В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 410
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Да почерпя, по Коледа съм станала леля на едно голямо момче  Grinning Чак вчера покрай празника вкъщи научихме, но какво да се прави. Братовчедка ми цеди мляко с помпичката и е с бебо в болницата предиобед, бързо ще се оправи мъничето, каквато и да е причината да е още там  Heart Eyes

# 271
Я да ви видя какви ги вършите днес newsm53
Линче, при вас голяма радост - нищо че сте научили със закъснение balloon Да е жив и здрав малкият юнак и по- бързо да се прибира в къщи - да расте на воля  bouquet
А тези "приключения" в НАП са ми любима и неотменима  Confoundedчаст от посещенията ни в Бг. Голяма война водих преди 2-3 години, за да прекратя нашите здравни осигуровки там Rage, защото доста време ни цуцкаха и в двете държави smile3527

Пепитке, тез котета по-блаженни изглеждат Joy
А по въпроса с невъзпитаното момче, аз бих се срещнала с майката в по- спокоен момент и бих и обяснила в какво точно се състои проблема със сина и. Друг въпрос е дали тя би ме разбрала, но със сигурност бих опитала Peace

Мацоранки, явно пак имам някакви смущения в нета, newsm78 защото не мога да видя нито филмчето на Зиче, нито прословутия тенисист с гащи в г*зо  Mr. Green

# 272
   Здравейте сладуранкии  Hug

Не ми се говори за загубата на финанси,защото по-добре да забравя.Знам,че повече ми е необходимо спокойствие,отколкото пари в този момент.  Mr. Green Все ще се оправим....то ясна нашата.  Mr. Green
  Блондич твоето число е числото на жертвата Simple Smile 1-цата е учителят- Живота,а наведената двойка приклекналият ученик.Най-добрата ми приятелка е 12-ка и хич не и е лек живота.И да не си мислите,че съм некъв феномен  Joy просто имам една много хубава книжка на Линда Гудман и от там черпя информация.
 Лин да е жив и здрав бебока...и да е голям късметлия   bouquet
pepita-1977 не се ядосвай толкова..дай си почивка и не им се връзвай  Peace
Анче от сайта на next в Англия поръчах страхотни неща за бебо и за Йоана
Ето някой от тях :
http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/7/8
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/2/8  с това мисля да сме на изписването Simple Smile
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/6/1
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/10/4
.........и други....да не ви занимавам Simple Smile
За мен нещата са по-ефтини и мнооого по-хубави от в тукашните магазини Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 17:59 от cveta80

# 273
Честит Рожден Ден на Иван! Да го нацелуваш и по този повод, Деси  Grinning Хем много добре знам, че има двоен празник, хем тръгнах в началото от името  Heart Eyes

Весич, абе и този вариант го гледах, като му дойде времето, обаче не изглеждаше сложно, един формуляр и толкова  newsm78 Че дори поразпитах и докато чаках, аджеба кога трябва да се подаде декларацията, за минал момент или преди тия 183 дни, храта в чакалнята гласуваха за първа опция, а пък в сайта ясно бяха постановили втората  Laughing Нал тъй  Peace

Цвете, ей-сега ще разгледам тез снимчици  Hug Много са хубави  Peace Особено комплектчето за изписването  Heart Eyes Утре съм на бебешко парти, но по-скоро парти на любителите на бебето на моята колежка от унито, които не са го виждали откакто Ники е бил еййййй такова парченце  Grinning

Анчето беше споменала за дрехите в Кипър и БГ и цените... Анче, аз бях писала специално за шевиците по българските народни носии и дрехи с такива елементи, и за тях напълно си заслужава инвестицията  Peace А за плетените неща - този къртовски труд дори се изкупува на безценица, все още  Peace За другите дрехи е така, като бях в Кипър гледах да си накупя удобни и елегантни ленени и памучни панталони при намаленията, и след всеки удар като давах отчет за похарчените суми /панталони от по 2-3 лири  Mr. Green/, шашках дори и кипърци  Whistling hahaha

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:50 от ThracianLina

# 274
Бреей, голямо затишие newsm78 А утре като зачезна ще се изпотрепете да пишете tooth и ще трябва да ви чета с часове Joy

Линка, варианта с декларацийката за отказване от здравно осигуляване не е сложен Peace Сложното е да се обясниш с недостатъчно компетентните служители #Bad Talk Ама аз нали с рогатата дипломацийка Mr. Green никоя служба не моЕ ми се опРЕ Twisted Evil Пък и когато подавахме нашите декларации, все още много малко хора се бяха възползвали от въпросния закон и съответно никой нямаше точни инструкции как точно да го прилага #Crazy

Цвете, я ме светни, как ти доставят поръчаните дрешки, които между другото са страхотни  bouquet

Я бързо грабвайте по едно
за блясък в очите и радост в душите Mr. Green

# 275
ТУК СМЕ.........

Лина,честит ви бебешок в семейството...хайде в най скоро време да ви се връща Peace Peace
Весииииииии Naughty това се отнася и за теб newsm78..кво става да пиинем по едно и да отиваме да действаме по въпроса с магданоса hahahaайде от мен мезето..че то на сухо  newsm78....аз с майката мога да говоря,ама то ми писна, ooooh!на момента е виновен ,да се извини детето ,и т.н. и на другия ден пак същия Whistling...пък и голям бе 6 клас newsm78 ...не му прилича на магарето hahaha,да блъска и обижда мъничките Mr. Green
Цвети..всичко си е добро от нехт....само дето трябва да обикаляш много докато ги събереш едното и другото в нещо подходящо Peace...тези твойте са много сладки Peace и дънките за каката Peace...кажи за колко дена идват????? и как плащаш,с визакарта или...??????????
А кипърките взех да ги отписвам от списъка Peace,и де викаш почивка от тях hahaha

# 276
a колкото до next...аз ходих преди 2 седмици да пазаря нещо за моята щерка...ама нещо останах разочарована... Mr. Green...не знам може би заради намаленията бяха ограбили хубавите неща ли к'во... newsm78..а NEXT в Англия по евтин ли е от Кипър?
цвети,нещата са много сладки. Peace..и пък недей да пазариш много.. Wink,че моят син сега е на 5 мес,а носи дрехи за 9 newsm78..а на едното му пуловерче пише 12 мес... #Crazy...рита ли мъжагата,а? Hug
веси ти сервира и ето хоп тук сме Crazy,като държани на въже...
пепи и ти с твоите мезета... Party

# 277
пепи и ти с твоите мезета... Party
,че квО,бг КВо оТ сВОГе  hahaha,,,не си ли доволна
АЙДЕ ОТ МЕН ДА МИНЕ ЕТО НЕщО ново по магазините

# 278
не знам дали е еротичен...ама ще е вкусен...... Whistling

# 279
Еййй, вийй верно кат' държани на вЪже hahaha
Айде да докараме и музиката

и наздраве-е-е, народе-е-е- Joy

Ей, и еротични салами извадихте, ще разпалите страстите Twisted Evil Joy

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 22:18 от vesy75

# 280
Линка, да ти е жив и здрав племенника stork-boy, за втори път горда лельо!  bouquet Пък като стана дума за Ра4ков, той още по онова време си беше изразен талант и понеже един от професионалните артисти, които ръководеха студията го готвеше за ВИТИЗ, та пред нас той си репетираше монолозите и еййй, ама как сме преритвали от смях на комедийните не е истина... --- Голяма гимнастика си имала в НАП-а smile3560 да му се невиди и държавата и оправията Crazy.... То и аз сега съм в чуденка каква ще е хавата с тия договори на намалено работно време - че стажа няма да ни е като за пълни 6месеца /за колкото напред ги подписваме/ е ясно, ама дали здравните осигуровки също ще са частични и ще трябва да си довнасяме ежемесечно по нещо, ич не ми е ясно #Crazy но няма да се учудя де Twisted Evil..

Винаги, Mr. Green горкия Надал - явно не е свикнал да носи прашки и му е дразнело на човечеца пък тъй да му се завират кЮлЬотите у г*зОт #Silly rotfImbo

Зиче, наистина много хубаво филмчето Heart Eyes

Блондич твоето число е числото на жертвата Simple Smile 1-цата е учителят- Живота,а наведената двойка приклекналият ученик.Най-добрата ми приятелка е 12-ка и хич не и е лек живота.И да не си мислите,че съм некъв феномен  Joy просто имам една много хубава книжка на Линда Гудман и от там черпя информация.
Ееее, Цветюхче, сЯ вечИ мЪ ОспУкои като ми изясни първоизточника на моя коцузлък smile3560 #Silly....
Аз честно казано на такива номорелогични дивотии много-много не се връзвам.., щото примерно като тръгнеш да ги пресмяташ сборните даващи 4 и 8, после пък 12-ката... Ъм чИ то кьораво число нЕма да остава да се родиш с късмет бре hahaha Joy Joy Прочие тая Линда Гудман ми се струва, че лекинко спекулира с фаталистичите предразположения в подсъзнанието на човекУт fiuuuuuu  Примерно аз - че ми е труден живота, труден е, ама ако питаш повечето хора, и те ще кажат същото за своя Wink щото нали всеки е с проблемите си, та от тая гледна точка подмятането на определения като "липса на късмет" или "труден живот" за мен е спекулация (даже не много фина Wink). А и хич не се идентифицирам като жертва (имам предвид нали 12 било числото на жертвата), най-малкото защото пораженческото мислене не ми е присъщо, а докато имаш сили и воля да се противопоставяш на обстоятелствата, те не са те победили.., а докато не ти се е пречупило съзнанието че си победен, не си жертва Peace

Весич, знаеш ти как да ме подмамиш - нареди пиячката, ами наздраве тогава Mr. Green Drunk
Пепич и ти с тия мезенца ме доизкуши eat... А за тоя малък нахален многознайко смятам че правилно си постъпила като си отказала на майка му да го развеждаш с колата - не за друго, ами от такива деца не знаеш какво да очакваш да натворят и не дай Боже нещо по-сериозно като инцидент да възникне, той всячески ще се опитва за да оневини себе си да наклепа друг, а спрямо него си поела отговорност за времето през което го караш с колата и придружаваш на тренировка и току-виж на теб са тръгнали за нещо си да държат сметка - ама-ха Crossing Arms

Анче, мила, все се каня на ЛС да ти пиша от вчера и все изключвам, та сега докато ми е в ума /демек преди да ме е гепила склерозата perko пак/ и те виждам че се навърташ в темичката, та да ти кажа, че ходих питах в пощата, обаче нищо Rolling Eyes

# 281
Ехаааа, Весич, ти докара котешката филхармония ли бе душко? rotfImbo айде на танци-манцииии newsm19

Цветюхче, отплеснах се да разсъждавам по номерологията и забравих да кажа, че видях кукунделата и напарво ви завидях (разбирасе най-чистосърдечно) на снимките с Лина..., ама най-много ми хареса на последната където си заела някаква специална поза - нещо сочиш с ръката fiuuuuuu...- вероятно светлите бъднини Mr. Green Hug Joy - ама тъй де - оптимизъм трЕбва  angel008 Hug

# 282
ех.х,х Блонди....предположих.. Sad...нищо.....ще се погрижа за това... Hug

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 22:55 от Анче(Галче)

# 283
не знам дали е еротичен...ама ще е вкусен...... Whistling
  Joy  Joy
Уникални сте! Hug
www.next.co.uk е сайта,а цените са в паунди английски,като 1паунд е 2.19 близо лева или  1.12 Евро. Може да разгледате и да си направите сметката.За мен е ефтино. Simple Smile
 За съжаление не можеш сам да си поръчваш или регистрираш от България и мисля от Кипър.Става чрез фирма.Една моя съученичка ги поръчва нещата от няколко майки.Таксува ме 10 лева за доставка,но аз взех и около 10 артикула,както казва Пепитт съчетани от сайта предварително Simple Smile Идват до мен за около 10 работни дни.Това е всичко!Пaричките давам на моята приятелка,която работи в куриерската фирма.
Анче подбрала съм размерите,така че да не останат неизползвани Simple Smile В смисъл не съм накупила всичко за размер новородено  Wink Абе хитруша съм аз  Joy

Ехаааа, Весич, ти докара котешката филхармония ли бе душко? rotfImbo айде на танци-манцииии newsm19

Цветюхче, отплеснах се да разсъждавам по номерологията и забравих да кажа, че видях кукунделата и напарво ви завидях (разбирасе най-чистосърдечно) на снимките с Лина..., ама най-много ми хареса на последната където си заела някаква специална поза - нещо сочиш с ръката fiuuuuuu...- вероятно светлите бъднини Mr. Green Hug Joy - ама тъй де - оптимизъм трЕбва  angel008 Hug

Joy  Joy Така е разбира се  Peace Натам соча...  Peace споко и аз съм от оптимистите  Wink упоритите  при това,с временни кратки периоди на отчаяние  hahaha

# 284
Мили дЛугаЛчета, аз иСблизах поШледните капШици от моя коктейл
и ви напускам с танцова стъпка Mr. Green

Ще консултирам набързо половинката как да си публикува снимки в неговото форумче Nerd и ще се отдам на сън блажен  sleepuu

А вие продължете веселбата cheers

Общи условия

Активация на акаунт