Отговори
# 255
   Айде набързо да се включа по въпроса с думите..цялата рода я знае.Последно каза кака от снощи.Макар да  нямаме каки.Иначе лели, дядовци, баби ...тия наред ги кара.Много говори Боби...имах мерак да си записвам кога коя дума е казал...но така и не го направих.Всичко разбира иначе като му се говори или като се говори за него.Обръща се и ако е нещо хубаво се подсмихва самодоволно.Казва още дай, ето , мама и тати са още от много отдавна пропуснах ги по-горе, ух, топаааа/топка/ , на меееееен карайки се..ох доста са не мога да се сетя за всички.Преди седмица ме уби, леля му го пита къде отиваш той се обръща и вика :"Тука!" и върви към коридора Joy
  Незнам как сте с млякото сутрин, но аз в редките случаи в които му го давам откачам.То не го духа, друса/ че видя от нас преди време да не стои на бучки/.Пък пие, пък го вади от устата ..дава на мечо, дава на една жаба дето спи с тях ужас е ooooh!
   Кло Heart Eyes следя бре!Само да пуснат ще ти пиша ЛС или по скайп.Аз чакам 46 номер че и аз не ги видях, те ги разграбиха преди намалението.Дано изскочат та да пазарим.И за якето ще ти кажа Hug

# 256
Здравейте, момичета!
Искам да ви почерпя, че днес едната ми братовчедка роди момиченце, с тегло 3.050кг и 47см  Grinning

# 257
Дени, да ти е жива и здрава племенничката!  bouquet Ей такива новини много ме радват Heart Eyes

# 258
И мен така.
Живи и здрави да са, весело и спокойно бебе и бързо възстановяване на братовчедка ти  bouquet

# 259
Честито бебче! Моя племенник е роден също на 19 и стана на годинка.

# 260
Ей, къде се криете в това студено време? Laughing

# 261
  • Горна Оряховица
Дени,да е живо и здраво бебчето и бързо възстановяване на братовчедка ти желая!
Ами ние в студеното време си седим у дома,но вече втори ден баба и дядо извеждат Иво с шейната и той е тооолкова щастлив,макар и за 20-тина минутки  Grinning

# 262
Честита годинка на племенничето Heart Eyes

При вас поне сняг има, тука едни шибани малки ледени топчета Фърчат Twisted Evil

# 263
Вкъщи сме,къде.Вчера преърпяхме страхотно фиаско с шейната.За сефте да повозя Хриси и понеже не ставам за шофьор според мъжо,на първия петър гътнах Хриси в снега.Ревна и не пожела да седне повече ooooh! #Crazy
А на мен никак не ми се седи вкъщи,но...тук естествено е кучи студ,не е спирало да вали незнам си от кога ooooh!.Искам слънце вече и температури над 10градуса Crossing Arms
Да са живи и здрави децата  bouquet
Бабата пък,на която съм кръстена/на майка ми майка й/ днес става на 63.Да ми е жива и здрава,все така емоционална и усмихната  bouquet Hug
Да се допълня-аз имам детски,някой дане би да е ощастливен с майчинство?

# 264
  • Горна Оряховица
Честита годинка на племенничето Heart Eyes

При вас поне сняг има, тука едни шибани малки ледени топчета Фърчат Twisted Evil

Да,така определено не става с шейната  Confused

Пепениче,да ти е живо и здраво племенничето  Heart Eyes  Hug

# 265
  • Горна Оряховица
Вкъщи сме,къде.Вчера преърпяхме страхотно фиаско с шейната.За сефте да повозя Хриси и понеже не ставам за шофьор според мъжо,на първия петър гътнах Хриси в снега.Ревна и не пожела да седне повече ooooh! #Crazy
А на мен никак не ми се седи вкъщи,но...тук естествено е кучи студ,не е спирало да вали незнам си от кога ooooh!.Искам слънце вече и температури над 10градуса Crossing Arms
Да са живи и здрави децата  bouquet
Бабата пък,на която съм кръстена/на майка ми майка й/ днес става на 63.Да ми е жива и здрава,все така емоционална и усмихната  bouquet Hug
Да се допълня-аз имам детски,някой дане би да е ощастливен с майчинство?

Да е жива и здрава бабата още дълго време  Hug
Детски ми преведоха,но майчинство още нямам  Sad

# 266
На мен ми преведоха на 19 майчинството.

Музе да ти е жива и здрава бабата.   bouquet

# 267
Музе да е жива и здрава бабати още дъъъълги години   bouquet
При нас също няма сняг, а така го чаках. Ние пак си излизаме, обличам я и навън, че вътре не се стои, ще издивеем и двете. А като измръзнем и се прибираме и такъв хубав сън му удря следобед че и аз й се чудя ... Mr. Green

# 268
Момичета,моля ви,гласувайте за моята Валентинка тук:
http://www.ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=469
Пък,ако не ви изляза аз,или за да си знаате-аз съм Константина Недкова Laughing Mr. Green.
А пък защо не-направете и вие по една валентинка,не се знае кой ще бъде изненадан на празника...... Laughing Heart Eyes Peace

# 269
Музе, браво, гласувах Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт