игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 506
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
защо ,мила. не обиждай картите.

какво стана със зълвати или пък с другото  ти си знаеш?-

до къде стигнаха нещата с къщата?
 и не се ли скара с човек за коготои ти казах до 10-11 дни ще разбереш какво ще стане. -ти знаеш че ''бич'' си е кавга,не беше ли това ,имаше едно недоразумение на втория ден?

хайде, почини си-и пак при нас,свежа и усмихната.

Wink Peace
Цитат
Ще ви кажа лично впечатление вече с тези карти.......на мен нищо не познават.Отдавна съм ги сложила в един шкаф
-  smile3529

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 17:37 от *МЕГИ*

# 286
  • плевен
Мила пак казах че не искам да има обидени,просто сега като минава време нищо не е станало-зълва ми я няма у нас и дори не се чуваме и виждаме,с къщата нещата са в застой,всичко по старо му...А с другото пак нищо-караме я само на писане иначе среща или телефон все още няма.Не съм се карала с никой а тези 10 дни наистина минаха и нищо не се случва Tired

# 287
 Thinking

Grinningпожелавам ти всичко да се нареди така както ти искаш  bouquet

# 288
  • плевен
Thinking

Grinningпожелавам ти всичко да се нареди така както ти искаш  bouquet

Благодаря наистина Hug Но нали знаеш че в този живот не става така както искаме PeaceАко беше така нямаше да съществува тъгата Wink

# 289
малко ме е страх да тълкувам,тези дни  получих няколко забележки....

в момента си се подвела по нещо и сякаш изпитваш вина . но един ден ще сложиш в ред нещата.

Луна за какво да питам?Дай ми конкретен въпрос.
-това е по голямата подредба на весико

# 290
Луна за какво да питам?Дай ми конкретен въпрос.
И аз не съм много сигурна...Какво да очаквам от този мъж, ще оправдае ли моите очаквания, в каква посока ще тръгне живота ми? Доста въпроси са, комбинирай ги някак си, просто ми се иска да знам докога ще се лутам по този начин. Благодаря ти, Веси.

Сама виждаш колко ти е облачно. Но нещата не са чак толкова мъгливи, колкото ти ги чувстваш. Нощно време си сложила камъка на раменете си и де ли изкачваш планината. Ядове заради жена.да, тази жена си я знам, все излиза по този начин, жена от неговото семейство, свисоко самочувствие и все е готова да се бърка в работите на другите,общо взето тя е голям проблемДа, човека, който е до теб ти е като приятел, много близък, помага ти. Но с него сте по скоро като любовници, а ти искаш много повече. Имаш съмнения, които ще се оправдаят според мен. Ще получиш новина, която ще  е пагубна за сърцето ти, любовта ти. Имаш очакванията за нормален съвместен живот,но дори и в момента си в дилема. Правилния път ли съм избрала, да избера ли друг?!По вечерно време ще се сложи край на връзката и любовта ти.Ами това всичкото вече се случи , преди повече от година, не че е лош човек, обратното е, прекалено е добър Лошото е, че след края на тази връзка ще те налегне един страх от обвързване и много ще се пазиш.да, пазя се така ми идва отвътре, не смятам да имам друга връзкаНеочаквана лоша вест около пари и работа ще те стресира. Налегнали са те семейни проблеми, скука, сивота. Стомашно заболяване виждам. Да не си развила нервен стомах от толкова стрес?вярно е, като се чувствам зле ям прекаленоАртистична натура ли си?ДАНякакъв талант излиза.Да, но не го развивам Обърни внимание на дете, като духовна подкрепа. Тази работа на която си не я чувстваш много подходяща за теб. Хич не ти допада, даже и колегите ти...Не ми допадаше, колегите бяха,решаващият фактор да напусна, преди месец и половинаСтрахуваш се за семейсния бюджет. Все се притесняваш.Неочаквано пътуване с цел работа. Някакво подписване , преподписване на договор, официален документ, който ще ти донесе финансова стабилност. Приятелство по интернет, което ти е много допаднало.Най мразиш сприхави хора, нервни, лъжци и интриганти. Не стига че на теб ти е нервно ами трябва да се съобразяваш с нервозите на някой друг. Това за интригантите много ми хареса LaughingПарите, които ще получиш веднага ще ги вложиш.Мда, чакам, мама да ми изпрати пари да си платя семестъра, УЖАС Излиза ми техническа професия като нова.
Като заключение ще кажа, че нещата ще ти се оправят, по бързо финансово, малко по бавно на духовно ниво. Но виж долните карти. Приключваш с нещо и идва новото хубаво начало.
Благодаря ти много, Веси, аз малко по-късно ще се опитам да коментирам картите.   bouquet

Меги ще съм ти благодарна да направиш и ти коментер, по принцип знам, че повечето неща зависят от мен,, но сега съм много слаба и ми е трудно да се справям съма, за мен е важно, че има надежда и скоро смятам да се съвзема.

Аз си мисля, че ще имаме разговори относно това, което е станало с нас, но не ми е ясно аз ли ще се свържа с него  или той с мен, аз съм решила да не му се меся, когато той реши да ме потърси, ще го изслушам. И да съм минала най-трудното май още ще има изненади  и то ще е от тази жена, сега видях комбинацията планина+змия=силен враг, мда, лошо.  При него, май ще разбере какво точно ства около него. Съдбовните карти, определено ще има промени, отначалото по-бавно, но после май при мен ше има резки промени, ще се откъсна от миналото, общо взето това виждам.

Веси това с любовта си го описала много точно, но е в миналото(надявам се да не се повтори), можем ли да свържем тази любов с бъдещето, тъйкато гроб е като бъдеща карта?

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 22:19 от ЛУНА 7

# 291
Всеки вярва на това каквото иска , а щом четеш  тук значи и ти вярваш мъничко. Живота е въпрос на избори които прави човек непрекъснтао , тудно е да се предвиди това което ще избере човек , освен ако не е толкова сигурен в себе си и избора си.Лесно се предсказва миналото , защото то е вече направен избор, осъществен. Дори и Цветето ще сесъгласи , че за минали неща и е познавано , а защо не за бъдещи , само че искам да подчертая , че в стремежа си , малко по насили картите за да получи оговори. Картите не взимат решенията вместо нас , те ни помагат да разберем по добре себе си и околните , и тогава д адействаме. Представе те си че ви се предскаже нещо много хубаво , но вие не правите нищо за това , а просто чакате , ами как ще стане това питам? И обраното може да се променя хода на събитията , ако ние активно се намесим в тях със своята воля.Въпроса е в това да знаем и да разберем света окло нас и как е правилно да се постъпи.   bouquet
Това, което мисля е, че най-важното е в какво вярва самият човек. Ако вярвате, че Тарото са опасни - значи за вас те са такива. Ако вярвате, че предсказват бъдещето - значи ще го предсказват. Ако вярвате, че предизвикват събитията - значи ще ги предизвикат.
съгласна с долното твърдение:
"Всичко е до вътрешна нагласа и лични убеждения. Ако изобщо не вярвате в картите Таро или каквито и да са други гадателски техники - те никога няма да ви дадат отговор или да ви покажат бъдещи или настоящи събития. "

# 292
ДОБРО УТРО на всички ,пожелавам много успешен ден на всички от мен .Картите за деня ми са=26 книга=21 планина=20 парк,какво ли ме очаква днес .......

# 293
  • плевен
Zimma аз лично вярвах в картите,права си че за миналото са изилизали вярни неща.........но незнам вече.Както казах разочарована съм от тях и сега си почиват.Дано след време се завърна с нови сили Peace

# 294
Само да кажа, че човек, ако е "психо" каквото и да прочете или чуе, може да вземе грешно решение. Ние сме големи хора и сами решаваме в каво да вярваме, всеки поняког избира грешен път в живота си, но е важно да имаш подкрепа и аз винаги като съм чела във форума обсъждането на картите,  се е казвало, че има надежда нещата да се оправят, но това зависи от самият човек, в случая картите в повечето време съветват и ти сам решаваш как да постъпиш. Всеки да постъпва както му подсказва интуицията, понякога е трудно да я чуеш, но тя е там.

# 295
Zimma аз лично вярвах в картите,права си че за миналото са изилизали вярни неща.........но незнам вече.Както казах разочарована съм от тях и сега си почиват.Дано след време се завърна с нови сили Peace
А лошите неща, които казахме, те станаха ли?

И още нещо. На който му е неприятно и дразнещо да чете нашите постове, просто да не го прави!

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:13 от vesinko

# 296
Добро утро! Ето, има и упреци Simple Smile), за което няма лошо защото всеки има право на мнениеSimple Smile)) .За добро или лошо -тука сме попаднали затова ,че търсим утеха -било за любов , работа , и т.н. В много от случаите картите на Мадам са ни показвали пътя , а дали сме разбрали- Отново е принцип на личен избор...
Аз трябва ли да се сърдя, че нещата които са ми казали /хубави/ са отложени някъде във времето?!-ами разбира се че НЕ!
 Благодаря на всички които са редили карти , отнела съм им от времето , помагали са и т.н .
 Аз поне не ги упреквам нито картите , нито момичетата!
Свидетел съм как много от нещата които са казали поне на мен са станали Simple Smile))

Пускам картите ми за деня
20градина +32 луна+22 път

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:18 от azadi

# 297
  • плевен
А лошите неща, които казахме, те станаха ли?

Честно казано не се сещам за лоши казани неща,но щом не ми  е направило впечатление,значи и те не са станали.Толкова ми е еднообразен живота че няма как да не забележа ако се е случило нещо-било хубаво или още по-лошо.Аз пак казвам не се сърдя на никого и пак ще благодаря за труда ви спрямо мен,но незнам защо така го чувствам и поне засега няма да се занимвам с картите.Ще ви чета всеки изписан ред,ще събирам информация ако има-подредби и тн,но ще бъда пасивна Peace

# 298
ДОБРО УТРО на всички ,пожелавам много успешен ден на всички от мен .Картите за деня ми са=26 книга=21 планина=20 парк,какво ли ме очаква днес .......

тези карти ми говорят за среща  Ирене 2 Simple Smile)

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 09:49 от azadi

# 299

за мен тези карти ми говорят за среща  Ирене 2 Simple Smile)
Трудни преговори на мен ми говорят.

Общи условия

Активация на акаунт