Отговори
# 105
Ееее, Лаленце, как ти завидях благородно Mr. Green Laughing
ЧНГ и от мен. Нека 2010 бъде по-добра от предната Tired
Гале.....думи нямам

# 106
  • Горна Оряховица
Пак добре,че поне този месец баща му се записа с повече пари(заради подарък),че както не ми бяха превеждали месец и половина...незнам как щях да се оправя.Не че с 40 лв. мога да изкарам много...Знам,че ако не беше взел борсата,понеже още е без работа,въобще нямаше да видим и 1 лв.Оф незнам,да правят каквото искат вече.

# 107
Гале, моите свекъри са подобни, е, не чак толкова, и те все се хвалят. Не бяха виждали три месеца първата ми щерка, беше им първо внуче, просто защото не е кръстена на никой от тях. Щяха да ни гонят от апартамента - беше на тяхно име тогава, въобще, смях в залата....Но...мъжът ми беше плътно зад мен.
Никога няма да забравя една случка Tired Още преди време. Свекървата много се дразнеше защо като идва у нас, трябвало да звънне един телефон предварително. Rolling Eyes и един ден ми вдигна тон по този повод. "Тази къща е моя, мога да идвам у сина си когато поискам....." #Crazy Така лииииии "Този апартамент може да е твой, но това е моят дом и тук аз коля и беся" така казах аз... Mr. Green
Сега сме в добри отношения, помагат ни финансово, но ме дразни, че непрекъснато се хвалят на целия град как купили това, купили онова на сина си......Е, може ли така да мачкаш достойнството на един мъж.... Tired
Майната му, задълбах Wink

# 108
Ох,и моето свеки уж е от добричките,но понякога така се изцепва,че ми иде #2gunfire
Едната незабравима случка е ое като бях бременна и тя все ми казваше "Пералня си имаш,печка си имаш,аз ще идвам да СИ къпя детето".Един път не я е изкъпала,да не говорим за миене на дупе ooooh!
Другата случка е от ониз ден на Р>Дто ми.Обажда се тя да каже,че иска да види малката,но ние тъкмо се оправяхме да излизаме,каах й да дойде към обяд,а тя ми отвърна "Ами тя ще заспи и аз закакво да идвам" #Crazy МИслех да й кажа-"Ами да мичеститиш празника",ама се стърпях Naughty
Та,Галенце,гледкай си детенце и си го обичкай,ако можем ие да ти помогнем с нещо-не се притеснявай и кажи,винаги ще можем да отделим някое левче или дрешка за теб.ПОне аз,а си мисля,че и другите майчета ще откликнат.НАй-важното е да си се разбираш с вашите и да си обичкаш детенце.Мъже бол Peace
Лаленце,вземи по един буркан слънце да ни донесеш вместо коледен подарък hahaha
Неди нещо ми се губи newsm78
Мецо,относно кръщаването на тяхно име,свекито бая се цупи,че не е на нея,въпреки,че още като забременях обявих,че ще е момиче и ще се казва Христина.Ама как да си кръстя детето "НАдка" newsm78Живот и здраве,следващото искам да го кръся на майчето ми Praynig
ОСтавям ви,че съм се зачела в една много интересна книжка за възпитанието на децата Whistling

# 109
  • Горна Оряховица
Мерси,Музе  Heart Eyes Hug
Неди и във фейсбука липсва.
Мецо,те и нашите бяха обидени,че не го кръстих на някой от тях(една дъщеря съм),но сега са на моето мнение-най-хубави е да е на никой за да носи своята си съдба(някъде казаха,че ако се кръстело на някой жив можело да поеме неговата съдба такива неща разни).Не ми се вярва да им е минало все пак,но важното е,че много помагат и много обичат малкото ми диваненце,а и то тях.

# 110
Гале, така е

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451133.330;topicseen

гласувайте в темата ми -
За едно специално детенце със специална майка,
за една подарена на детето си майчица
за една бойна баба, която се бори с рака от много години.

разказите са на първа страничка

# 111
  • Горна Оряховица
Гале, така е

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451133.330;topicseen

гласувайте в темата ми -
За едно специално детенце със специална майка,
за една подарена на детето си майчица
за една бойна баба, която се бори с рака от много години.

разказите са на първа страничка

Гласувах  Peace

# 112
  • Бургас
Добро Утро и За Много Години ,
мои прелестни приятелки Hug Heart Eyes

Позагубих се щото си ходихме до село за няколко дни
и знаете каква е лудницата Grinning

Четох само последната страничка,ама ще изчета и предните Hug

Ехааа ,Ками ,Египееееетттт-топлооооооооооооооо Grinning
Ще чакаме снимки Wink

Музе имала си РД-да си ни жива,здрава,усмихната
и прекрасна както дасега Heart Eyes

Гале Hug и да знаеш,че ще се справиш с каквото
и да ти поднесе животът Hug

# 113
Честита Нова Година!
Живи и здрави, много щастливи мами Октомврийки и дечица засмени!
Лошото да остане в старата година, занапред само хубави поводи да имаме!

# 114
Много пусто бе Whistling Значи, направих тортата Гараш, по вашите рецепти и искам да кажа че стана божествено вкусна и предлагам и на другите мами да я направят Heart Eyes

Ето и снимка   bouquet

# 115
Честита нова година и от мен  Hug Мноооого здраве ви пожелавам  Hug
При нас празниците бяха почернени- братовчедка ми дари живот на второто си синче и почина Cry след десет дневна кома  Cry  И на 31.12 я изпратихме за последно  Cry А голямото синче не се отдели от нея- галеше я, милваше......ох още не мога да се съвзема...

# 116
  Елинце, много мъчно ми стана миличка! Cry Hug Горките дечица..

# 117
  • Горна Оряховица
Горките дечица  Praynig

# 118
Ели, скоро не бях плакала така.......

Какво се е случило? Ако не ти се говори, недей.....

# 119
Много искаха да си имат второ детенце..подредиха си живота от материална гледна точка и се решиха...Получава усложнения и я взимат в болницата в град Мадан, но там я съсипват...аман от некадърни лекари....И когато вече я пращат в Смолян е било късно, поне бебчето спасили. След секциото не се събужда повече...само веднъж  когато батко я е викал е отворила очите и това е било  Cry Изпада в кома и след 9 дни умира....А по голямото момченце много тежко го изживява, чак батко се чуди какво да прави....Не се отдело от майка си до гроба...а после такива думи редеше че чак татко се е разплакал/ а той е доста корав човек / Та на 31.12 вместо да е празник беше кошмарен ден.....А кака беше душа човек, дето се вика на мравката път правеше....Но Господ добрите хора си ги прибира........

Общи условия

Активация на акаунт