игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 389
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
Хмм. Аз съм я сънувала с момче. Хайде скоро ще разберем от видеозона.

# 526
а значи аз  ще пробвам  няма подредба 5 карти се теглят в редица.
 ха излезе момче , сега ще поместя картите

логиката е че са излезли по вече мъжки карти!
и аз да се включаSimple Smile))
освен лисицата,която е в женски род,вс. друго е в мъжки и аз мисля,че ще е момче. Поне така казват картите

какво мислите за тези карти?
писмо +риби + детелини+ мъж+коса

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 09:36 от azadi

# 527
покартите на Азади , има парични постъпления ,или за мъж или от мъж.Ама май ще остане нещо разочарован или косата показва неочакваността на парите.

# 528
покартите на Азади , има парични постъпления ,или за мъж или от мъж.Ама май ще остане нещо разочарован или косата показва неочакваността на парите.

дано да са постъпления ..Благодаря Зимичка

# 529
Много се радвам като видя повече хора на линия. Здравейте момичета и добре дошли.. Включвайте се без да се притеснявате

# 530
Подредба от гледна точка на мъжа , как стоят при него нещата , за каво мисли и така н.т.

повторила съм птиците на едното място на горния ред  е метла , но в случая все означава разговори , така че ....
 направи ми впечетление , че мъжа е в дома на лисицата и тя е пред него , тоест този човек заблуждава преди всичко така като гледам май жена си.Слд това лисица и облаци , отново заблуда , дори голяма заблуда .След това облаци +риби = парични затруднения, но след това се оправят нещата.Явно са временни проблемите с парите.Мъжа си мисли за някаква промяна и приключване на лош период за него. Мисля че иска да преодолее препядствия и да постигне стабилност в къщи .На скоро е получил новини от  змия , приятелка , ако съде по лииите вероятно е била любовница или жена която му е допадала.наскоро е имало разправия със змията.Според мен не се е държал мъжки.личи че отношенията му не са добри в брака , гроб във  пръстен , и усилията му са изцяло натам насочени за подряване.За жената дърво и кула означават че нещо е самотна и същ так означавт добро здраве или работа в здравеопазването.Нещо се колебае тази жена между две решения в чувствата си.път  +сърце.Според мен  мъжа изпитва вина оностно змията ,мисли че споровете са били излишни.метла+сови.Според мен се страхува и за бъдещето .мислех че слънцето пред жената показва добра среда , но слънцето е в дома на косата , прочетох че това означава взироопасна ситуация и съм съгласна с това , отгоре и къща ,отдолу път ,тоест става въпрос за изобр направен за семейството.от една страна имат добри доход , но сга имат спорове за пари.метла+  риби.

Според мен  тезци карти отговарят много точно на въпроса , те описват ситуация , а не са толкова предсказателни .

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 11:08 от zimma

# 531
Зима имаш грешка в подредбата. Два пъти ти се повтарят птиците.

# 532
Подредба от гледна точка на мъжа , как стоят при него нещата , за каво мисли и така н.т.

на примависта : виждам,че мъжа е лицемерен . Както към змия/любовницата/ , така и към брака си. Определено разклатени отношения....Имал е някакво секс увлечение , но няка си ми се вижда повече като отминала работа..Вижда се , че дори и на приятелство не може да се разчита.. Проблемно ще е това приятелствотрудно /

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 10:28 от azadi

# 533
Гледа да оправи нещата с жена си. Обърнал е гръб на любовницата. Ама лъжиии колкото искаш.
Змията се е прицелила в брака му и сигурно затова ще я отреже или вече я е отрязал.

# 534
какво мислите за следните карти на въпрос чувства ли вина мъж към жена.

аз мисля че мъжа се е осзънал , просветнало му е че може и да е обидил жената с лъжите си.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 13:03 от zimma

# 535

аз мисля че мъжа се е осзънал , просветнало му е че може и да е бидил жената с лъжите си.
Мъжът ми се вижда самовлюбен и самоуверен, сякаш осъзнава, че греши , обаче никога няма да си признае, за него да каже " извинявай" е по - горчиво и от най - горчивия хап... Иска да се извини, но ако може някак си така, от само себе си да станат нещата, без той да влага много усилия и да прекланя глава.... Whistling

# 536

аз мисля че мъжа се е осзънал , просветнало му е че може и да е бидил жената с лъжите си.
Мъжът ми се вижда самовлюбен и самоуверен, сякаш осъзнава, че греши , обаче никога няма да си признае, за него да каже " извинявай" е по - горчиво и от най - горчивия хап... Иска да се извини, но ако може някак си така, от само себе си да станат нещата, без той да влага много усилия и да прекланя глава.... Whistling
Подкрепям. Прекалено е самовлюбен.

# 537
добър ден на всички.Момичета днес попитах картите за загубеният портуфел със документи дали до 2 дни някой ще се обади и се паднаха следните карти ....мъж28-конник1-куче18-лисица14-птици12   Аз мислиа че някои познат го е намерил може дори да е приятел ,но сега се двоуми какво да прави .Вие как мислите ...

# 538
Ирене , поне картата на мъжа в коя посока гледа , можеш ли да кажеш? Защо не пробваш д поставиш картинки?
 мъжът , може да означава и брат ти , тоест той ще получи новости, сведения от  свой приятел , вероятно дългогодишен.И на мен ми се струва като теб , че може и да го поизлъже , нещо , да го обиди.Или пък заради стара обида , да изхитрува пред брат ти. Но пряко на въпроса както е зададен дали ще се обади някой до два дни , според тези карти и мен , мисля че ще се обади , но все пак тази лисица и птици ?
 виж ккаво намерих за лисицата -Представляет ситуации работы. То, какая работа вовлечена, будет
показано, окружая карты, с Совами может предложить автора,
преподавателя, библиотекаря, адвоката, в тази връзка се чудя дали пък картите не показват  че кучето , тоест приятеля , ще бъде адвокат , или библиотекар, или прподавател , или професия свързана с пресмятане на нещо /пресметливост/, може и счетоводител.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 15:03 от zimma

# 539
мойте карти са съштите като тези ,които си качвала ти по някога мъжа гледа на пред няма посока

Общи условия

Активация на акаунт