игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 524
  • 772
  •   1
Отговори
# 240
1-A. 2-B. 3-G. 4-D. 5-H. 6-V. 7-Z. 8-Ch. 9-7. 10-I. 11-K. 12-L. 13-M, 14-N.  15-S. 16-O, 17-P, 18-Tz. 19-Q,  20-R,  0-SH, 21-Th.

това намерих за голямата аркана,номерът е картата а буквата  е към нея. но нямам идея как да се работи с това.

WESI-ПОПРАВИ В ТРОЙКАТА . ТАМ Е БУКВАТА -G .

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 16:25 от *МЕГИ*

# 241
Kakvo mislite za kotva-grob-kula za dneshni karti, da kaja, 4e imam predlojenie za rabota, no shte vidim..., prosto slu4aino stana ne6to, no izob6to ne sym sigurna Rolling Eyes

# 242
разбити надежди,които са доста стабилни като планове,доста големи основи има положени, но нещата ще се наредят отново,това не е краят. може би среща с по-висок чин от теб служител,някаква разправия,спор.

# 243
1-A. 2-B. 3-D. 4-D. 5-H. 6-V. 7-Z. 8-Ch. 9-7. 10-I. 11-K. 12-L. 13-M, 14-N.  15-S. 16-O, 17-P, 18-Tz. 19-Q,  20-R,  0-SH, 21-Th.

това намерих за голямата аркана,номерът е картата а буквата  е към нея. но нямам идея как да се работи с това.
Това си го записвам. Е защо махна аватара. Много як беще.

# 244
разбити надежди,които са доста стабилни като планове,доста големи основи има положени, но нещата ще се наредят отново,това не е краят. може би среща с по-висок чин от теб служител,някаква разправия,спор.
Megi sega kato vidqh tvoeto tylkuvane, mai to4no s tova, 4e zapo4nah da si tyrsq rabota, se sboguvah s me4tite si za edin drug jivot, no6to nadejdite mi sa mnogo slabi, i uj gledam po-realisti4no na ne6tata, kolkoto i da ne mi se iska, iskam ne6to sywsem drugo , no ne zavisi ot men.

# 245
Цитат
Е защо махна аватара. Много як беще.
- все си търся някой нов сега. кой ти харесваше-бялата дама .

А този с рибата и вързаните очи?

ЛУНА 7 -живота ни поднася различи изненади,трябва да се възползваме поне повече от средното, и следвай мечтите си, един ден мечтите дори и неосъществени стават спомени. затова нека всяка мечта стане осъществен спомен.

сигурно сте попадали на този сайт,но вижте колко много видове колоди.
http://www.lenormand-museum.com/sitemap.php

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 17:01 от *МЕГИ*

# 246
някъде срещах /но сега  не зная къде/ преди време,за таро-знаци които всъщност са някаква
 зима,къде си[/color]

тя каза, че до 15 не може много да влиза Rolling Eyes

# 247
скоро ще сме всички заедно значи.

lalalala

-интересни изображения

а ето и карти с някакви йероглифи,за весико

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 19:57 от *МЕГИ*

# 248

дърво=ковчег=детелина =най вероятно едно бавно лечение,възможно е да не е преминала болестта съвсем. каквото и да е дали за адраве или за друг проблем в момента е на етап''лъжлив застой,'' очаква се нещо отново да дойде във вид на малки неприятности.
[/quote]   Здравейте всички изкам само да отбележа ,че за мои щастие нямам никакав здравословен проблем ,нито някои от семеиството ми ,никой не е подложен на някакво лечение и така не мога да разбера смисъла на дърво-ковчег=детелина ...

# 249
добре де,тогава има ли нещо което в никакъв случай не се развива,нещо е в застой,няма напредък, зацикляне. а тази дететлина е един съвсем минимален шанс за среща с нещо ново което да пораздвижи тези  ''мъртви полета''.
 или пък има вероятност да се разделиш нещо с нещо което смяташ за сигурно и старо/като вещ,жилище,/ Rolling Eyes

ленност,нежелание за нещо. в края на краищата за ежедневни тегления- ден без движение,спокоен,скучен. Mr. Green навярно така ще те сполети някоя гениална идея.

да не би някой да прекалява с цигарите. Thinking

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 20:03 от *МЕГИ*

# 250
Здравей,МЕГИ ами възможно е че при мен нещата са малко монотонни, та нещо да се е раздвижило ,но нищо особено което да ми привлече вниманието .Възможно е аз да не го забелязвам

# 251
с йероглифите са интересни Wink

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 23:33 от Вятър

# 252

за моя близка. дамата е предварително поставена в средата,после се редят другите около нея.
1 ред-бъдеще.
2-сега
3-минали  събития.

била е предадена ,наранена от мъж. но със шанс за нещо ново което да открие.
все още носи белега на миналото си,не се е освободила от това. доста сили полага зада може да балансира между миналото и бъдещето на което и се основа самото настояще при нея.
макар и плахо, то с воля се справя.  сякаш притеснението и е от страха от миналото,да не се получи нещо подобно,неприятно пристигане на лоши новини. много странно поведение при нея,боязлизвост.

# 253
 Добро утро, хайде на кафе с карти. Моите за днес са букет-планина-писмо Thinking, нещо май ми блокира хубавите неща или пък ще трябва да дам всичко от себе си за да преодолея нещо и ще имам резултати, или нещо такова  Laughing

За Меги: тази подредба ми харесва и аз ще я пробвам, ами определено има измама от мъж и положението и в момента е отчайващо, но ще стсне по-силна и ще преодолява проблемите с лекота, дано скоро излезе от тази дупка, че там е много самотно...

# 254
подредбата е като онази,дето преди години като ученички се редим с обикновенните карти,ако се сещате,стига да не сте мноооого по-малки от мен. не че съм в началото на миналия век родена де Joy

посланието на картите за деня не винаги може да ги разберем и тълкуваме,понякога не откриваме дълбочината,там  е трудното при това теглене. защото скучните дни на личността ни се повтарят,а картите говорят за друго,и често излиза че някой не ни вярва на казаното.

но  за ЛУНА 7- ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАЗХОДКА.добро и ведро настроение.ще  ти се иска нещо да вземеш или получиш.
9+21+27=57-36= 21 планина.може би ще срещнеш нещо или някого който би се държал малко надменно,лицемерно.неспазено обещание от някого.

Общи условия

Активация на акаунт