Отговори
# 300
Брее, нямаше да се сетя за късането, златни сте, момичета. и аз обувам памперс по един час, ще взема да пробвам с гащите им, имам такива рекламни, дето слагаха по 1 бройка на джъмбо пакетите Hug
В нашата кухня риба има всеки вторник, но всичко е чорба и трудно различавам супата от готвеното Confused

# 301
Мече ти за малки ли взимаш кухня?Аз от 2 месеца взимам за големи тя не е пасирана и се разбира какво е яденето.

# 302
И за големите при нас е същото, само дето количеството е с 50 гр отгоре Tired

# 303
Поли честито   bouquet желаяти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финал  Hug
Аз взимах ДК но след празниците не съм ходила- мързи ме нещо  Mr. Green А и аз си готвя вкъщи че и таткото цял месец ще си е вкъщи и "помага"  Laughing
За памперсите- аз още й ги сменям на повивалника, че никъде другаде не дава. А като й кажа че ще сменям пампито и тя  си ходи до кушетката и се хваща за повивалника  Mr. Green че даже и сама си ляга. Но пробвам ли да я обличам другаде....бяга  Mr. Green
Музе  Hug ако го искате ще стане  Hug

# 304
КуФня не взимам отдавна,Хриси е на мнение,че аз готвя по-добре от лелките Heart Eyes Mr. Green
А пък и как ли не бих излязла на -10 да взема 3 купички #CrazyПамперсгащите,ако не се лъжа май бяха по 60ст. бройката.Ще почна да й ги слагам,когато се научи да си казва и знае,че гърнетне е каубойска шапка.Иначе са яки PeaceЩе  ми се до налято да ги махна Praynig
Щерката обича да тича из стаята по голо дупе и да "тори" килима Laughing Mr. Green Blush
И да ви кажа,че от 10март ще си имам ученичка Sad

# 305
Поли, честито bouquet Лека бременост и здраво бебче на финала /ще стискам палци за момиченце Wink/!
Музе, има време за всичко. Не тъжи, така е било писано-може да е за добро Hug
Искам да ви питам давате ли грейпфрут на децата? Чувам противоречиви мнения и реших да се допитам до вас.

# 306
Вили,ако имаш редвид цитрусите,Хриси от есента яде лимони,а от скоро пие и цитрусови домашни плодове,днес пи малко портокал с червен грейпфрут Peace
Теб какво те притеснява,и какво си чула,изклюкай де Praynig

# 307
Музе, на ясла ли ще тръгва?

Портокали и лимони и мандарини ядем от 11-месечна възраст ние

# 308
  • Варна
Днес ще имам време да ви изчета,че съм пропуснала поне 15 страници. Поздрави от мене и Дани, който вече е много напред с материала. Много бърбори, учи се да бяга, прави постоянно бели естествено, има вече 16 зъба, като последните 8 ги извади за месец и половина. Тежи 11.700 но незнам колко е висок, тъй като от консултацията не го теглят и мерят поне от 6 месеца заради писъците му. По тази причина не са му направени дори и профилактичните прегледи. Общо взето ходим на лекар само ако е належащо и за ваксините. На детска кухня сме, частна и съм много доволна защото се съобразяват с алергията му и му готвят отделно. От шише с накрайник още не пие, защото го обръща на игра и търси начини как да отвори или счупи шишето, а водата става безинтересна за пиене.
Кажете някой сполучливи предпазители за шкафове, че от тези с цветенцата вече няма файда.Научил се е да ги отваря много умело, ходи си, маха предпазителя и пак си бърка по шкафовете и чекмеджетата. Имаме проблем с налагането и ината. Почва да се тръшка за най-малкото ако не му се даде. Естествено аз не отстъпвам, и така през 10 минути се реве за нещо и се тръшка много смешно. Laughing
А някой от вас след храненията дава ли мляко? В смисъл примерно детето на обед си изяде 200 грама манджа и след това мляко? Защото Дани така се научи. Не иска да изяде примерно 300 грама манджа, а изяжда не повече от 200 след което показва че не иска повече, но иска и изпива по 150 мл. мляко след манджата. Така прави и със закуската и следобед и за вечеря. Изяжда твърда храна 200 грама и 100-150 мл. мляко. През ноща също яде , но само мляко. Ако не му дам към 3 часа през ноща мляко, се събужда и вдига блока на главата си докато не му дам. Водата не е заместител а знам че трябва да спре с това мляко през ноща. Някой да има идеи?

# 309
Пуканчице,вкъщи сме с едни най-бикновени тип безопасна ала свинска опашка.Помушват се през двете дръжки и се закопчават.Много съм доволна.За млякото-Хриси само след вечеря пие,но гледам да е минал поне час PeaceЗа ината съм мека Мария-тя почва да реве,пищи,тръшка и аз не издържам на ревовете й,на шума де Mr. Green Blush
Мецо,на ясла ще я пращаме,че финансово положението не е добро Confused
П.П. Хриси има нови 3 зъба/стават 11/ Party

# 310
  • Горна Оряховица
Вили,грейпфрут не съм давала още както и лимони,но портокали и мандарини ги цедя на сок и ги пийва от 11-ия си месец още.Киви вече яде със семчиците,не сме имали проблем.Скоро мисля да дам сок от портокал и ще купя и 1 грейпфрут да го пробвам смесено,а лимон е ял само в 1 каша досега на Фризокрем.

# 311
Гале, щом яде семките на кивито, с портокала проблем никакъв няма

# 312
  • Горна Оряховица
Гале, щом яде семките на кивито, с портокала проблем никакъв няма

Той портокали яде,ама чуденката и на мен ми е грейпфрута,и то не дотолкова заеади това,че е цитрус,а понеже леко горчи.Но ще пробваме и ше видим Simple Smile

# 313
Вземай му червени грейпфрути и можеш да мешиш с портокал Grinning. Пък може и натюр да го хареса. Моята яде кисели краставици и туршия Crazy, нищо чудно и това да прояде

# 314
Вземай му червени грейпфрути и можеш да мешиш с портокал Grinning. Пък може и натюр да го хареса. Моята яде кисели краставици и туршия Crazy, нищо чудно и това да прояде

Joy Joy Joy И моя яде кисели краставици.

Общи условия

Активация на акаунт