игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 827
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Здравейтее. Днес и аз съм тук. Hug

Ще се случи ли някакво раздвижване на любовния фронт до края на годината?

Така ми се иска да се срещнем на новогодишното тържество, че направо нямам търпение да дойде 31.
Старахувам се от това, че скоро няма да видя новото начало на една страхотна връзка.
Събитията- известие за пари ли е това?! newsm78
В крайна сметка ще имам нещо обнадеждаващо през новогодишната нощ. smile3521 txtloves smile3521

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 12:43 от vesinko

# 91
охо здравей Веси ,
 добре хайде ще ти подредя карти yoli4ka  сега д авидим какво ще стане межуда вас  има ли няма ли жена.
как стоят нещата сега и как ще се променят  в период от три месеца между теб и мъжа ти?

съмняваш си и се притесняваш з атова ще има ли няккави промени и сприятеляване отново между вас.Ти се намираш  в отлично здраве в момента , абе днес само деца ми се превиждат  , интересно е че детето не излезе като такова че да го имате към момента , а като нещо желано.Ами излиза че в момента гледате в различни посоки и проблема май е свързан с работа  нещо . мъжа ти иска да работи , да изкарва пари и май наистина има намесена друга жена нищо чудно да излезе колежка негова.Ти основно мислиш за оправяне на отношенията ви.Мислиш за развод , но ти се иска да го няма .планираш някакво събиране на което ще ходиш и май има нещо общо и ствоя мъж , очакваш да го видиш ли , да говорите ли ? Между вас лежи  лъжа в семейството нещо те е излъгал и отностно работата си също.Искам да ти кажа че не е решил окончателно с коя ще бъде но иска да има любов яно оттова се нуждае защото това санеговите желания и мечти. Мисля че пред теб ще се изясняват тепърва нещата и те ще настояваш  да ти каже за нещата около сърдецето му и отношенията как  стоят.Нещо като развод в тези три месеца не виждам. по скоро разговори , изясняване.Няма да се чувстваш много добре в това положение че някой се меси в семейството ти , но нещата ще се изяснят в това поне съм сигурна , и ще получиш отговорите които търсиш.периода на застой ще премине има преодоляване на трудностите и на тази несигурност и страх която чувстваш в момента .

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 13:27 от zimma

# 92
Здравейтее. Днес и аз съм тук. Hug

Ще се случи ли някакво раздвижване на любовния фронт до края на годината?

smile3521 txtloves smile3521
Веси ако е за 31 подредбата изглежда доста обещаваша на чувства и емоции и зараждаща се връзка .Надявам се картите да са показали и ние д асме ги разтълкували вярно! Simple Smile излиза че очакваш някой определен човек да видиш там? така ли е ? рибите не ванаги са пари може и известия за задълбочаване , обогатяване на чувствата да е  и е така в случая с този мъж е луна .

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 12:55 от zimma

# 93

Снощи си направих голяма подредба за 2010, какво ме очаква. Иска ми се да ми помогнете с работата, видях тълкованието на зима за това, за детелина в дома на котва. Но гледам и къде е котвата, абе общо взето вариянтите са два или заминавам за чужбина или към морето, искам да ви питам, според вас кое ще надделее. Мерси за помоща!

# 94
Ооо мерси Зима. За рибите това не го знаех. Абе чакам някой като никой както има една приказка.
По подредбата ти смятам че мъжа има друга жена и е обсебила както сърцето така и брака му.

# 95
priwet,момичета.
 за весико-
 да,ето какво те очаква според мен:
 мисял че нямаш страх,а просто прекалено много чувстевоност при теб,мислите са насочени само към това дали ще се видите.
 според мен ще се видите,дори да не е в началото на тържеството в твоята компания,ще има някопй който ще го извика.  явява се едно претиснение от това дали ще си одобрена,харесана, но това не би трябвало да те тревожи понеже скоро  след това ще имаш вести от него и покана за среща.

весело изкарване ти пожелавам 1dating

# 96
до почитател , аз мисля че ти се отварят  нови хоризонти през новата година , трудностите свършват странно защо но ми излизат  не като работа а че са били в липсата на приятел на човек на който можеш д асе довериш в семейството.Незнам къде ще ходиш но ти се иска да изкараш пари и ми се струва дори че това желание е свързано с нещо което вече си правила в тази насока имим предвид например вече си изкарвала пари по този начин , дали към морето или към чужбина ти си знаеш но мисля че вече си го правила това и го искаш отново.И ако това е твоето желание да работиш и да имаш успех с нещо което вече си правила то ще стане.Измененията които те очакват  ще ти донесатуспех. категорично.даже може мъж да ти помогне мъж от семейството .Там нещата също се нареждат за теб.Можге би трябва да  внимаваш със здравето през новата година по вече.Съдбата - ще получиш накакви документи официални след което ще трява да напрвиш избор з анещо свързано с пари и пътуване.Детелината си я видяла какво означава работа може насмени , може почасова , нещо такова.Работа в търговията но ще ти хареса . При теб сатва въпрос  заработа с хора , с доста хора.

# 97
priwet,момичета.
 за весико-
 да,ето какво те очаква според мен:
 мисял че нямаш страх,а просто прекалено много чувстевоност при теб,мислите са насочени само към това дали ще се видите.
 според мен ще се видите,дори да не е в началото на тържеството в твоята компания,ще има някопй който ще го извика.  явява се едно претиснение от това дали ще си одобрена,харесана, но това не би трябвало да те тревожи понеже скоро  след това ще имаш вести от него и покана за среща.

весело изкарване ти пожелавам 1dating
Мерсии.Стискайте палци да има резултат newsm68. Още на 01.01.2010 ще кажа.

# 98
Да Зима, ако съм към морето ще е на старата ми работа, и си мисля, че до тогава ще съм на временна работа, другото е, че днес отивам да се записвам на борсат, може и това да означава. Може ли да питам когато гледаш определена карта за здраве или за работа, гледаш околните, кои карти можем да приемем за бъдеще, минало или те са характеристики?   bouquet Много се заребих по големите подредби и колкото и да чета за тях, пак ми е супер объркващо, е взех да схващам някой неща, но си е трудно ooooh!, мерси Зима!

# 99
Момичета помагайте, редих карти на кумата ама не вдявам, притеснениятаса и основно за децата, те са големи със собствени семейства. Дъщеря и е в чужбина, и около нея има много неясноти
кула-коса-мъж-път-куче-кръст-планина-щъркел
книга-пръстен-дете-ковчег-слънце-звезди-риби-котва
мечка-мишка-птици-букет-лисица-змия-метла-писмо
ключ-жена-дом-парк-сърце-кораб-детелина-конник
                         облаци-луна-дърво-лилии

# 100
почитател -много скоро ще получиш радостно известие което ще  го разбереш от твоя близка. пътят към чужбина за сега е затворен,но пък имаш много голям кръг от хора които са се заели с това да ти помогнат по някакъв начин. най вероятно е да заминеш за морето ,като казваш,там ще намериш една прекрасна среда за развитие,като начало. но това за теб няма да е края,ти ще продължиш да търсиш начин за навън, там се явява едно голямо внимание  от личност която ще се нагърби с твоето желание да се осъществи. ти ще се чувстваш несигурна в неговите намерения,но няма да имаш алтернатива,трябва да действаш ако искаш  наистина това.
 ти си притеснена  сега,но  нещата си следват своя път, трябва да ввярваш повече в себе си.здраво стъпи  и приеми радостната вест която ще те споходи. успех.

# 101
уиуи на кратко ,колкото от четенето на акартите,не ми се реди подредбата.
 неяясноти,ако е омъжена или с постоянен приятел там са нейните проблеми. при нея нещата се редят по следния начин. момичето ако има нещо се срамува от него. значи за другите се показва щастлива,доволна,но не е така,тя търпи някаква криза,нещо  изживява,и не зане какво да направи. трябва да  се анмери човек който да и покаже посоката  която  да поеме,едно рамо,подкрепа.

# 102
Да Зима, ако съм към морето ще е на старата ми работа, и си мисля, че до тогава ще съм на временна работа, другото е, че днес отивам да се записвам на борсат, може и това да означава. Може ли да питам когато гледаш определена карта за здраве или за работа, гледаш околните, кои карти можем да приемем за бъдеще, минало или те са характеристики?   bouquet Много се заребих по големите подредби и колкото и да чета за тях, пак ми е супер объркващо, е взех да схващам някой неща, но си е трудно ooooh!, мерси Зима!
ще ми е трудно така д аобесня трабва пример дай пример с твоите карти.
 в случая с работат ти от миналото ме наведоха на тази мисъл следните карти -кораба - слънцето -/ в бъдеще мечката ще ще паботиш пак  там/ защото тези карти са зад теб.
 здравето случая дъррво в гроб означава опасност и тове че трябва дасе следи отдолу е косата това е травми и работа с остри предмети.змия в дърво също гооври за внимание и предупреждение.

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 14:35 от zimma

# 103
Да Зима, ако съм към морето ще е на старата ми работа, и си мисля, че до тогава ще съм на временна работа, другото е, че днес отивам да се записвам на борсат, може и това да означава. Може ли да питам когато гледаш определена карта за здраве или за работа, гледаш околните, кои карти можем да приемем за бъдеще, минало или те са характеристики?   bouquet Много се заребих по големите подредби и колкото и да чета за тях, пак ми е супер объркващо, е взех да схващам някой неща, но си е трудно ooooh!, мерси Зима!
ще ми е трудно така д аобесня трабва пример дай пример с твоите карти.
 в случая с работат ти от миналото ме наведоха на тази мисъл следните карти -кораба - слънцето -/ в бъдеще мечката ще ще паботиш пак  там/ защото тези карти са зад теб.
 здравето случая дъррво в гроб означава опасност и тове че трябва дасе следи отдолу е косата това е травми и работа с остри предмети.змия в дърво също гооври за внимание и предупреждение.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456595.60

# 104
  • София
До  zimma - Благодаря ти за вниманието. Колкото до децата- не ти се привиждат- имаме такива. Относно лъжата- може би тя е свързана точно с наличие на трети човек, ще видим. Колкото и да не ми се вярва, моето 6-то чувство също ме кара да се съмнявам, но не като започнала вече връзка, а просто като появил се нов човек, към който той все още няма чувства, просто флирт за момента.

Общи условия

Активация на акаунт