Отговори
# 120
Ели приеми искрените ми съболезнования!
Потресена съм!

# 121
Искрени съболезнования Sad!

# 122
Ели, моите съболезнования SadМного мъчно ми стана Sad

# 123
Ели, моите съболезнования  Praynig Милите дечица  Cry

# 124
Ели, моля да приемеш и моите най-искрени съболезнования Cry....Не искам и да си помислям какво му е на таткото и милите дечица Sad.
Какви са тия НЕКАДЪРНИЦИ, НЕВЕЖИ, ПРОСТИ #Cussing out #Cussing out, СКАПАНА държава #2gunfire #2gunfire...

Извинявам се Embarassed ако съм прекалила с обидните думи, но...не мога да се сдържа

# 125
  • Бургас
Ели Cry

# 126
Аз...........не знам какво да кажа.........

# 127
Честита Нова година на всички и от мен!
Ели много съжалявам за братовчедка ти- разбрах за този случай от кандидат-снахата и не мога да повярвам че не са могли да разберат толкова много време че е карала пневмония.
Аз също съм на тема сладкиши-сега правя Дамски каприз, а за Нова година беше Ненаситната монахиня. Каня се да правя и курабийки.
Вчера при нас валя сняг, който се стопи след няколко часа, но децата се порадваха малко. Публикувах няколко снимки във Фейсбука

# 128
Здравейте Hug
За съжаление голям процент от бг лекари са много некадърни и самонадеяни #Cussing out...и живеем в 21 век, как може да допуснат такава грешка, как може да изпуснат това майче, горкото семейство Sad Praynig...само Бог да ни пази Praynig
Току-що разбрах, че счетоводителката в работата ми ме е излъгала, че ми е подала и двете декларации #Cussing outХем изрично я питах, казах и да провери да не е сбъркала нещо. Незнам след колко дни опити да се свържа с НОИ, защото не си вдигат тел., чак сега успях и се оказа че на 4 януари ми е подала осигуровките за ноември, идиотка ooooh!Сега ще и звънна, но чакам да ми мине, че какви неща мога да и изговоря #Cussing out
Мацки, как се справяте с "НЕ"-то? При нас нещо не се получава ThinkingИска непрестанно да го нося, да си пали ключовете на лампите, при домофона да отидем, да го държа да си играе и т.н и т.н.И яко се тръшка, ако не го взема ooooh!

# 129
Да си призная честно и при нас НЕ-то не го разбираме-всичко искаме да пипаме, вече започна и да се катери, и имам чуството, че повечето забранени работи ги прави на инат, за да му обърнем внимание. Вече не мога да го оставя и за минута без надзор. Тропането с крак отвреме на време е придружено и със стискане на ръцете в юмруци, и зъбене. Страшен артист е. Нямам думи. И понеже съм си разсеяна сега да поздравя всички именници- живи и здрави!

# 130
Уф, и аз - Честит празник на празнуващите  bouquet  bouquet  bouquet
При нас НЕ-то си е не. Разбира и спира, не знам на какво се дължи. Не викам много Laughing
Обаче като отмъкне непозволена вещ, понеже знае, че е НЕ, оглежда се дали някой я е видял и бяга да се крие с плячката hahaha

# 131
   Честито на всички именници!Да са живи и здрави!

Ниелче, дано ти оправят нещата в НОИ скоро.
  За Не-то нямам проблеми, Боби отдавна знае че да го разнасям когато пожелае не става.Опити за тръшкане е имало, но бързо ги забрави тези номера. Боби няма желание да се катери.Пипа неща на неговото ниво.Шкафове не отваря защото няколко пъти татко му го сложи вътре и не му хареса да е затворен там.Вече знае че не се отварят Laughing Стискаше и той юмруци, но аз не реагирах никак..и спря и това.

Обаче като отмъкне непозволена вещ, понеже знае, че е НЕ, оглежда се дали някой я е видял и бяга да се крие с плячката hahaha
Joy Joy Joy И Боби е същия.После го хващам взимам я сядам на земята до него и му обяснявам защо не бива да я пипа.Често се случва, но вече повечето неща не ги пипа.

Оставям ви че днес луднах с този Ларедут.Четири поръчки и очите ми са мармалад ooooh!

# 132
Оставям ви че днес луднах с този Ларедут.Четири поръчки и очите ми са мармалад 

Що е то? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 133
Оставям ви че днес луднах с този Ларедут.Четири поръчки и очите ми са мармалад 

Що е то? Rolling Eyes Rolling Eyes

Френски сайт за онлайн търговия.Много изгодни неща има по принцип, а днес започна зимното намаление и обърнах целия спортен сектор.Друго не смогнах да гледам, но и не пазарувам почти другите стоки освен чат-пат за детето.В сравнение с тук спортните са много на добри цени.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=459470.375
http://www.laredoute.fr/achat-femme.aspx?categoryid=22890157

# 134
Ели, мойте съболезнования за братовчедка ти. Просто нямам думи за здравеопазването в България Sad.
Да ви се оплача и аз-компютъра ми издаде багажа. Помолих един познат да ми го преинсталира с надеждата да спася и малко информация и снимки, но май стана по-зле. Диска с драйверите на звука и видеото не върви и е кошмар. а и компа ми се рестартира сам на около половин час. Ще се мъча сама да си го оправя, ако си намера инсталационен диск newsm78.
Алекс от 29 декември прави самостоятелни крачки, ще изчакам още няколко дни за прощапулник. Явно пак ще избиват зъби, защото почна пак с нощните седенки и пиене на мляко. А като кажа НЕ и почва да ми се смее Joy. Голяма е скица. Мислех да се връщам на работа, но ми е толкова интересна, че не ми се пропускат тези мигове.

Общи условия

Активация на акаунт