Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

Всеки път водя голяма борба с тая Кукунела 

Я кажи ти на кое число от месеца си родена ?
Тези с 4,8 както и сборните които правят 4 или 8 като 13,16,26,31 и т.н. са ей таквиз като нас.....
Ето и днес съм с настинка,от обяд не мога да си вдигна главата,а детето ми има рожден ден,а и в понеделник ми е последния иzпит...и ако не мога да уча ,не zнам как Ще успея...та в обЩи линии при мен е все така...борба и упоритост..zатова толкова се радвам ,че ви имам тук и мога всичко да ви споделя..и радости и неволи,а и мъка 

...ама може и по-зле да е при мен сЮтЮацията, щото съм родена на 12-ти..., а както можеш да се досетиш 12 е сбор от 4+8 демек сборуван карък съм аз
не може да напишем рекламация до дядо Боже за неудачно време на доставката ни на белия свят и искане за анулирането й и ново доставяне в указано подходящо време
--------- Ей сега се запътвам към кукунделата 
..., ама ако искаш не си разваляй днес празничното настроение като го четеш... За момента ни държат в невидение, а аз изчаквам избистряне на ситуацията и да се добера до по-конкретни факти за да предприема каквото и да е.

Направо ми настръхва косата какви машинации ще измислят покрай предстоящото преброяване на населението в Бг
..само така поне ще ти остане спомен
,че то като гледам уж ги изкарва 
...нещо филмчето не ми се отваря
..вчера направо излязох от релсите...така ме ядоса на една кипърка детето
...тако не знаят как да обуздават децата си да се оправят
...днес майка му искаше да пием кафе и да поговорим 
...това от мен за добро настоение
Да оставя мама да учи и да носи това прекрасно име само както Ивановците си могат 
При това с много хъс
/, си поиграх бая на бинго с различните вероятности да се падна някъде