Отговори
# 180
Здравейте от нас с Рая!Ние имаме 11 зъба сега чакаме последният кътник да избие ,а за килциата да не ви говоря   newsm45  

# 181
Моята е 10.200 в момента (нали вече сме с кантар Mr. Green) само трябва да й меря сантите. Миналия месец беше 83 май

# 182
Леле, какво да кажем за наште 12 килца...

# 183
Алекс е 11кг и 80см. Малко сме пълнички май  Blush

# 184
Въобще не сте дебелички. Александра ми е била 10.300 на 10 месеца #Crazy
Сега е на 6 години - 31 кг и 132 см!!!

Набарах някаква таблица, по която се гледал ръстът и кг на децата от СЗО в момента.....Смутих се, защото по таблицата на 6 години трябва да е 26 кг!!! Да, ама като погледнах за ръст - тя е 132 см , а трябва да е максимум 122 Mr. Green
Да ми ядат ушите - ние тук балканджии ли сме, или на петел гребена hahaha

Ето я ТАБЛИЦАТА

# 185
Да, тази табличка я има в последните страници на здравната карта. НИе досега сме се движили между средното и максимума всеки месец. Но ще видим чак на 2 гог. как ще сме според тази таблица Simple Smile

# 186
Здравейте, момичета -  по едно кафе с момиченце от мен за моето голямо момиченце  Party Тя днес става на 8 годинки:

# 187
Таня, да ти е живо и здраво момичетоnewsm59

Оле Мецо, ама вие голямо момиче си имате. Браво. Моя синковец също е на 6г. 120см, 19кг.. Laughing А дреб ще го мерим тази седмица.

# 188
Танче да е жива и здрава куклата и много да слушка мама и тати  Mr. Green

# 189
Танче, да ти е жива и здрава, миличка Hug  bouquet

Таня, да ти е живо и здраво момичетоnewsm59

Оле Мецо, ама вие голямо момиче си имате. Браво. Моя синковец също е на 6г. 120см, 19кг.. Laughing А дреб ще го мерим тази седмица.

Епа нали сме Мечки Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 190
tanyaz, да ти е живо и здраво момиченцето  bouquet

Спас е 87,5см висок, тежи 12, 500кг.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 13:36 от Vicky_s

# 191
Таня да ти е жива и здрава принцесата, късмет и много успехи и пожелавам.   bouquet

# 192
здравейте.сигурно не съм писала от 1 година насам ама сега хвърлих едно око на темата и да се отчетем и ние: стелито е 12.300кг при 83 см и имаме само 3 зъба никой да не се притеснява:) първото ни зъбче изникна на 1г и 1 м. Ние на 2 февруари трябва да правим реимунизацията с пентаксима така че няма да ни хване безплатната.на ясла сме от април ама трябва да си търся нова работа че смених града от софия в русе а така ме е яд за предишната ми ама нейсе да сме живи и здрави и да се обичаме. много бърбори нейните си и като почне да ми обяснява нещо падам от смях

# 193
Здравейте мацки  bouquet
Още веднъж мноого ви благодаря за страхотните пожелания!  bouquet
Таня, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКАТА ТИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

За размерите виждам си говорите, Стефано е около 86 см., но отъкъм кг. си и все същият кльощак Crossing Arms- 10 кг ooooh!Все го тъпча, той бута, а да не говорим, че сам яде само по няколко миниатюрни хапчици и после хвърля ooooh!Напоследък започна повече вода да пие, че преди съвсем неискаше Thinking.Чудно ми е вашите сладури по колко пият на ден?Той изпива около 400мл. Не е ли много?
Неди, и на мен ми е еднооо, така че те разбирам Hug
За работа и аз трябва да почвам, но неискам да го оставям  на ясла,(бабите ще се редуват),но с тези мои претенции, да не работя по цял ден, да не е 5 дена в седмицата и  :т.н. и т.н. изпуснах доста хубави предложения Crossing ArmsТо и с тази моя работа е едно такова сложно WhistlingНезнам, вече ми се връща на работа, че вкъщи изкуках CrazyПри вас така ли е, или само аз съм мръднала?Хем не искам да се деля от него, хем имам нужда да контактувам с хора ooooh!
За зъбите- има 10(като последните два скоро пробиха) и чакам и кътници, че така се белеят...А за киселивостта, да не ви говоря ooooh!На моменти съм Crazy
Нинче, за манекенка ще я гласим Hug
Светли, страхотна ти е куклата Heart Eyes
Вики, много готин този летец Heart Eyes

# 194
  • Горна Оряховица
tanyaz да ти е живо и здраво момичето  Hug  bouquet
Ние досега се движим за ръст и тегло все средно,а сега към края на месеца ще се отчета за новите данни,че не е мерен от октомври.Доста взе да натежава обаче,може да има 11 кг.Надявам се да е дръпнал и на ръст,че последно беше 75см.За момента имаме 6 зъба и 1 набол кътник.Не смея да му бъркам в устата,че хапе много лошо,но гледам,че упорито чеше горния венец в двата края(явно кътници го мъчат).Хапва стабилно и за момента поне спи спокойно,дано се задържи така,че иначе е лошо.
Пие по около 300 гр. вода на ден.
относно работата-връща ми се,но трябва да търся нова,а това е най-досадната част за мен.От друга страна искам да съм си с Ивчето,но пък ми липсват хората,контактите...,така че те разбирам,niel.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 17:19 от galq_j82

Общи условия

Активация на акаунт