В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 404
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
 Embarassed Сори за дезориентацията Embarassed Ще ме извините ама не съм много запозната със здравното осигуряване на децата Mr. Green
Качих малко снимки Peace Всеки път водя голяма борба с тая Кукунела Whistling
Ооопссс, идат гости за кафе.... ще намина после....

# 256
Блондич  Hug
 Посредством дебитната карта е станало.... с някакви празни карти,които правят копия.

Мличка и в моя живот нищо не става като по-вода....все трудности... Sad  Я кажи ти на кое число от месеца си родена ? newsm78 Тези с 4,8 както и сборните които правят 4 или 8 като 13,16,26,31 и т.н. са ей таквиз като нас.....
  Здраве да е!Какво да правим Simple Smile
Я влезте в Кукунделката да видите що за кифличка съм  Joy Joy Joy Joy

# 257
Ох..толкова ви благодаря....и вие всички да сте zдравички,а пък другите неЩа все трябва да се наредят.... Peace Praynig Hug

Цвети,мила,и аz сам като теб...на 26,което zборно е 8, съм родена и все се боря в живота си,и все трудности...ниЩо,че съм все с усмивка Crossing ArmsЕто и днес съм с настинка,от обяд не мога да си вдигна главата,а детето ми има рожден ден,а и в понеделник ми е последния иzпит...и ако не мога да уча ,не zнам как Ще успея...та в обЩи линии при мен е все така...борба и упоритост..zатова толкова се радвам ,че ви имам тук и мога всичко да ви споделя..и радости и неволи,а и мъка Wink

Аz отивам да подготвям масата zа вечеря,прица zаспа вече,но той от сутринта праzнува Joyи така се е налудувал в детската,че не можеШе да гледа в колата.За мен най-голямата радост той да ми е Щастлив,а и най-вече zдравичак...ама то тук всички мами сме така Hug

П.С.Веси,радвам се получавате картички..и другите трябва да получат Wink
П.С.С.Блонди,кво стана бе,муzка,с работата ти...сори ама нали ме виждаШ в каква иzолоация съм..уж ви четох..а пък тоя "материял"съм го пропуснала....

# 258
Цвете, такава кифличка си, че му иде на човек да те схруска Joy Направо цъфтиш - добре ти се отразява бременеенето и разходките из роден Ловеч Hug

За теб и Блонди, както и за всички останали които имат нужда от повече късмет

# 259
Деси ясна нашата  Laughing Ама и аз съм позитивна по принцип...поне се старая.  Laughing Иначе аз по преди писах,че съм получила картичката ти.Благодаря!!!

Веси благодаря за детелинката.Подейства ми Simple Smile Аз съм ок вече де.Радвам се,че всичко останало е наред!Здрави близки хора - мъж,дете,бебе.....

# 260
Блондич  Hug
...  Я кажи ти на кое число от месеца си родена ? newsm78 Тези с 4,8 както и сборните които правят 4 или 8 като 13,16,26,31 и т.н. са ей таквиз като нас.....
  Здраве да е!Какво да правим Simple Smile
Цветюхка Hug...
Абе уж не съм родена на някоя от тия "сакрални"дати smile3560 ...ама може и по-зле да е при мен сЮтЮацията, щото съм родена на 12-ти..., а както можеш да се досетиш 12 е сбор от 4+8 демек сборуван карък съм аз  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha Joy Нооо, както казваш, здраве да е - кво можем да направим fiuuuuuu не може да напишем рекламация до дядо Боже за неудачно време на доставката ни на белия свят и искане за анулирането й и ново доставяне в указано подходящо време smile3560 Joy  angel008   --------- Ей сега се запътвам към кукунделата yes

Деситка, той мат`реЯла е пресен бе, мацко Mr. Green от предната и по-предната страница..., пък и трудно може да не ги забележиш тия ми постове, щото мен като ме хванат философските-етичните напъни и едни такива фермани пиша.. #Silly rotfImbo..., ама ако искаш не си разваляй днес празничното настроение като го четеш... За момента ни държат в невидение, а аз изчаквам избистряне на ситуацията и да се добера до по-конкретни факти за да предприема каквото и да е.

Весич, благодаря ти, мила, за детелинката с калинката Hug
А новият ти аватар - с тоя супер начетен цайсат котьо, отново е върха coolcool

# 261
Аз се запътвам с танцова стъпка към леглото да се приспя с някоя книжка

От два дни ми играе лявото око и след няколко часа пред компа вече давам съвсем на заето smile3556 smile3557
Желая ви приятни сънища!

# 262
Честит имен-рожден ден на Иван Адалберт! Да расте здрав и щастлив!
Честит имен ден на Йоана на Цвете! Усмивката да не слиза от лицето и!
Честит имен ден на Линкината мама! Весел празник в женското царство!

За мен също беше празничен до миналата година. Мама щеше да навърши 68 на този  ден... Cry
Цвете, ако разберете как е станала кражбата, разкажи, мила.  Вярвам, че заради бременността и хормоните, го приемаш по-леко. Днес получих и-меил в който обясняват как се осъществяват някои кражби, с помощта на gps и gsm. Докато едно семейство  е на футболен мач, му открадват колата и с помощта на gps-а, който е в колата, намират къде живеят, а може и предварително да са знаели. С ключовете, които са били също в колата си отварят и влизат. Вземат всичко ценно и го товарят на камион. Успяват да изчезнат без следа. А другата случка е открадната дамска чанта. Там намират кредитните карти и gsm. Намират номера на съпруга и и с смс го питат "какъв беше пин кода ни, че съм го забравила, бе, мило". И докато тя стигне до телефон и се свърже с него и се обяснят, от банката вече са изтеглили значителна сума...Съветите бяха -
1. не обозначавайте на gps-а домашния си адрес, а някакъв обект наблизо
2. не отговаряйте на смс-и с лична и много важна, секретна информация, без да проведете разговор с другото лице.
3. не отивайте на срещи на съмнителни места след получен смс, без да потвърдите  с разговор с по телефона
Блонди, опитвам се да си представя как се чувстваш. Временно ще е, вярвам че ще се намери решение на ситуацията. От кога влиза в сила новото решение?
Много ми се спи сега, а  утре ще ви разкажа за тениса.
Лека

# 263
ДОБРО УТРО!

Винаги Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И наистина бъдете много внимателни - измамниците стават все по- изобретателни #Crazy Направо ми настръхва косата какви машинации ще измислят покрай предстоящото преброяване на населението в Бг newsm78

# 264
добро утро...
веси мерси за кафето Hug(твоите котки ме забавляват) Laughing

сега отивам малко по задачки и пак ще съм при вас... Peace Hug

# 265
Добър ден от Ал Джазира  Simple Smile
Вчера ходихме на тенис турнира Катар Опен и гледахме 3 от 4 мача. Толкова издържахме. Но успяхме да видим Троицки, Надал и Федерер. Много се смяхме с Надал, който не знам защо, през цялото време си издърпваше слиповете от д-то  Laughing. Качих малко видео тук http://www.youtube.com/watch?v=UNZ9wZMfLMs и тук http://www.youtube.com/watch?v=yqDrYIKXfVY .
Днес са полуфиналите и утре финали, но не успяхме да си вземем билети. Много бързо ги продадоха.
Сега изчезвам по задачки, а и да обърна малко Фнимание на мъжО, който само в петък почива. Вече ще започне да ревнува от компютъра  Wink

# 266
  • Пловдив
Здравейте момичета .
Никакви ви няма и вас Rolling Eyes Работете ,работете че много лошо в БГ стана с работата и заплащането.
За измамниците и крадците  newsm78 то като те набележат спасение няма и да внимаваш  Peace
ВИНАГИ на този явно слиповете все в д-то си му седят... Sick Joy Joy Joy

БЛОНДИ рекламацията за нас не важи ние сме рекламиЦИрани вече един път  Mr. Green Joy
Вижте по този повод едно страхотно филмче...
 ТУК...

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:11 от ЗИЧЕ

# 267
цвете ти спомена нещо за дрешки от next....какво по точно newsm78....

# 268
[/center
Веси
Цитат
Пепиткин, много сърдит котак си изтипосала 35 Явно му се е вгорчило от празници hahaha а и от цигарките - гледай как се е набръчкал
Joy hahaha...поправям се веднага с тез мекичките котенца  Hug Hug...гледам добре си скитате по празниците smile3501..само така поне ще ти остане спомен Peace
Цвети Hug Hug Hug...гадна работа това с паричките Hug Hug...дано им ,,преклекнат,, Peaceкакто обичаме да казваме в нашия край
Винаги на тоз явно му е харесало слиповете да са му все вътре tooth,че то като гледам уж ги изкарва newsm78,ама дали ги изкарва,че са все вътре newsm78 незнам hahaha...то повече на тях им обръщаше внимание smile3532
Десита,Цвети..получих картичките  love001  love001..благодаря за пожеланията... тъпкано да ви се връщат Peace
Зиче..тук сме,лека -полека ще се мерним всичките  bouquet...нещо филмчето не ми се отваря newsm78
Блонди..откраднахте ми идейката с Анчето за ,,Господари на ефира,, Peace...и аз съм за  Peace Peace...пък и връзки имаш какво чакаш newsm78..давай напред с рогата Peace,те само за това заслужават..ето нещичко от мен за стартКогато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпл … обичам-наранявам!..стискам палци fingerscrossed fingerscrossed
Аз какво да ви кажа ooooh!..вчера направо излязох от релсите...така ме ядоса на една кипърка детето Whistling(нестига че го карам вече 2 мес.,по 2 пъти в седмицата на трнировки),ами ми се прави и на мъж #Crazy...1) в целодневното училище се скарал със сина ми и му наговорил разни небивалици newsm78 и даже го блъскал...2) в колата на отиване и на връщане отношението му към мен и сина ми отвратително Shocked...ами и като отидох да го оставя у тях и казах на майка му тя нищо не каза Twisted Evil,а той пак се развика на сина ми,че лъжел и т.н...а като му казах ,че учителката ми е казала да предам на родителите му какви ги върши(макар да мразя да съм посредник),ме погледна и каза,че и тя лъже Shocked ooooh! ...и аз по-най-интелегентен начин си тръгнах,и заявих да се спасяват Crossing Arms не съм такси Naughty...тако не знаят как да обуздават децата си да се оправят newsm78...малко ми е криво но вече ми писна,че все моя син на топа на устата #Cussing out...днес майка му искаше да пием кафе и да поговорим newsm78,но не отидох,уморих се Crossing Arms...дали постъпих правилно newsm78
Ох пак се уплаках,но все пак малко ми улекна Heart Eyes
Хайде до после...това от мен за добро настоение Joy

# 269
Здравейте, милички  Laughing Аз съм жива  Mr. Green

Честит Имен Ден на Иван на Деситка! Да е много много здрав, все така енергичен и да заспива изморен в правилния момент  Grinning Да оставя мама да учи и да носи това прекрасно име само както Ивановците си могат  Wink

Вчера наготвих патладжан с топено сирене за именния ден  Mr. Green Беше любим на дядо ми, който празнуваше на Йордановден, пък и вчера и мама, и моя пра-дядо, който също не е измежду живите, имаха празник и патладжанът е обща слабост  Grinning Та така, като видях турската продукция в магазина до нас веднага ми дойде идеята Party

Блонде, много го харесвам Рачков на голяма сцена и съжалявам, че вече не е на щат в Народния Театър  Peace Вярно, че в ТВ е едно, а в театъра - друго - но като че ли повече го харесвам в театъра откъм игра, там повече се разкрива  Peace И аз през последните години в гимназията играех по Шекспир, в аматьорска трупа, но под ръководството на един истински професионалист  bowuu При това с много хъс  Party А като говорим за комбинации от числа, не само съм родена на 31-ви /стра'отна дата  Grinning/, но и съм четворка откъм нумерология, лесно се смята с месеца и годината на раждане. Мъжото е 9 и се балансираме чудесно... Та ако го почнем с цифровите комбинации, дори и да не сте четворка, все дотам ще я доизкусурите /и това не е причина за каръщина  Naughty, аз съм голяма късметлийка  Hug/.

И като стана дума за числа, да си дойдем на думата  Mr. Green Днес цяла сутрин играя бинго в териториалната дирекция на НАП  Joy Joy Joy Joy Вчера си платих здравните осигуровки, но не знаех, че този новият гениален финансов министър измислил да се подава и декларация, която ако не подадеш в кратки срокове, ти се налагат солени глоби  Rolling Eyes Та чух вчера за тоз прословут формуляр Номер 7 по ТВ и днес съвестна тичам рано-рано, да не занимавам майка ми с пълномощни. И всичкото това плащане и декларации, за да не си губя здравно-осигурителните права в БГ, по ред причини  bowuuТа докато гледах към светлинните табла за своето си номерче да се появи /като хамелеон във всички посоки по коридора  Crazy/, си поиграх бая на бинго с различните вероятности да се падна някъде  hahaha Накрая номерът ми не се появи никъде, вече преваляха номерата с 200 отгоре над моя, и се оказа, че не съм взела номер за правилното обслужване /въпреки че номерата са общи, просто в крачка ги разпределят по различни гишета  Crazy/. И така нов номер, нови часове чакане... Този път уцелих  Mr. Green Обаче се оказа, че системата, която приема тези декларации, ще работи чак през февруари, нищо че за хората са обявени глоби  Mr. GreenКакто и да е, вписаха ми декларацията, дадоха ми листче с входящ номер и аз не можех да повярвам, че това е всичко  Shocked Стоя и се пуля: "Друго няма ли? Глоба няма?"  Joy Joy Joy Joy Joy

Цвете, днес с доста хора се запознах в НАП, а и видях 5-има познати  Mr. Green Та едната жена ми разказваше, как някакъв човек дошъл в банката, след като теглил пари от банкомат, има бележка, но не и пари. Та снели запис от камерите и на тях се видяло, как той въвежда ПИН-а, обаче му звънва телефонът за миг, той се обръща, и точно тогава минувач щипва "изплютите" пари  Crazy Много съжалявам, че сте били ужилени  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:51 от ThracianLina

Общи условия

Активация на акаунт