Радолинис,тенкс за нфото.Да разбирам ли/щото и аз съм зле със законите/,че като пусна звяра на ясла и аз ида на работа няма да получавам 50% от майчинството?Защото бях получила точно такава информация

Днес бяхме навън плътно от 10 до 17 часа,голям кеф,Хриси спа,аз се припичах като гущер на камък

Утре тръгвам по доФтори,стискайте ми палци и дано имам търпение

Хриси е лекинко лилава от вчерашното "Боц" под веждата,но не е надуто слава Богу

Ай,забравих-четох,че в новия Имунизационен календар,от 01.04.2010 влиза Пентаксима и Превенара

Вили,пращай по пощата килцта,ще ги взема с удоволствие

по повод диетите,една моя позната е започната "90дневна диета" и за месец е свалила 6кг,изглежда много добре,че направо се е вталила подмладила

айде,лека нощ и от мен,че вече не целя копчетата по клавиатурата
Аз съм точно така в момента, имам още месец болничен, после ще остана на 240 до 2-те годинки на детето. За третата година ще го мъдрим.
Ами естественно е, като си пуснеш детето на ясла, градина, да си постоиш малко вкъщи, защото то докато привикне, си минава време. Даже знам, че е хубаво известно време да ходи само до обяд, слд това лека полека, да си седи целия ден.Така е най-нетравмиращо и за детенце и за майка. Ами като се разболее?Защото това е неминуемо, сблъсъка с всички тези вируси. И то затова работодателите не искат жени с мали деца. една седмица рабтиш, една не. То в началото, ако е податливо на вируси ще преболедува и после си изгражда имунитет.
Дечко е добре слава богу.