Отговори
# 165
Моята риба яде от кухнята, ама то колко ли риба има вътре ,де ooooh!

Има ли още някой с 12 зъба newsm78, че раничко ми се струва, а се измъчихме. Гледам записките за Али, била е с 4 до година и половина, после ги е извадила наведнъж почти.....

Леле 12 зъба  Shocked, абе каката ги имаше, ама глезко-не. От 2 дни сме с 7 до половината и току-що пробил 8. По тоя случай не мога да се разбера с бабите за консистенцията на храната. Не трябвало да я мачкам вече с вилицата , да му чупя парченца, да ядел и филиики.. - резултат рев и повръщане на хранета както е погълната - цяли парченца. А отиди им обясни че са прави, ама детето няма зъби да дъвче  #Cussing outСега ги отсвирих и като доидат на гости пека месо и за Ивко- готово пуре, мезе от трошия и да вида как ще му дадат луканка  newsm78

# 166
Мече, ние сме с 8 зъба в момента и 4 ги чакам да избият всеки момент, според мен си е нормално Peace

Спас, всичко яде, какво и да дадеш отваря устата, но белтък още не съм му давала newsm78

# 167
Нинче, Алекс е с 11 зъба, 12 го чакам да пробие вижда се, но не е пробил.

# 168
Ние сме със 7 зъбчета

# 169
# 170
  • Бургас
Добър вечер прелести Grinning
Никол има 8 зъба+ 4 кътника Simple Smile
Ние сме ОК ,ходих да пускам док.за ясла и сега ще чакаме .
Аз полека-лека се измаквам от тъпото си настроение,
ама съм на приливи и отливи/типично за една Рачка Wink/
Сега покрай топлото време-тук е 18 градуса-се пооправям,
че сме по разходки.
На Ниелчето и честитих във ФейсБука,
ама за мой срам сега със велико закъснение честитя на най-сладките и
именничета от и техните семейства Heart Eyes

И да се оплача качих 6 кг за 1 1/2 м. и сега се чуствам ОТВРАТИТЕЛНО Crossing Arms
Дразня се на мене си ,ама пуста лакомия ще ме давърши Sad

# 171
Неди, блазя ти за килцата Hug

Оти делиш на зъби и кътници, мари Mr. Green Hug

# 172
Здравейте момичета! Искам да ви информирам (ако не знаете), Пентаксим-а и Превенар-а влизат в имунизационният календар от 04.2010. Поинтересувайте се за реимунизацията с Пентаксим, която е през втората година, защото все пак, ако има възможност да е безплатна  няма смисъл излишно да се дават парички.  Peace

# 173
  • софия
ние сме с 7 зъба и  от почти три месеца не се е появил нов.........

# 174
  • Бургас

Ми да ми съчуствате за кътниците,че
ми е....... мамата Laughing
То не беше мрънкане,сърдене и прилепливост до писване Grinning

# 175
Малееее само мойта лудетина ли има 4 зъбчета  Mr. Green
За килцата- аз още си влача 8 от бременността  Sad

# 176
Здравейте!

Ей,от толкова дълго се загубих от тая тема,че не можах да ви намеря.За малко щях да пиша в темата на октомврийки 2009 и като видях линийките им за деца на по 3 месеца и се окорих.

Надявам се да сте добре всички, дечурлигата да растат здравички.

Ние като цяло сме добре.Плюска си добре детето,но не му личи много.Послушен е през повечето време,но пусто много го влекат копчета и кабели и не оставя нищо ненатиснато и непроверено.
Не иска да говори нищо.Предпочита с ръце и звуци от рода на "Ъ-ъ-ъ-ъ" да ни говори.Обича да му се объща внимание и тук бабите са добре дошли,че на мен по цял ден ми се изчерпа репертуара.

Започнаха да му излизат ужасни ечемици по клепачите и сме притеснени.Ще ходим по доктори май.

# 177

Ми да ми съчуствате за кътниците,че
ми е....... мамата Laughing
То не беше мрънкане,сърдене и прилепливост до писване Grinning

Нашите 4 излязоха в един месец Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Същата работа Tired

Мис Фери, ечемиците са гадно и упорито нещо. Не знам дали не са вирусни, щом са чести, ама въобще не съм наясно, де. Отивайте докато е време и да се похвалите с добри новини

# 178
Ние сега се връщаме от педито, бихме му Превенар, март месец ще му я бием и втората доза, а май или април ще му бием безплатен Пентаксим.Така се разбрахме с педито де  newsm78.

Некой слагал ли е до сега Превенар?Ние не сме имали усложнения от ваксини до сега, та надявам се и от тази да няма Praynig

Неди, откажи хляба и слаткото и ще следват бързи резултати Peace

Иначе, ще изпуснем хубав ден днеска за разходка, но страх ме е краченцето да не го заболи Thinking

Хайде лек ден от мен Hug

# 179
Не е добре да се смесват ваксините, независимо, че са убити. Ама хич не е добре!

Общи условия

Активация на акаунт