Отговори
# 225
  • Горна Оряховица
Спи по един път на ден, но 3 часа Peace

И мен ми се искаше Иво да спи така,но уви  Confused

# 226
Спи по един път на ден, но 3 часа Peace

И мен ми се искаше Иво да спи така,но уви  Confused

Късно става сутрин, към 10 и след това заспива към 15-16ч. спи 3 часа и вечерта е буден до 00.00 CrazyАз си имам тинейджър  ooooh!

# 227
Мами, я пратете снимка от каква чаша пие Вашето дете, че ние на нуби не я харесахме и сега се чудя каква да взема.

# 228
  • Горна Оряховица
Ние сме с тази :

Погледни и тук: http://papa-bebe.com/cup.html
Имам и едно шише с 3 вида накрайници,пак на Бертони,мек силиконов накрайник,твърд с непропускаема система и сламка.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 22:11 от galq_j82

# 229
Забравих да се похваля, че и Александра вече ходи newsm44. Пусна се на 29 декември, но изчаках до 10 януари за прощапулника. Мацката първо се разрева като търкулнах питката, не искаше да ходи след нея и да пипне предмет. Но като се посъвзе хвана чинията, после химикала и портмонето Mr. Green. Снимки ще пусна по-нататък, че още не съм си оправила компа както трябва Blush.
Имаме и 9-то зъбче-кътник горе в ляво. Изби много трудно, както и другите зъби ooooh!. Чакам още някой да се покаже, че за нас не важи правилото зъб-пауза-зъб. Като тръгнат-най-малко по два Mr. Green
Алекс спи по веднъж на ден-горе долу от 13 до 15ч. Някой път повече, друг по-малко. Заспива в периода от 21 и нещо до 23 ч., а става към 9, 9 и нещо.
За чашката - бях взела на Камера с няколко накрайника, но повече се опитва от обикновена чаша.

# 230
Ето от какво пие Митачето:

Иначе пие от чаша и със сламка, но най-новото шише е подобно и се приема с голям интерес:

За спането сме като Спас на Vicky_S  #Crazy #Crazy #Crazy но по-малко следобед и до 11 сутрин:)

# 231
Здравейте, за спането Алекс става към 10-10.30, има един сън около 14.00ч с продължителност 1,5-2ч и после чак вечерта заспива към 22.30-23ч
За чашките - ние пролетта бяхме с тази на Нуби, която n_alex76 е показала. Но не останахме доволни, след продължителна употреба започна да тече отстрани. И малко след това я сменихме с шише със сламка като това, което kali_k е показала. От него сме доволни. Нямаме проблем, пие си от него вече от началото на лятото. До сега не е текло (а ако знаете колко удари в земята е претърпяло, защото често е падало и навън като сме били и вкъщи. Понякога даже хвърляно нарочно Simple Smile ) и много си го харесва. Постоянно го разнася и изпива по 1.5 - 2 такива шишета с вода на ден. Но вече проявява интерес към обикновенните чаши.   Simple Smile

# 232
Музе не остана, ей сега ще дойде пролетта.
Митето става към 9, спи веднъж от 14 - 16,30, вечер най-късно в 21,30 е  smile3524 .
Ако е спал по- малко от два часа на обед е непоносим.
За шишетата - на Авент с накрайник, а от скоро иска да пие сок от моята чаша.

# 233
И ние сме с чашата с накрайник на авент, но по-скоро почти винаги вкъщи пие от нормална чаша Tired И всичко на Авент тече #Cussing out

Вили, честито ви прохождане.

Кали, smile3532 newsm51

Вики, от сърце се хилих с твоя тийнейджър hahaha

# 234
  • Пловдив
Здр и от мен.
Мече за съня сме горе-долу така:
9-9,30 става
13,30 сън /към 2-3 часа/
22,00 ляга да спи вечер
Мен това ме устройва идеално, защото имам време за всичко
Ето такова му е шишето, много си го обича, щото от чаша все още не може да пие.
Да ви кажа, онзи ден малчо така падна, че му се получи синина на окото, и сега изглежда все едно се е боксирал. Толкова гадно ми стана, но очудващо за мен не плака много. Колкото и да внимавам, той е такова торнадо, че всяка секунда на практика е критична. Само бели гледа да прави, нямам представа как да се справя, надеждата ми е че е период Rolling Eyes Всичко вкъщи вече е разрушено, бие и нас и котката, при положение, че много добре знае какво значи НЕ. При вас как е? Как озаптявате малките пакостници? Всеки съвет ще ми е от полза.

# 235
Здравейте! Отдавна не съм се включвала май, но като гледам, не съм единствена.  Laughing
За чашите: Имаме тази на Нуби, но никога не е ползвана. Дъщеря ми пие от обикновена чаша много отдавна, дори и навън. Не съм я учила специално, стана някак естествено и постепенно.
За съня: Най-често спи веднъж дневно по около 2-3 часа. Вечер ляга най-късно в 21.00 и сутрин се събужда не по-рано от 8.00.
От вчера любимото занимание на Вероника е да ме гони с една пластмасова маска на Спайдърмен (на батко и), за да си я слагам и да я забавлявам. Та, Спайдърмен ме зове.  Rolling Eyes

# 236
Здравейте,
ние като Митачето на Вики пием най много от бирено шише само че Загорка. Иначе ползвам чаши с накрайник на МАМ и на Авент и чаша със сламка на Нуби.
Ние спим вече по един път на ден-в повечето случаи- от 10 и половина до 12-12.30. Ако сме станали по-късно го слагам към 12.30 и спи до 15.
Като се има предвид че ставаме в 6 сутрин и лягаме вечер в 8.
Ние също правим много бели, махнала съм всичко, което е забранено, но интересно. Дори без да се притеснява се опитва да си пъха ръката в печката-гледа ни, като слагаме дърва щом ние можем значи и той. Държа го само в обезопасената територия, когато не мога да съм след него и върша някаква работа или го слагам в кошарата за игра. През другото време очите са ни на четири.
Ние имаме осем зъба-6 отгоре и 2 отдолу-двата резеца нещо ни затрудниха-никакви ги няма.

# 237
Ние за сок ползваме  на AVENT ,а за вода на BERTONI като на galq_j82

# 238
Здравейте! Отдавна не съм се включвала май, но като гледам, не съм единствена.  Laughing
За чашите: Имаме тази на Нуби, но никога не е ползвана. Дъщеря ми пие от обикновена чаша много отдавна, дори и навън. Не съм я учила специално, стана някак естествено и постепенно.
За съня: Най-често спи веднъж дневно по около 2-3 часа. Вечер ляга най-късно в 21.00 и сутрин се събужда не по-рано от 8.00.
От вчера любимото занимание на Вероника е да ме гони с една пластмасова маска на Спайдърмен (на батко и), за да си я слагам и да я забавлявам. Та, Спайдърмен ме зове.  Rolling Eyes
   Ехооо, драго ми е да те засека! Hug
 При нас същата работа, само дето Спайдърмен няма.Пие и от едно шише със сламка на Томитипи.Режима на Боби е същият като на Рони.

Момичета, ще се включа повечко като ми дойдат поръчките че се вълнувам и за друго не мисля. Hug Heart Eyes

# 239
Мецо, благодаря за информацията за Арниката.   bouquet
Днес бяхме на консултация 77см.; 9.900кг.
И ние сме с чаша Нуби, но се замислям да взема нещо с твърд накрайник, че на моя му е любимо да мокри дивана и себе си с чашата. ooooh!
Спането ни е по веднъж около 2-3 часа.

Да ви се оплача- одеве ми се счупи зъба.  Sad

Ако има именници днес да се чувстват поздравени.  bouquet

Музе, как си?

vili6422 браво на Алекс!
Божкеее още не съм правила прощъпулник на Калоян. ooooh! Той първи клас ще стане, аз........

Общи условия

Активация на акаунт