Отговори
# 315
Хриси "мези" с кисело зеле.Майтапът е,че обича лимони,а портокалите,грейпфрута и мандарините ги мори само ако са мешени Peace

# 316
  • Горна Оряховица
Вземай му червени грейпфрути и можеш да мешиш с портокал Grinning. Пък може и натюр да го хареса. Моята яде кисели краставици и туршия Crazy, нищо чудно и това да прояде

Joy Joy Joy И моя яде кисели краставици.

И моя гризва кисела краставичка.Отскоро изявява желание сам да отхапва и да пие от обикновена чаша,днес даже ми изпи натуралния сок,ама какво да го правя  Embarassed

# 317
И у нас е така - л.йно можеж да сложиш, ама да е в чаша Mr. Green

# 318
  • софия
всичко ядеме от кухнята и на всеки правим компания щом е на масата.

# 319
Момичета,благодаря за отговорите. Питах за грейпфрута, понеже една позната ми каза, че е много концентриран и е хубаво да се дава със сок от портокал или разреден. Четох и в нета и се изненадах, че в комбинация с лекарства става вреден. Който иска повече информация може да прочете тук:http://www.raboteshtomomiche.com/article.php?id=538.

# 320
И аз не знаех, благодаря за линка Hug

# 321
Копирам се от Плевенската тема с една добра новина:
В пощата ми имаше брошурка на МЗ-"Права и задължения на здравносигурените граждани през 2010г."
Интересното ми беше,цитирам дословно :"От април 2010 влизат и 2 нови имунизации-против пневмококови инфекции,както и комбинираната 5валентна ваксина/срещу полиомелит,дифтерия,тетанус,коклюш,хемуфилиус инфлуенца тип Б...."
Я кажете,коя е тази ваксина против пневмококови инфекции? newsm78

# 322
Ваксината е Превенар. Peace

# 323
Моята пикла не яде никакви плодове, освен банана, а и сок не признава...А тази вечер си изгриза чашката с мекия накрайник  Laughing Отивахме на гости и аз в бързината съм взела с мекия накрайник.

# 324
Само да ви поздравя, нямам много време и не съм ви чела. Ремонтираме детската стая , а и помощника помага  #Crazy .
За грейпфрута - може да промени действието на някой лекарства, мисля, че с това беше по-особен , ако не греша разбира се.
Поля лека бременност и още едно сладко бебче.
Пуки и Митето хапва мляко през ноща, но пък аз не се притеснявам. Дъщеря ми сама се отказа на 1г6м.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 01:58 от pepenik

# 325
И аз винаги имам шише подръка за през нощта, оставям ги сами да се отучат. Малката не яде през нощта поне от 3 седмици, но пък въведох стабилна вечеря Mr. Green
Оф, с тия ваксини. Остава да въвевад и тази срещу рак на маточната шийка и ще ги разстрелям....тъпанарска работа.

# 326
Два пъти пиша и точно преди да го побликувам, малката решава че компа ще се изключва  Mr. Green Та да ви се оплача от сутринта съм се ядосала на мъжо и скоро май ще има  fight То май ме държи от вчера, ама аз днес ще му го изкарам през носа  Twisted Evil
За млякото през ноща-ами аз я кърмя по няколко пъти през ноща и вече ми писва, но така започва да реве като и откажа че сърце не ми дава да я гледам така. А като я попитам какво иска и тя "ам" а може да е цокала преди 30 минути  Mr. Green Май по скоро ме ползва като биберон  Laughing Все се каня да не й позволявам, ама пусто ми меко сърце, а и тя веднага пуска сълзи  Laughing ТАка ме обработва хубаво че няма място за отказване.
..пак идва да ме бута ...

# 327
здравейте на всички...аз съм нова тук....чудесна темичка.....

# 328
Здравей малина, добре дошла   bouquet При нас ще ти хареса, много е весело  Laughing Разкажи повечко за теб...

# 329
  • Горна Оряховица
Добре дошла,Малина  welcome

Общи условия

Активация на акаунт