Отговори
# 135
  • Горна Оряховица
Честито на именниците...
При нас НЕ-то го разбира,но е голям инат и го пренебрегва и опитва да прави каквото си знае.Когато се скараш или го тупнеш по памперса и надава рев до небесата.Надявам се нататък да се поуспокоят нещата при него.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 12:06 от galq_j82

# 136
Здравейте!
Честито и на днешните именници!
Днес за малко моят калпазанин да падне с главата надолу от стола. Катери се, но не се сеща как да се обърне без да падне. Иначе сме го научили как да слиза. Арестувах го в кошарата за да мога да свърша някоя работа. Сега го държа без памперс да видим до кога ще изкараме. Аз имам проблеми с фермата във фейсбука и не мога да се оправя.
Май и на нас ни расте някакъв зъб, защото нощес беше много неспокоен. От три и половина не съм заспивала-мята се като мряна. Сега ще се опитам да го приспя, че едвам гледам.

# 137
Честит имен ден на всички празнуващи. Да ви почерпя за Калоян, че и той има имен ден днес :

Ели, много съжалявам за братовчедка ти.  Flowers Rose Flowers Rose

# 138
  • Горна Оряховица
Честито на именниците и днес...
Лаленце,да е живо и здраво името на детенце  Hug
И моят Иво е именник,почерпете се за негово здраве

# 139
Да са ви живи и здрави именичетата и имениците!  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Да са ви живи и здрави именниците!   bouquet

# 141

Честит Имен Ден! Здрави и щастливи!

# 142
   Честито на всички именници!
 Специални честитки за Иво и Калоянчо   bouquet Да растат здрави и усмихнати деца и да са много палави! Hug

# 143
Честито на имениците- да са живи и здрави. Ние с НЕ-то сме трагичен случай  Laughing много добре си разбира но като и кажа не и тя напук ходи и пипа. Плаче само да не е на нейното...и ооо как само се тръшка, хич не ми се мисли като порасне. А аз изобщо не й угаждам, но имам една баба.....
Ние засега сме си с 4 зъбчета и като гледам наченки за други няма  Laughing Но пък сме "леко" болнички, добре че се разминахме с АБ.

# 144
Цитат
Здравейте мами,
И аз да се включа. След ваксинация ДТК на 6 месечна възраст, детето ми започна да кашля. Ходихме по доктори- все прехвалени специалисти - гледат, слушат, дивят се, никой не се ангажира с диагноза, никой не потвърди опасенията ми, че състоянието и е следствие от ваксината, но никой и не ги отхвърли. Това продължи 1 година. Моята диагноза е Паракоклюш, поне от това което съм изчела. До сега съжалявам, че не я изследвах, ей така за собствено успокоение. После разви алергия към белтъка на кр.мляко и тогава комисия я освободи от реимунизация против коклюш и от тримовакс (п/в морбили, паротит и рубеола). За съжаление в България ваксините са задължителни и без тях не ни приемат в ясла, градина, училище и т.н. А хомеопата, когото посещавахме тогава ни разкри, че няма нормален доктор в Б-я, който ваксинира собственото си дете. Ние, обикновените хора обаче, нямаме право на избор.

Кое детенце ни беше с тази алергия Rolling Eyes

# 145
Здравейте и от мен и за много години. То много празници, аз почти не се прибирах в къщи. Но сега да ви почерпя за моят именник днес:

Нека всички именници днес да са живи и здрави и по-послушни... Laughing

# 146
Цитат
Здравейте мами,
И аз да се включа. След ваксинация ДТК на 6 месечна възраст, детето ми започна да кашля. Ходихме по доктори- все прехвалени специалисти - гледат, слушат, дивят се, никой не се ангажира с диагноза, никой не потвърди опасенията ми, че състоянието и е следствие от ваксината, но никой и не ги отхвърли. Това продължи 1 година. Моята диагноза е Паракоклюш, поне от това което съм изчела. До сега съжалявам, че не я изследвах, ей така за собствено успокоение. После разви алергия към белтъка на кр.мляко и тогава комисия я освободи от реимунизация против коклюш и от тримовакс (п/в морбили, паротит и рубеола). За съжаление в България ваксините са задължителни и без тях не ни приемат в ясла, градина, училище и т.н. А хомеопата, когото посещавахме тогава ни разкри, че няма нормален доктор в Б-я, който ваксинира собственото си дете. Ние, обикновените хора обаче, нямаме право на избор.

Кое детенце ни беше с тази алергия Rolling Eyes
Ние - откриха ни я много късно и след настояване на доки, преди седмица сложих ваксината, честно изобщо не знаех  че не трябвало. Аз се чудя защо Ивко отново е неспокоен и плачи през нощта. Ама тук нали имаше епидемия от морбили и доки се престара май. Офффф сега пак диета Хипоалергенни млека и т.н.  #Cussing out Тъкмо след неуспех с КМ и диета от 2 месеца, детето се успокои и даже оня ден му дадох малко сирене, сигурно и затова не спа цяла нощ и бузките ни наново се обринаха..

# 147
Таня, да ти е жив и здрав именика!

Съжалявам , че закъснях с инфото Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ти обаче имаш всички сериозни предпоставки да се замислиш за в бъдеще

# 148
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 149
 Честит имен ден на именниците, почти в последната минута.
За Не-то, какво да ви кажа, да ми е жив  и здрав , но нищо не го спира.
Много е палав, пада , става, бяга, вика въобще - установих колко кротко дете е
била дъщеря ми. Качва се по диваните, по спалнята , по столовете и това му е
любимо , но не се измаря, а аз няколко пъти не успях да го хвана и .....
след една - две сълзи е готов за други бели. Всяка вечер , когато татко му се
върне от работа му се оплаквам, че не ме е слушал и той си клати главичката,
че казвам истината.Честен е иначе. После си носи якето и ботите и му
казва - Буууууу, т.е. да отиват да карат колата и представете си ако не го
изкара баща му какво се случва - сърцераздирателен плач без сълзи.
 Няма да досаждам повече, с нашите щуротии.
Таня много неприятно с тази алергия, дано се справите по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт