СЕПТЕМВРИ'09 тема 9

• 20 871
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
А това гледали ли сте го: http://www.novatv.bg/bg/videos/view/1575
Кърмещата жена била антисексуална според госпожата ooooh!

# 601
  • София
MammaTм аз съм дала на Ана Мария и от двете, преди всяка ваксина, така ме посъветва лекарката, за да й закрепим имунната система и да не се разболява точно тогава. Ами не съм забелязвала да има проблем  newsm78

# 602
Някоя от вас давала ли е Вит. Ц и калциев глюконат на детето си?
Аз съм давала и двете на Лора от ампули,като беше на месец.Педи й ги изписа.

# 603
newsm78 Shocked

# 604
  • Варна
За много години, мацки!
Да сме здрави, да сме весели, щастливи ! Бебенца послушни, здрави и красиви! Tada

Това с раждането в къщи е ок, само че не в България....А пък тия двамата "родители" са луди за връзване, на земята, на дюшека с кучето и тая му бута някаква биберона гадна, а то реве...а пък за плацентата в сол и тенджерата?!
Пълна гнус, не природосъобразност....Като не им харесва болницата, да идат в една швейцарска клиника на чистичко... newsm78

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 15:33 от *Elesta*

# 605
Честита Нова Година, момичета!
Да сте здрави Вие, бебоците и всички около Вас, и нека бъде изпълнена с много сбъднати мечти!

За празниците си бяхме вкъщи, добре си изкарахме. Борислава спа през цялото време и изобщо не се събуди от гърмежите, а батко й беше много развълнуван и стоя до 1.00 часа да посреща новата година  Laughing

Много болни дечица има, дано бързо да се оправят  Hug Praynig

ето малко снимки от нас: тук

# 606
Тия хора явно им се е разместило дюшемето... newsm78 Не можах да го изгледам до края видеото, но и това, което видях ми беше достатъчно... Горкото дете го държат голичко, а бащата навлякъл дебелия пуловер... И с тая тенджера... Думи нямам. Дано да е живо и здравичко въпреки "грижите".

# 607
Това с раждането в къщи е ок, само че не в България....А пък тия двамата "родители" са луди за връзване, на земята, на дюшека с кучето и тая му бута някаква биберона гадна, а то реве...
Пълна гнус, не природосъобразност....Като не им харесва болницата, да идат в една швейцарска клиника на чистичко... newsm78
Тва с тенджерата, тва с биберона... Биберонът със сигурност не е природосъобразен... Бе тия не са много в час според мен в 21 век... Ама си е тяхна работа!!! Интересно ми е ако серазкиха или разкашля бебето или не дай си боже нещо по-сериозно стане с детето, дали ще идатна лекарв бъдеще  newsm78
щото аз ако бях лекар и теслед 2 години дойдатпри мен с проблем, щеси ги пратя вкъщи или "в природата", даси се лекуват природосъобразно...

# 608
Аз тази сутрин гледах интервюто на таткото. Направо ме уби от обяснения. Понеже раждала 16 часа и накрая го било страх жена му да не вземе да седне  Shocked Направо съм изумена - тя лежи на тоз дюшек, гушнала бебчето, а кракато и върху кучето. Те имали и заек... И като го питаха за тези животни- ми Христос и той е роден при животни. Дай Боже всичко да е наред с детенцето, че то не е виновно че са му се паднали такива родители. И да кажа че първо като видях тенджерата си казах каква е тая попара на " леглото". После като разбрах какво е Sick #Crazy Къде ви е ума бе хора това е вашето родно дете....
Емир мила, да ти кажа опитах да обясня културно какво знам особенно за портокаловото сокче, но ми се заяви че много се превземам. И какво можеш да кажеш повече?!

# 609
Няма лошо да роди една жена,където иска дори и у дома,ама за такива раждания в другите държави си има акушерки,които ги следят.И това с плацентата Sick.Вярно е,че не трябва веднага да се прерязва пъпната връв,ама и да се разнася в тенджера няколко дни,представете си как смърди и до главата на детето ooooh!И с това куче и по земятааа #CrazyВярно е егати мизерията!Като са толкова природосъобразни,що му тика биберон не ми стана ясно,а  вчера в новините я видях ,че и вода от шише му даваше Thinking
Бибоче:свиркай си и си гледай твоето дете.С такива хора няма смисъл,няма да те чуят,те си знаят тяхното и това е Naughty

# 610

Малеее, има хора, които са много зле, направо да се чудиш тази въпросната как си е кърмила детето.. Кой знае и колко време го е кърмила, горкото дете  ooooh!

# 611
  • Варна
Ей радвам се, че темата се раздвижи след празничния застой... Party

Някой извежда ли бебето при тези минусови температури? И въобще, кога е разумно да се спре с разходките? Да пуснем ли анкета, Бу?

# 612
За разходките - аз си я извеждам, когато на мен ми се излиза  Crazy Днес нали ходихме на лекар, че кашляме. На излизане от кабинета доки ни пожела приятна разходка - значи и при 0 градуса и с кашлица не е лошо да се извеждат децата - нито е влажно, не вали, не духа вятър. Тя си ми каза още при първото посещение: всеки ден навън поне по час! Е, на мен като ми е студено на -10 градуса, не излизам.

# 613
привет момичета,

ние се прибрахме от разходка, нахраних Невена и седнах да драсна някой ред.
Не искам да коментирам раждането на тази жена в домашните им условия и най- вече това как са сложили плацентата, свързана с пъпчето на детето в гадна тенджера, около която се навърта куче...  Shocked  ooooh!
Естественото раждане е хубаво, но трябва да има поне обучена акушерка.

А що се отнася до кърменето на обществени места и коментарите на въпросната госпожа- просто нямам думи. Хората понякога са много недорасли.

# 614
  • София
Аз продължавам да се притеснявам за спиналната си упойка, сега напипвам някаква малка подутина там  Confused

Общи условия

Активация на акаунт