Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

Чак вчера покрай празника вкъщи научихме, но какво да се прави. Братовчедка ми цеди мляко с помпичката и е с бебо в болницата предиобед, бързо ще се оправи мъничето, каквато и да е причината да е още там 

Да е жив и здрав малкият юнак и по- бързо да се прибира в къщи - да расте на воля 
част от посещенията ни в Бг. Голяма война водих преди 2-3 години, за да прекратя нашите здравни осигуровки там
, защото доста време ни цуцкаха и в двете държави 

защото не мога да видя нито филмчето на Зиче, нито прословутия тенисист с гащи в г*зо 
1-цата е учителят- Живота,а наведената двойка приклекналият ученик.Най-добрата ми приятелка е 12-ка и хич не и е лек живота.И да не си мислите,че съм некъв феномен
и ще трябва да ви чета с часове
Ама аз нали с рогатата дипломацийка 
...
това се отнася и за теб 
..че то на сухо
на момента е виновен ,да се извини детето ,и т.н. и на другия ден пак същия
,че моят син сега е на 5 мес,а носи дрехи за 9
,като държани на въже...

, за втори път горда лельо!
да му се невиди и държавата и оправията

Примерно аз - че ми е труден живота, труден е, ама ако питаш повечето хора, и те ще кажат същото за своя
... А за тоя малък нахален многознайко смятам че правилно си постъпила като си отказала на майка му да го развеждаш с колата - не за друго, ами от такива деца не знаеш какво да очакваш да натворят и не дай Боже нещо по-сериозно като инцидент да възникне, той всячески ще се опитва за да оневини себе си да наклепа друг, а спрямо него си поела отговорност за времето през което го караш с колата и придружаваш на тренировка и току-виж на теб са тръгнали за нещо си да държат сметка - ама-ха 
пак/ и те виждам че се навърташ в темичката, та да ти кажа, че ходих питах в пощата, обаче нищо 
...нищо.....ще се погрижа за това...
и ще се отдам на сън блажен