игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 964
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Така ли? Сори  Embarassed Бях останала с впечатлението, че си пускала подредба за успеха в училище на сина ти, но явно не си била ти  Embarassed Embarassed Embarassed Моля да ме извиниш! Wink Crazy
Никой ли няма желание да ми хвърли едни карти за изпита? Praynig Praynig Praynig
Кога е този изпит?

# 181
Sulza,  как се казва подредбата, че да видя значенията на позициите? ( Embarassed)

# 182
Така ли? Сори  Embarassed Бях останала с впечатлението, че си пускала подредба за успеха в училище на сина ти, но явно не си била ти  Embarassed Embarassed Embarassed Моля да ме извиниш! Wink Crazy
Никой ли няма желание да ми хвърли едни карти за изпита? Praynig Praynig Praynig
Кога е този изпит?
След десет дена  Sad

# 183

.
[/quote]
Какво предстои на любовния фронт на моя приятелка. Ще има ли нова любов?

Мислите на моята приятелка са отправени към дома, любовта и работата.Вижда се , че е хитроумна и търпелива.Трябва да се пази от "доброжелатели". Удома всичко е под контрол, но очаква нещо повече, нещо по голямо да се случи. Скоро ще има обяснение в любов, което ще е най големият и подарък.

наистина момичето е погълнато от едно самооглеждане и обмисляне на собственият житейски път.
 при нея  самият дом е спокоен и стабилен,атмосферата в която живее е топла.
 но каточели сама се залъдва в някои свои представи,можеби очаква само да пристигне едно съобщение или човекът който желае да е намери,той самият.
 на пръв поглед за тези сърдечни чув2ства тя мисли че всичко е много сложно ,и опасно,но това е само един лек неин страх,опасение.
 ако съумее да направи една стъпка тя ще намери това което иска.
 ще има контак с мъж,и искри между двамата.
 но самата тя трябва да  сдобие едно самочувстви,това не ми е ясно защо пък?

# 184
Първата е за мъж и жена и техните отношения:

съдбата винаги има думата при тях. те  са заедно защото трябва да е така.
 отиват на  парти,и там се забелязват от другите винаги,те са необикновенна двойка.при тях няма изчерпване а едно постоянно презареждане. мужът е силен характер,елик. а тя добра жена.
 понякога не забелязват че има и зли очи около тях.
  много странно,мисля че всичките им емоции са в големи дози.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 19:05 от *МЕГИ*

# 185
Вятър, първия ред по хоризонтала са мислите. Втория ред пак по хоризонталата са чувствата. Третия ред хоризонтала са нещата които се случват.
По вертикалата първата колона е миналото, втората настоящето, третата бъдещето. Ще се пробваш ли  Wink
Веси, от много време чета тази тема и винаги си ме изумявала с невероятния си усет. Чудя се как е възможно за толкова кратко време да прогледнеш, както при теб се случи  smile3501 Аз имам някои асоциации, но те нямат нищо общо със значенията. Например Мишките ги свързвам със страхливост, кражба наистина, действия на дребно. Освен това се опитвам да налучквам и комбинациите на карти и това ми е най- трудно. Чудя се с Таро така ли съм била в началото?
Меги, ако отношенията м/у двамата са наистина такива, то аз съм в тотална заблуда за тях. Нито той е смел, нито тя е добра, нито правят впечатление като двойка, или са необикновени. Но е възможно да има нещо съдбовно във връзката наистина. Нещо кармично бих казала.
С Ленорман съм си позволявала само няколко подредби и ми прави впечатление, че в 90 % от случаите кръста излиза в неговия дом. Това означава ли, че Съдбата знае какво прави, че намеса от моя страна е неумесна. Разбирам, че така зададен въпроса без сраничните карти е труден за отговор, но този Кръст излиза една закономерност почти за мен.

# 186
Кога е този изпит?
След десет дена  Sad

Ще има някакво недоразумение на тоя изпит. Нещо странно ще се случи. Thinking
Иде ми да ти кажа да се пазиш от жена, колежка, някой който ще стои до теб или самия изпитващ ако е жена.Бъди дипломатична.Ако има някакво недоволство от твоя страна заради  зададен въпрос, запази спокойствие и миловидност, жената ще се опита да те згази и ако реагираш остро няма да е добре.

Изтеглих още едни карти за пояснение за този изпит.

Пак някакви ядове излизат, но смятам че ще имаш успех. По скоро ще те е яд може би заради незадоволителна оценка. Но всеки взет изпит си е едно постижение независимо с каква оценка.
УСПЕХ!

Ще се пробваш ли  Wink
Веси, от много време чета тази тема и винаги си ме изумявала с невероятния си усет. Чудя се как е възможно за толкова кратко време да прогледнеш, както при теб се случи  smile3501 Аз имам някои асоциации, но те нямат нищо общо със значенията. Например Мишките ги свързвам със страхливост, кражба наистина, действия на дребно. Освен това се опитвам да налучквам и комбинациите на карти и това ми е най- трудно. Чудя се с Таро така ли съм била в началото?

Нали става въпрос за двете поредни подредби, защото аз съм дала отговор, но се различава от този на Меги. За първата подредба за мен двойката изобщо не е добре на ниво връзка. Любовта им е някак от онези странните хем е силна хем по някакъв начин покварена. Не мога да дам точно обяснение, но картите не ми допаднаха.
А за картите, колко нещо изчетох за тия месеци просто чак аз се учудвам. А и винаги са ме влечели. На времето врачувах на обикновени карти на приятелките, голям смях падаше, но истината e че аз съм суеверен човек и това просто ме влече.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 23:52 от vesinko

# 187
здравейте момичета ще искам съвета ви изтеглих 4-карти предстой ми среща с човек да говора за едни пари който искам да взема дали ще успея???ще чакам да си кажете мненията важно ми е... Laughingкартите са -35-котва..,-7-змия...24-сърце...-27-писмо

# 188
здравейте момичета ще искам съвета ви изтеглих 4-карти предстой ми среща с човек да говора за едни пари който искам да взема дали ще успея???ще чакам да си кажете мненията важно ми е... Laughingкартите са -35-котва..,-7-змия...24-сърце...-27-писмо
Имали сте по други отношения с тоя човек май. Внимавай другите чувства да не попречат за целта на срещата. Другото което ми идва на ум , че той ще постави условие, ще иска нещо в замяна от теб.

Позволих си да ти изтегля карти по въпроса.

От картите виждам, че ти си човека който ще си реши проблема. От теб зависи дали ще вземеш тези пари. От начало разговора може да не тръгне добре, но в последствие всичко ще се нареди. Бъди спокойна в разговора, игнорирай страховете си и твоята решителност ще ти донесе, това което искаш.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 11:27 от vesinko

# 189
весинко много ти благодаря Laughingдано да стане

# 190
  • плевен
Иска ли някоя от вас да ми хвърли карти в любовен план да видим накъде отиват нещата Praynig Praynig Praynig Praynig

# 191
Весинко, благодаря ти , мила! Сега се сетих, че май ти беше пускала подредба за сина си  Embarassed
За жалост картите, които си ми изтеглила за изпита не ми се виждат никак положителни и утешителни  Sad
Ще се отчета след време...

# 192
Весинко, благодаря ти , мила! Сега се сетих, че май ти беше пускала подредба за сина си  Embarassed
За жалост картите, които си ми изтеглила за изпита не ми се виждат никак положителни и утешителни  Sad
Ще се отчета след време...
Бях пускала за успеха му, да. Ще чакам резултат.

весинко много ти благодаря Laughingдано да стане
Успех пожелавам.

# 193
Иска ли някоя от вас да ми хвърли карти в любовен план да видим накъде отиват нещата Praynig Praynig Praynig Praynig

Мисля, че постоянно мислиш как някой друг да ти реши проблема. Допитваш се до картите и не само до тях. Абсолютно раздвоена си и незнаеш какво да правиш.Искаш да си тръгнеш. Но къде да отидеш. Искаш да спреш този фалш около тебе.Очакваш разговор с партньора, който ще ти даде яснота, какво да правиш по нататък. Проблеми в работата. Някакви интриги се въртят около тебе.Пази се да не вземеш погрешно решение и избор по отношение на мъжа. Настроена си да го разкараш, но помисли дали това е правилно за теб.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 12:33 от vesinko

# 194
Цитат
Нито той е смел, нито тя е добра, нито правят впечатление като двойка, или са необикновени. Но е възможно да има нещо съдбовно във връзката наистина. Нещо кармично бих казала.
-жалко за тях двамата ,щом сами си провалят жвота един на друг. връзката има  е ''съдбовна'' според кръста,и всеки сам ще си тегли теглилото.  инък казано заедно са на пук на себеси,на другия и на другите.

когатао кръст излезе на първа позиция то не би трябвало да се гледа по нататък,тук нещата са нещо подобно с този кръст в центъра.

а възможно ли е да има зла ''свекърва'' или жена роднина на мъжът, която ги дебне, демонстрира едно  отношение към тях а всъщност,копае гроб на някого.
 или пък може да има и любовница ,която да опипва почвата ,все още на ниво компания,и да внася някакви дразги.

вярно е че кръста - както и да го погледмнем си  е товар,мъка.но това е нещо което  ти е отредено да си го носиш ,цял живот.  такава е съдбата им.

искам да те попитам Sulza -този симпатяга мъжът е слаб защото...
 а защо жената е лошата,данеби тя да не е задоволена от него,можеби той става един  недобър човек за нея.

можеби нямат избор,на къде да хванат..

те наистина не са ''слънчевото'' семейство,но  те си знаят защо са заедно. надявам се няма мераци за раздяла или има такива , ако да-то предполагам жената ,защото ще си пожелае нови любовни чувства,нещо за нея умира и би искала да си намери топлина някъде.

продължавам да мисля че всеки един от тях е хубав човек,но  кой знае>

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 17:49 от *МЕГИ*

Общи условия

Активация на акаунт