Отговори
# 15
Осцилококцинум и на нас не помага. Пробвала съм го много пъти и при мен и при дъщеря ми, но няма ефект.

Рецептата за капките не мога да напиша, защото нищо не разчитам. Има антибиотична съставка, също и противоалергична, но и още няколко други неща, които не мога да разбера.

# 16
Пила съм го 2 пъти и то точно,когато усетих,че се разболявам и не ми помогна CloseПиех го както беше описано на опаковката.За мен е пълен боклук.Повече никога не бих го купила,а камо ли на детето си. WhistlingПлюс това истинските хомеопати отричат осцилококцинума и останалите продукти на Лаборатория Бойрон.Те не са никакви хомеопатични лекарства.
Той не се пие, точно когато се разболяваме. Пие се профилактично , почва се есента 3 пъти, като  всяка седмица по една капсула. Той  се пие предварително  за да предпази организма от евентуално идваща настинка. Когато вече сме се разболели, е късно да се пие. Няма файда вече.  Mr. Green
Важно е  да се пие навреме, тогава действително помага. Не съм чула да се отрича от хомеопатите. Точно днес говорх с моя хомеопат за това и той каза, че не  е чувал за подобно  нещо!

# 17
Ако ходи на градина, спри го.
Отдавна съм забелязала, че това е най-добрата профилактика при такива проблеми. За жалост, разбрах го късно.
Синът ми вече е голям, но продължавам при първи признаци на разболяване да го спирам да ходи на училище. По-добре три дена вкъщи без нужда, отколкото три седмици с ангина, бронхит или пневмония.

# 18
  • Sofia
Тази година осцилококцинума 2 пъти спаси дъщеря ми от разболяване. При първи симптоми се започва. Спазват се правилата 1 час преди и след прием да не се пие и консумира нищо. Първият ден давам 3 глобули през 4 часа .
При настинка също топя крачетата в топла вода и морска сол, правя разтривка с хустагил. Давам лимон с мед, сок от морков и цвекло и много чай. Наблягам на плодовете и зеленчуците.

# 19
  • Русе
  Витамин С, а при хрема капки -  разтвор с клеева тинктура и сребърна вода.
Обикновено прескачаме вирусите по този начин

# 20
  • София
Осцилококцинум и на нас не помага. Пробвала съм го много пъти и при мен и при дъщеря ми, но няма ефект.

Рецептата за капките не мога да напиша, защото нищо не разчитам. Има антибиотична съставка, също и противоалергична, но и още няколко други неща, които не мога да разбера.

според мен става дума за капките на д-р Улевинов, те са много популярни и ефикасни, помоли в аптеката да ти направят от тях, всеки фармецевт знае рецептата Wink

# 21
   Умкалор-ът при нас действа безотказно. Естествено и клеева тинктура, която вече беше спомената. Герисан, в който слагам ампулата витамин С, защото е сладък и се приема приятно с този витамин.
  В нослето слагам сребърна вода 15-20 мл + 7-8 капки клеева тинктура. Но тази комбинация не я капя в нослето, а я впръсквам. Слагам я в шишенце от Виброцил. Става много по-добре. Освен това самата сребърна вода я впръсквам и в гърлото- правим го като  игра.
   Успех!

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 19:29 от MMH

# 22
От чисто професионално любопитство попитах за капките, понеже работя  в аптека.Не съм от София за съжаление.И вероятно ще ги знаят в аптека, която приготвя лекарства, а не продава само готови форми.

# 23
  • София
Ния, да, само в Аптеки, в които приготвят лекарства.

# 24
Да не би посочените по- горе капки да са Коларгол?

# 25
Момичето каза вече, че не са Каларгол, а други капки и в тях има антибиотик. Аз например не бих започнала при лека настинка с такива капки, дали през устата или на капки, това все пак си е антибиотик.
Моето семейство също се повлиява добре от боаронската хомеопатия, колкото и да я отричат - факт е, че при нас помага.

# 26
  • София
Коларгол са за специални случаи, не за всяка хрема.
тези на Улевинов са универсални, понякога искам да ми ги направят и без антибиотика, само с останалите им съставки. Peace

# 27
  • Sofia
И аз никога не бих започнала да слагам антибиотични капки при първи симптоми на настинка. Всъщност никога не съм слагала АБкапки в нослето на дъщеря ми.
Умкалорът и сребърната вода с клеева тинктура за мен са по добрият вариант.

# 28
  • София
и аз бях пометена от вълната Умкалор, за съжаление при моето дете нямаше никакъв ефект.

# 29
Има и някакви, които се правят с адреналин за много силно запушено носле.

Общи условия

Активация на акаунт