Отговори
# 150
Мацки, мерси, че споделихте за НЕ-то Hug Много дабре разбира, кое е забранено, но ме издебва и го прави Mr. Green Най-важното е, да са ни живи и здрави дечицата, а че са палави, ами палави ще бъдат, нали са деца Grinning
Таня, и аз ти желая бързо да израстете алергията. PraynigЗнам, че обикновенно след втората годинка няма проблеми Hug

# 151
Здравейте! Да ви е честита Новата 2010 година! Много здраве и късмет да донесе на всички и никакви болести!

Честит Имен ден на патерица на всички празнуващи именни дни досега - Василов, Йорданов и Иванов ден!

# 152
Здравейте мацки  bouquet
Днес имам рожден ден Blush и ви черпя  Laughing

# 153
Честит Рожден Ден, niel! Бъди здрава, щастлива и обичана жена и майка!

# 154
  • Горна Оряховица
Честит рожден ден niel! Да си жива и здрава,много щастие и радостни мигове ти желая,много обич и усмивки!  Hug Heart Eyes   bouquet

# 155
Честит рожден ден- да си жива и здрава   bouquet

# 156
# 157
Ниелче, да си ми жива и здрава, все такава хубавица, все така добричка... Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 158
Момичета,  благодаря ви за страхотните пожелания! HugМНОГО ме трогнахте!
Целувам ви и ви прегръщам!  bouquet

# 159
Ниел, честит рожден ден и от мен, бъди здрава, щастлива, обичана и силна жена.   bouquet
Ние имаме нов зъб, 7 подред. Не го усетих много този път освен дежурната хрема преди
няколко дни. Давате ли белтък на бебоците, те вече май са калпазанчовци, а не бебета,
но .... на мен така ми е мило да ги наричам. Та днес дадох на Митето варено яйце, но и белтък.
Много му хареса, а и още нещо не съм му давала риба досега. Имам впредвид да не е в пюре,
каква ще ме посъветвате да дам и как да е приготвена - печена, варена?

# 160
Ничелче Честит рожен ден и от мен. Всичко най най хубаво ти желая.

Аз белтък не съм давала, ама дреб сега нали го гледа свеки и му давала фастъци. Малко ме достраша, ама няма как да реагирам в момента. И зелева чорба му дала..  ooooh!

# 161
  • Горна Оряховица
Ниел, честит рожден ден и от мен, бъди здрава, щастлива, обичана и силна жена.   bouquet
Ние имаме нов зъб, 7 подред. Не го усетих много този път освен дежурната хрема преди
няколко дни. Давате ли белтък на бебоците, те вече май са калпазанчовци, а не бебета,
но .... на мен така ми е мило да ги наричам. Та днес дадох на Митето варено яйце, но и белтък.
Много му хареса, а и още нещо не съм му давала риба досега. Имам впредвид да не е в пюре,
каква ще ме посъветвате да дам и как да е приготвена - печена, варена?

Пепениче,аз дадох рибно филе(точно от каква риба не мога да кажа,понеже не съм я купувала аз),печено на фурна.Много му хареса.Имаше и гарнитура от задушени зеленчуци.Белтък давам откакто стана на 11 месеца,харесва си го.Сега и в застройката на супите.А днес докато се прозяваше ми се стори,че е пробил един кътник,най-последния от горните в ляво,но не съм съвсем сигурна.Не смея да му бъркам в устата,защото хапе много лошо до кръв,макар и несъзнателно(а и зъбките му още са много остри).

# 162
  • Горна Оряховица
Ничелче Честит рожен ден и от мен. Всичко най най хубаво ти желая.

Аз белтък не съм давала, ама дреб сега нали го гледа свеки и му давала фастъци. Малко ме достраша, ама няма как да реагирам в момента. И зелева чорба му дала..  ooooh!

Аз за ядките досега съм давала само орехи,но в кекс,така че не бяха едри парченцата.Фъстъци и сусам не смея още.Относно зелевата чорба,дадох му съвсем малко парче кисело зеле и той го изплю  разбира се Laughing

# 163
Здравейте!

Ниелче, Честит рожден ден!
Искам да ти пожелая здраве и пари. Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!
[/b]

Относно белтъците, аз вече съм давала от около месец, а преди това съм давала и риба - пържена, печена на фурна. Всякак я яде. Голяма почитателка е на месото, независимо какво е  Simple Smile

# 164
Моята риба яде от кухнята, ама то колко ли риба има вътре ,де ooooh!

Има ли още някой с 12 зъба newsm78, че раничко ми се струва, а се измъчихме. Гледам записките за Али, била е с 4 до година и половина, после ги е извадила наведнъж почти.....

Общи условия

Активация на акаунт