игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 504
  • 772
  •   1
Отговори
# 270
веси -много нежна и женствена ще бъдеш. добра приятелка. идин спокоен ден днес за теб.

за уиуи

ден със мото''спор,кавга,и там подобни'' всичко идва от едно натрупване при теб от сорта на ''оценка и самооценка'' на живота. нещо като''какво правя,защо го правя за кого...и веднага а аз къде съм, за мен какво остава'' критика която си правиш сама,а избухва в един момент навън. това са дълбоко в теб неща.. просто един нервен ден.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 08:56 от *МЕГИ*

# 271

Това са картите ми за работа , първите не ми се струват много оптимистични. Каво мислите? За втрората подредба,...Ще изчакам да някой да изкаже мнение и тогава и аз да кажа нещо, защото май много фантазирам!!!

След малко ще пусна и на влюбена в живота.
Абе тези снимки мога да ги пускам само през радикал фото, другият начин нещо не ми е ясен, това с Вмъкване на изображение, май нещо бъркам... и не става.

1 2 3 4 5

1 събития
2 за решаване на проблема
3.естество на проблема
4. планове, съвет
5. бъдеще, краен резултат

Ако имам съмнения си редя поясняване на ситуация.
        4

1    2    3

5
  6           7

1.причина
2.избор в момента
3. резултат от избора
4. приятел
5.неприятел
6.съдба
7.резултат

# 272
Добро утро и от мен!! По кафе за всяка от вас и пожелание за успешен ден .

Ето и моите карти за деня
кула +детелина + слънце

# 273

За влюбана в живота:
Първите карти са дали ще си намери друга работа, а вторите, трябва ли да остане на досегашната си работа.

# 274
аз пък с радикала не точно че ми е проблем,ами когато копирам на компа малко се омотавам,режа,кълцам,наново и става една половин часова бършеница Joy.

това което те вълнува  е  нещо което ти убягва и някак си не успяваш да уловиш нужното.доста усилия полагаш,но и старнични неодобрения се виждат. самата ти по този начин нямаш стабилни  и здави опори на които да стъпиш и се ''клатиш'' в преценка и решение като краен резултат. така винаги си навличаш неприятности,които да се стоварят на твоя глава и гръб. може би трябв ада поработиш върху  конт5акта с някой ,или самия проблем да го приемеш,и вече да го моделираш ти по себе си. така че да излезне от тази посока на негатов,а да заработи  за теб. ако не успееш да го отхвърлиш преди това де.

можеби за работата ти очакваш нещо друго,направила си си  твои идеи за това какво иссакш да работиш,и макар и с добри чувства ти гордо преценяваш това кое искаш,и  неискаш.
 самото търсене като такова ще ти помогне,но това че имаш други представи  за работа те обърква. или пък неяснотата и това че не откриваш решение те отчайва.
 като резултат мисля че ще се появи  работа,задължения-до месец.- не правя много преценки за вреем ,но защо да не опитам. а до края на годината ще имаш издигане в бизнеса.

# 275
кула+ДЕТЕЛИНА+СЛЪНЦЕ=МАЛ шАНС ЗА НЕщО. МОЖЕ БИ ОТКЪСВАНЕ ОТ НЕщО В МИНАЛОТО ,което  епродължило доста време.  или пък ден  преминаващ в спомени,но  с добри чувства.

да направим номерология на  картите.
19+2+31=52-36= 16-звезда,добра карта вероятно пак нещо като ромас за теб,все мисли за стремеж към любовта. чиста карта.

момичета ,отивам да си направя едно кафе и идвам,и9ма ли желаещи за едно нес...тези дни такова си бъркам

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 09:46 от *МЕГИ*

# 276

За влюбана в живота:
Първите карти са дали ще си намери друга работа, а вторите, трябва ли да остане на досегашната си работа.

За момента трудно ще намери добра работа, такава която да я удовлетворява.
Сегашната работа и е стабилна, не липсват ядове, но и носи пари.

# 277
Меги, благодарско  bouquet

# 278
абсолютно съм съгласна с веси  за картите за работа.

1редица-ако започне да търси доста нерви ще трябва да има.това което има и това което и се предлага ще се раминава като дейност,пари  и ще е по-тежко за няе да е там. може би няма да  намери нова работа  подходяща.

2 редица- кой знае ,може да и се предложи на това место нещо ,ново и сериозно,но трябва да  се постарае,и да бие на очи с добър пример пред началника. Peace.е това не всеки го може,но понякога се изисква. Rolling Eyes Rolling Eyes няма да има нерви, и притеснения ,има и пари така че за момента това е удоволетворително,пред това после да  си нявлече ядове от нещо неизвестно. за сега ще си остане на старото место.

# 279
Търсенето на нова работа ще те доведе до нестабилност и ще трябва да се справяш с доста проблеми, като цяло за тази работа, която имаш, трябва да намериш това, за което си заслужава да останеш, в теб е решението на проблемите ти, и смятам, че можеш да се справиш, в теб е знанието как точно.
За влюбена в живота!

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 10:34 от ЛУНА 7

# 280
аз пък с радикала не точно че ми е проблем,ами когато копирам на компа малко се омотавам,режа,кълцам,наново и става една половин часова бършеница Joy.

това което те вълнува  е  нещо което ти убягва и някак си не успяваш да уловиш нужното.доста усилия полагаш,но и старнични неодобрения се виждат. самата ти по този начин нямаш стабилни  и здави опори на които да стъпиш и се ''клатиш'' в преценка и решение като краен резултат. така винаги си навличаш неприятности,които да се стоварят на твоя глава и гръб. може би трябв ада поработиш върху  конт5акта с някой ,или самия проблем да го приемеш,и вече да го моделираш ти по себе си. така че да излезне от тази посока на негатов,а да заработи  за теб. ако не успееш да го отхвърлиш преди това де.

можеби за работата ти очакваш нещо друго,направила си си  твои идеи за това какво иссакш да работиш,и макар и с добри чувства ти гордо преценяваш това кое искаш,и  неискаш.
 самото търсене като такова ще ти помогне,но това че имаш други представи  за работа те обърква. или пък неяснотата и това че не откриваш решение те отчайва.
 като резултат мисля че ще се появи  работа,задължения-до месец.- не правя много преценки за вреем ,но защо да не опитам. а до края на годината ще имаш издигане в бизнеса.
Ами в крайна сметка всичко опира до мъж, любов, чувства, надежди за някакво развитеи, а такова няма и наистина не зависи от мен, от мен зависи как да продължа да живея, да мисля за това, че трябва да си намеря работа, да се издържаме с малкия, а не мога да се концентрирам над това, все се надявам за някакво друго развитие на живота. Трябва да направя избор м/у реалност и мечти(мечтите си няма как да ги насоча в друга посока).

Някой ще ми хвърли ли едни карти, подредба по избор и втпрос по избор, че аз с толкова въпроси опсипах картите и пак не мога да стигна до решение. Нали казват, че като стигнеш дъното ще се тругнеш нагоре, до това дъно колко още има...???? newsm78

# 281
Луна за какво да питам?Дай ми конкретен въпрос.

# 282
И аз не съм много сигурна...Какво да очаквам от този мъж, ще оправдае ли моите очаквания, в каква посока ще тръгне живота ми? Доста въпроси са, комбинирай ги някак си, просто ми се иска да знам докога ще се лутам по този начин. Благодаря ти, Веси.

# 283
И аз не съм много сигурна...Какво да очаквам от този мъж, ще оправдае ли моите очаквания, в каква посока ще тръгне живота ми? Доста въпроси са, комбинирай ги някак си, просто ми се иска да знам докога ще се лутам по този начин. Благодаря ти, Веси.

Сама виждаш колко ти е облачно. Но нещата не са чак толкова мъгливи, колкото ти ги чувстваш. Нощно време си сложила камъка на раменете си и де ли изкачваш планината. Ядове заради жена.Да, човека, който е до теб ти е като приятел, много близък, помага ти. Но с него сте по скоро като любовници, а ти искаш много повече. Имаш съмнения, които ще се оправдаят според мен. Ще получиш новина, която ще  е пагубна за сърцето ти, любовта ти. Имаш очакванията за нормален съвместен живот,но дори и в момента си в дилема. Правилния път ли съм избрала, да избера ли друг?!По вечерно време ще се сложи край на връзката и любовта ти. Лошото е, че след края на тази връзка ще те налегне един страх от обвързване и много ще се пазиш.Неочаквана лоша вест около пари и работа ще те стресира. Налегнали са те семейни проблеми, скука, сивота. Стомашно заболяване виждам. Да не си развила нервен стомах от толкова стрес?Артистична натура ли си?Някакъв талант излиза. Обърни внимание на дете, като духовна подкрепа. Тази работа на която си не я чувстваш много подходяща за теб. Хич не ти допада, даже и колегите ти...Страхуваш се за семейсния бюджет. Все се притесняваш.Неочаквано пътуване с цел работа. Някакво подписване , преподписване на договор, официален документ, който ще ти донесе финансова стабилност. Приятелство по интернет, което ти е много допаднало.Най мразиш сприхави хора, нервни, лъжци и интриганти. Не стига че на теб ти е нервно ами трябва да се съобразяваш с нервозите на някой друг. Парите, които ще получиш веднага ще ги вложиш. Излиза ми техническа професия като нова.
Като заключение ще кажа, че нещата ще ти се оправят, по бързо финансово, малко по бавно на духовно ниво. Но виж долните карти. Приключваш с нещо и идва новото хубаво начало.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 13:54 от vesinko

# 284
  • плевен
Ще ви кажа лично впечатление вече с тези карти.......на мен нищо не познават.Отдавна съм ги сложила в един шкаф и няма и да ги погледна.От предишни питания нищо от тях не са се сбъднали,та дори и вие като сте ми гледали.Не обиждам никой,напротив благодаря за труда,но аз съм разочарована от тях Tired

Общи условия

Активация на акаунт