Отговори
# 285
Поля, честито и от мен. Живо и здраво бебче ти пожелавам.   bouquet
На мен ми тъпо. Днес водихме баткото на лекар и се оказа, че има ингвинална херния. Сега ще трябва да се оперира.  Cry
Момичета тук има снимки от Египет, ако ви се разглеждат. Обаче са мнооооооооого. Паролата 050596

# 286
Лаленце, няма ли шанс да я израсне?

Аз ще гледам довечера снимките с удоволствие Heart Eyes

# 287
  • Горна Оряховица
Поля,честито и от мен  Hug
Музе,не се тормози,всяко зло е за добро  Hug Дано скоро се похвалиш с  EFP
Вики,да се оправяте бързо  Hug
Лаленце,стискам палци да мине всичко леко  Praynig Hug
Ниелче,и Иво не ми дава да сменям лесно памперса и вечер след баня прави въртели,но за сега успявам да го озаптя.Такива гащи не сме ползвали и едва ли и за нататък.
Ние днес имахме инцидент-много повърна както ядеше,но май му дойде множко.Майка ми иска да го пиша на кухня,аз пък не искам.Досега ядеше от общото ядене,но сега ми каза да му готвя и ще видим как ще е.Ако и така не стане,чак тогава ще го запиша.
Ще гледам снимки сега  Heart Eyes

Пропуснах  Embarassed Музе,и аз гласувах за теб.Хубаво пожелание  Grinning

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 19:08 от galq_j82

# 288
Лаленце, няма ли шанс да я израсне?

Аз ще гледам довечера снимките с удоволствие Heart Eyes

Ами май няма, вече е на 6г. и тя не е по рождение ами се е получила в следствие на асансьорен тестис.

# 289
Музе вярвам че скоро ще се похвалиш с  EFP Щом искаш още едно дете ще имате.Бъди сигурна в това!А и има висша сила Бог който помага на хората и вижда всичко и твоето желание ще се сбъдне!Не се натъжавай.Радвай се на малката Хриси!Всичко останало ще се нареди.Преживяла си много.За всяка майка е болезнен аборта защото  детето е желано и сътворено с любов.Но още веднъж ти казвам всичко ще се оправи и желанието ти ще се сбъдне!Има ли luvbed след това идват я момиченце я момченце-чичо щъркел ги носи  stork-boy stork-girl а защо не и близначета.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 17:28 от ice_

# 290
Поли75, поздравления и от мен.Лека и безпроблемна бременност!Аз надали ще се осмеля за второ след бавното ми възстановяване и цеденето 11 месеца.
Най-накрая имаме водааааа!От неделя я спряха, чак снощи в 22 часа я пуснаха.Добре че сме по-големи.Как са се справили мамите-свищовлийки с бебчета толкова време без вода...Дано да няма повече аварии! Praynig

# 291
Оф, дано леко мине операцията, тя е рутинна, ама все пак! Още ми е пред очите как изкараха 3-годишното ми дете под упойка на носилка, с бял чаршаф....спи....и абокатът стърчи от ръчичката му Twisted Evil

Гале, какви са тия лесБо памперси, ма душа?! Нали имаш мъж? Mr. Green hahaha
Оф , простете, май попрекалихме с бирата Crazy Crazy Crazy Joy

За памперс гащите , не знам само като се наакат и трябва да се свалят - всичко ще омажа Crazy

# 292
  • Горна Оряховица
Оф, дано леко мине операцията, тя е рутинна, ама все пак! Още ми е пред очите как изкараха 3-годишното ми дете под упойка на носилка, с бял чаршаф....спи....и абокатът стърчи от ръчичката му Twisted Evil

Гале, какви са тия лесБо памперси, ма душа?! Нали имаш мъж? Mr. Green hahaha
Оф , простете, май попрекалихме с бирата Crazy Crazy Crazy Joy

За памперс гащите , не знам само като се наакат и трябва да се свалят - всичко ще омажа Crazy

Embarassed Извинявам се,поправих се  Peace Мъж имам на хартия май само вече... Tired

# 293
Оф, не , бе мила! Стана ми много мило и смешно като прочетох лесбото. За мъжа имах предвид, че си имаш Ивайло!
Другият не го броя
Не го поправяй, много е готино Joy Hug Hug Hug

# 294
  • Горна Оряховица
Я да ви питам колко от децата ходят на кухня?Доволни ли сте,харесва ли им на тях,разнообразни ли са яденетата?А тези,които готвят как успявате да готвите разнообразно и всеки ден ли става това?И ако може да ви помоля да ми дадете някакви идеи за яденета без месо най-вече,с месото готвенето лесна работа.
Мече  Hug,то май наистина Ивайло си е моят мъж сега,надявам се по-натам да не остане единствен само.

# 295
Аз съм много доволна от кухнята, за уикендите винаги се чудя какво да му дам да яде Crazy

Гале, със сигурност няма да остане единствен Hug

# 296
  • Горна Оряховица
Аз съм много доволна от кухнята, за уикендите винаги се чудя какво да му дам да яде Crazy

Гале, със сигурност няма да остане единствен Hug

Hug И аз на това се надявам.

# 297
Памперс гащите се късат отстрани като ги сваляш. Т.е. първо късаш и после махаш като обикновен памперс.  Peace

Благодаря на всички за пожеланията. И аз се надявам да е живо и здраво и всичко да е наред. Мечтата ми е за момиченце, но предчуствам, че пак ще е момче. Явно ще трябва да се готвя за свекървище.  Laughing

# 298
Здравейте, момичета!
МузеHug
Поля, честито. Желая ти да си имш едно много красиво, здравои пухкаво бебче Simple Smile
Ние памперс гащи не сме ползвали, та незнам дали са по- добре от обикновенните пампереси.
За храната от детската кухня, засега я хапва (ние ходим от около 1-1,5месеца). Разбира се има и неща, които не харесва, но мисля,че е нормално. Храната е силно казано разнообразна. Досега нито веднъж не е имало риба. Супата в 90% от дните е картоф или картоф+грах.  Tired

# 299
Добро утро,айде да ви поднеса по едно сутрешно кафенцеРая също е на кухняи не се оплаквам даже съм доволна.Хапва си всичко и го харесва,и при нас не са давали риба но в нас често се готви та така и тя си хапва.За мен памперс гащите са по удобни като го събуваш да го слагаш на гърнето,а когато има ако вътре го късам отстрани и го свалям

Общи условия

Активация на акаунт