Отговори
# 270
И аз гласувах за теб Музе страхотно посланиЕ!

# 271
Музе и аз гласувах за теб,страхотно послание    love001

# 272
Музе, честит рожден ден на твоята баба. Желая й още дълги години спокоен и щастлив живот! Гласувах за теб. Посланието ти е супер романтично! Стискам палци да спечелиш!  Peace
Пепеник, честит рожден ден на племенника ти!

# 273
И аз гласувах.  Peace Ееееех - Христо  оценя ли какво богатство има.  Thinking

Навремето моя мъж беше се обадил в едно радио на Св. Валентин и идваха на работа да ми поднесат цветя и подарък, ама аз така се шашнах  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 08:56 от The Tulip

# 274
Здравейте и от нас с Ванко!

Много отдавна не съм писала, защото нямам време. А и клавиатурата ми е постоянно под прицел - мъчи се да ми вади копчетата. Най-често е върху монитора, но вече и там я стига. Станал е невероятен бяс. Отваря си вратите, гони котките и само да ги докопа става страшно, катери се по столове и маси. Вече отказа да стои в количката и по-рядко ходим на разходка, защото се уморява и иска на ръце.
Най-новото при нас е, че ще става батко.

Лек ден на всички  Hug

# 275
Ей,Поля75,страхотна новина.Да сте живи и здрави цялото семейство и мъника,който расте в теб Praynig  bouquetАмам как го споменаваш накрая-като между другото Laughing Heart Eyes
Лаленце,за съжаление не оценява,а много ме е яд....
Ако не беше операцията ноември месец и аз щях да съм с такава линийка,но докторите казаха,че е опасно и направих аборт.За това ми е все криво.Признах си ConfusedА най-лошото е,че времето си върви,а на мен не ми минава....
Племенницата ми Теодора ще е февруари месец тук,че сестра ми и мъжа й ще са на състезания със ски и ще е голяма веселба,майка ми ще се почувства баба най-накрая.А Теди и Хриси са като отвързани кучета,голяма гоненка и веселба ще падне hahaha Joy

# 276
Лаленце, и аз това си помислих, ако щеш вярвай...за оценяването Tired

За моите 7 години брак, не са много, но не са и малко (на фона на 2 хлапета) си мислех обаче, че тези , които обичат, винаги са по-щастливи от тези, които са обичани.....защото имат своята любов..... А в една връзка почти винаги единият обича повече от другия.....
За аборта не се кахъри. Така е трябвало, Господ си знае работата. Лично аз преди 4-я месец не мисля, че трябва да жалиш толкова, приемам го като парченце мръвчица Confused, не ме съдете! (изключвам случаите, когато зародишът е дълго чакан....)
Честито на баба ти (на патерици)  bouquet Дано и ние дочакаме такава годишнина....

С тези послания и с това, което на Лаленце мъжът й е направил се сетих - Едно време, като ме ухажваше моя мъж още, се бях поскарала с него и се правих на интересна няколко дни Crazy. В тези дни се случи и Никулден. И той, моля ви се , ми пратил една роза у нас( у майка) по Еконт. Отварям аз вратата, една усмихната жена ми подава дълга тясна картонена кутия. На всичкото отгоре тя се беше объркала нещо, щото ми вика Mr. Green "Това е за вас от един специален човек.....ама ще трябва да ми платите куриерската такса" #Crazy Шах!!!! Такъв смях падна.

# 277
Поля75 и Рая и като Ванко непрекъснато се катери по масата и столовете,а на клавиатурата ми изтри почти всичките букви.Много се радвам за вашето семейство    love001

# 278
Мале, Полиииии, каква съм чума. Embarassed Embarassed
Честито и браво за смелостта  bouquet Ииииииииииииииииии, много се радвам!!! newsm44

Ама пишете ги с големи букви такива новини, деееееееееееее Laughing
То по-скоро аз да си купя цайси, ама нали все ми е в скута дребната, та затова така чета Confused

# 279
Мецо,все забравям да те питам какъв е този мъжага на аватара ти...Ясно е,че не е големият Мечок Laughing Heart Eyes
Днес било Бабин ден,обадете се на акушерките си или им пратете смс.Гарантирам ви,ще ви се зарадват Peace
За катеренето Хриси също е спец,няма равна просто.Заради нея разместихме в кухнята и хола,да й е по-трудно,ама диването не се отказва и аз съм така #Crazy
И да ви препоръчам едно забавно филмче-I'ts coplicated.Дано съм го написала вярно,че инглиша ми куца.С Антъни Болдуин и Мерил Стрийп Peace

# 280
Музе, едно М си изтървала само Hug

Не, не е мечокът. Heart Eyes

Това е Шах Рук Кан, най-великият актьор на всички времена за мен! И безумно мъжествен Embarassed ( Е, не колкото Мечока , де)
Ако някога искате да гледате филми с истинска любов, където ще видите всичко - ще се смеете като луди, ще плачете от щастие и умиление.....пък и имате към 3 часа свободни, щото индийските филми са по толкова Mr. Green, само пишете

# 281
Поли, честото и от мен Heart Eyes

Музе, гласувах за картичката, само не разбрах, това сериозно предложение за брак ли е?Ако е така-браво Hug  Peace

Мене, корема ме боли тези дни, дано да не развия някакъв гастрит само ooooh!А, и Спас пак е с разтройство Tired

# 282
Освен ако е разрешено многоженството Mr. Green

Вики, да се оправяте бързо Hug

# 283
Здравейте!
 Музе, браво, страхотно, възхищавам се на смелостта ти! Успех, няма как да не се трогне човека.

Поля, честито! Лека и безпроблемна бременност, сигурно много се вълнуваш! Аз засега не бих се решила на 3-то, но си спомням, колко хубаво беше и двата пъти.Simple Smile

Да се оплача и аз от дечурлигата, не мога да се добера до ПС-то от тях, май скоро всеки трябва да си има по едно. Малката и тя се катери навсякъде и става голяма олелия, когато и тя и батко и се доберат до компютъра, а аз няма да имам възможност да стигам до него.

Лек ден на всички!

# 284
Здравейте!  bouquet
Поля, СТРАХОТНА НОВИНА! ЧЕСТИТО!  bouquetЖелая ти лека и безпроблемна бременност и едно сладко момиченце на финала Heart Eyes
Музенце, Hug Значи така е трябвало да стане HugНедей да го мислиш и да се тормозиш.Имаш си страхотна кукличка!От сърце ти желая и ти скоро да се похвалиш с две чертички!
Възхищавам ви се, че имате смелост да искате толкова рано още едно бебешорче! Hug
И да не забравя, Музе гласувах за теб.Страхотно е посланието ти, дано има желания резултат!  Praynig
И Стефано се катери постоянно и навсякъде JoyМного трудно ми стана напоследък преобличането и сменянето на памперси. А при вас как е? Като го събуя и слиза от спалнята и бяга Mr. Green Замислям се за памперс-гащи, някой ползва ли?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт