино и ще я пресуша за твое здраве! Та "наздраве", лейди!  Grinning 
http://ladida.snimka.bg/children/christmast-2009.456292.16544965

# 242
изглеждат чудно  Oha! дай рецептата от тефтеря на мама  Simple Smile

# 243

Веситка, незнайно защо докато правих тези ми ти меденки си мислих през цялото време как като свърша ще си налея една чаша червено вино и ще я пресуша за твое здраве! Та "наздраве", лейди!  Grinning  
http://ladida.snimka.bg/children/christmast-2009.456292.16544965

Меденките са страхотни! Браво!
Наздраве, Ладидка - на кръв да ни стане, както викат старите хора Hug

# 244
Ладида много хубави меденки и аз правих днес, но не ми остана време за шок. глазура, ама и така ще ги изядем.

Много кофти вечер за нас - таткото отиде на банкет, а Марти вдигна Т - 38.5 и повърна и то доста обилно. Къде ще търся лекар утре направо незнам, много ми е притеснено и заради бебето.
Скапа ми се предколедното настроение, кофти...
Само се моля да не е нещо сериозно! Praynig

# 245
Браво, ЛаДиДка! Страхотно изглеждат! Наздраве и от мен, но с безалкохолна биричка  Mr. Green
И аз съм се разготвила по нощите. Подготвям кактото може да се направи предварително за партито ми на Коледа. Решила съм да заложа на разни хапки и попаднах на един страхотен форум и там такива яки рецепти със снимки и чудесии има, че чета като замаяна от 2 дни. Спряла съм се на 4-5 неща и ще пробвам дали ще ми се получат. Малко кофти, че само трябва да гоня бате да опитва, че аз не смея много много да ям. Ще споделям после какво е станало.
А и задължително ще направя пингвините на ЛаДиДа   bouquet

Dani-ela дано да не е нещо сериозно! Вашия педиатър няма ли да ти вдигне, ако му звъннеш? Все трябва да те насочи към някой дежурен. 
Дано се оправи бързо детенце

# 246
Dani-ela Hug, дано не е нещо сериозно. Между другото днес 3 приятелки ми се оплакаха, че тези дни дечицата им вдигали Т и повръщали, започвам да си мисля, че е нещо вирусно Thinking Дано да му размине на детенце Praynig

Сватяяяя, ще чакам снимки на хапките после, че да взема и аз да открадна някоя идейка Laughing Не се съмнявам, че ще очароваш присъстващите на партито  chef

# 247
  • София
В последните минути на днешния ден да почерпя за третата месечинка на Алекс

Веси, честит Рожден ден! Много щастие ти желая!
Mam ma, да ви е жив и здрав рожденника!

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 23:54 от Дидии

# 248
В последните минути на днешния ден да почерпя за третата месечинка на Алекс
В последните минути на днешния ден да честитя 3-тата месечинка на Aлекс и да пожелая много здраве и щастливо детство! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 00:18 от vesita007

# 249
Добро утро,мацки!
 Пак имам 10 стр. да чета  Crazy

# 250
Бамба мерси за кафенцето, к'во само с теб си кукуваме толкоз рано.

Днес се надявам да е ползотворен ден, че ни подарък съм купила нищо за никой, само за Коко единия подарък дето му дойде от интернет и толкоз беше. Мятаме децата при майка и със широките пръсти по магазините.  Peace
Нещо на мойто чаве му става до 3-4 часа спи спокойно и оттам на всеки час яде, просто вече нямам сили.
Баткото продължава да кашля и този антибиотик като че ли никаква работа не върши, чак ме е яд че го пие.
Славип да се оправя бързо малчо и да не се притесняваш много.

Ох момичета тези коледни празници що така ни зачесаха с болните деца.......Ама ще се оправят всички знам си аз.
Айде лек ден на всички и само здрави дечица.

# 251
Искам да пожелая на всички дечица и големи бързо възстановяване и много много здраве! Praynig
 Находчице,душко,не ме забравяй-прати и на мен една чашка бейлисче,че мноооого го тача Wink
 Моето момче започна здраво да рита във ваничката ,само като усети водата и започва да" кара водно коолело" Crazy

# 252
  • София
Добро утро и от мен wavey
Снощи до 3 часа съм редила снимки по албумчета, луда станах направо Crazy Ама вече са готови, много хубави се получиха Mr. Green
По този повод така и не сколасах да направя локумките, дано днес се класирам, че пак има 100 задачи за вършене.
Иначе да се похваля - малкото човече ме отърва от запушването. 5 минути сукане и всичко изчезна, егати помпата Mr. Green И тъкмо се зарадвах, че се задържа по-дълго на цицата и в един момент кански писък все едно го колят Crazy Та си довърши вечерята от шише.
Дано да оздравят бързо болните дечица, че не си е работа това Rolling Eyes Praynig

# 253
  • където има любов
Добро утро!
Надина ,успех с подаръците,аз вчера свърших тази работа.Ама хич не ми е при сърце да обикалям магазините и да гледам боклуци ooooh!
Да чиститя на празнуващите вчера и днес и да им пожелая да са здрави!
Анита,как сте?
Славип,съжелявам за това,което сте преживели,нали и ние го преживяхме.И сега при всяко кихване направо настръхвам.
Ладида,Лидка,сладките ви са страхотни!Така искам и аз да ви покажа моето творение,ама кабела на фотоапарата ми нещо не е в ред и само бате може да борави с него.От 1 седмица го моля да качи снимки  и все след малко Sad
Арлина,предния ти аватар ме кефеше много,сега не те разпознавам Wink

# 254
гуд морнинг,леидис Laughing

Стефи спинка,Ицака гледа бакуган Crazy ,а мама Лиди се цеди-имам си време за неееееееееееет   tooth

бамбицио,мерси за кафенцето мила Hug

Слави п,пък аз се чудя защо не те виждам тука по центъра newsm78горкичката ми,какво сте преживели Cryдано сега бърз9о оздравеете и да имате много щастлива нова година Hug Hugцункай малкия Heart Eyes

Даниела,Надинка,Анитка,чакаме днеска само хубави новини за сладките болнички дечица Heart Eyes Heart Eyes

Ла дида,страхотни меденки мила smile3501а снимката с виното е уникална Peace/аз пък ква съм патка,не гледам чудните меденки,а си мисля,как ли я поддържа таз бялата кухня туй момиче hahaha hahaha/

Веситка,ми ние не чухме нищо за подаръците мила.....какво получи Partyа снимката с виното-оооооооооооооблизах екрана Joy Joy

Равер,идвай мила,насипвай Белишчо по чашите smile3508

Надинка,кат тръгваш с широките пръсти-не забравяй и кака си Находката Gift tooth

айде бегам да слагам пълнената тиква,че цял ден и трябва Peace

пожелавам на всички много топло ,семейно посрещане на Бъдни вечер и Коледа,заобиколени от най-любимите ни хора Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 12:29 от nahodkata

Общи условия

Активация на акаунт