В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 595
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте сладурки,

Брях девойки....кви са тез овци....Много елИгантни прически! hahaha

Зичейййй
, бързо да се оправяш! Много сладко туй розовото котенце....

Стела Фотини, добре си дошла и от мен!

Деси то, добре е че плановете ви се изпълняват!

Блондичке, с доста закъснение да са ти живи и здрави маминка и тате!  bouquet

Ако някой друг е празнувал междувременно, да е жив и здрав и още много щастливи поводи за
празненства и веселие!

Аз нямам никакво време в последно време. Само хвърлям по едно очо и бягам.
Братото се завърна снощи от датско.....ходихме да го вземем от летището към 1.30 рано зарана Mr. Green....обаче интересното е че почти нищо не си спомням... JoyДобре, че колицата си знае пътя.. hahaha Heart Eyes

Жу, съвсем се навих за машинат за хляб! ШЪ купувам... Laughing

# 661
Муцке Hug благодаря, цялата компания тук така сърдечно ме посрещна, трябва скоро да ви спретна една обилна гощавка за "добре заварили" Thinking

Блондеееееееееееее Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ни сЪ запиняй поетиШнЪтЪ душЪ, ний сме со широки сЪрца, та само ти Съ наслаждаваме (че и ни ВдЭхновявуваш да творим Laughing)
Па чекаме да чуем за КИЛИМИТЕ  Действувай, че друга такваз снежна зима едва ли ще ви дойдИ в Бургаз-а скоро Party

# 662
блонди не говориш сериозно за килимите Whistling... newsm78 newsm78...как така да ги миеш със сняг newsm78...то и ние сме ги мили у казанлъшко ,ама пред блока Mr. Green.....как така в къщи....? newsm78

# 663
Eхо здравейте и от мен Hug Hug
БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА КЪМ МОИТЕ МИЛИ МЪЖЕ...ТОВА Е ОТ МЕН ЗА ВСЕКИ ПО ЕДНА ДЕТЕЛИНКА
 И МНОГО Hug Hug

Аз вчера направих сурпрайс на мъжото..Реших да му запаля сувлата(горе на блока) и да му поканя гости...,но времето ме изненада...рече ,че ще духа #Crazy...и въглените все ми гаснеха hahaha...(както мама се базика ,като съм си нЕмала работа с циганин така било hahaha...та измислех,да вкарам мангалито на стълбите...хем да не студувам толкова Peace..така опуших света,че се чудя как комшиите не извикаха пожарнатана newsm78...пък и те нямаха право да мрънкат понеже преди 3-4 дена комшииката от 2.я етаж го направи същия номер само да се бяха обадили...щеше да им е фаталния ден hahaha..та след 1.5 часа борба все пак успях да се справя newsm62 с проклетата сувла и всичко беше на масата 5 мин.преди да си дойде мъжото Peace Peace и гостите на лице и го посрешнахме с тортата и запалените свещи Hug Hug и много...,а той милия  #Crazy Shocked и хал хабер си нямаше за идейте ми hahaha...естествено остана доволен Heart Eyes..това е важното smile3521
Блонди...таз тортичка,и повече какичката добре подейства smile3508...не успя червенокосна да го лапне hahaha...както ме уплаши Анчето newsm78..всичко си беше моееееееее и само моеееееееее Joy...аз така лесно не се давам на една червенокоска Crossing Arms...тя не знай,че си има работо с русокоска Joy...мче да ние не си даваме нашето така лесно Peace Peace.....А това за килимите е страхотна идейка smile3503..бих го пробвала и аз ,но малко зор ще видя да донеса от балканско сняг ,че да приложа техниката в къщи newsm78...освен ако не се реча да помъкна килимите към балканско hahahaпък може и на гости на Весича да ида,че там да ги търкам hahaha hahaha...само такава щуротия не съм правила hahaha
Муциии..наистина се губиш последно време newsm78....а колицата голяма пошлушница newsm78отива и се връща сама...остана и други работи да правеше сама ,като да си сипва бензина само и без пари smile3521 и щеше да е върха smile3534
Лина ..да ти е жив и здрав рожденика,..като е толкова стар дали е начетен newsm78...това за мамчето ти
Зиче...не се давай на проклетите болести Hug Hugоздравявай барзо  Peaceи редовно тук на мохабета blahblah...а поздрава ти сутринта newsm10...много г-зарски
Стела welcome  и от мен..дано се чувстваш добре в нашия кукушкарник Hug...при нас е всеки ден весело...

Веси..добре я караш със снимките hahaha...а тази русичката оФсЪ newsm78...май-май от нашата група Peace...,,руса и с преческа,, Peace...няма значение колко са космите на главата...важното е да са руси hahaha.....
Ето и моите снимки

а малко смяхНяколко признака,че прекалявате с компютъра:

Когато трябва някъде да попълниш адреса си, започваш да пишеш „www…” След което се цапваш по челото, казваш си „Леле, колко съм зле!”, задраскваш написаното и почваш отначало: “http://www...”

Ако искаш да разкараш някоя мацка, търсиш къде да натиснеш „Safely Remove Hardware”.

Ако те прередят на някоя опашка, приемаш това за грешка в системата и рестартираш. Т.е., връщаш се в края на опашката.

Когато твой приятел ти се обади и ти каже, че не може да се видите, защото е пипнал някакъв вирус, ти му предлагаш Kaspersky.

Ако приятелката ти ти каже, че във връзката ви има някакъв проблем, ти й казваш, че не е в теб вината, че ти си свързан и че трябва да провери своя кабел за Интернета. Пращаш я на Local Area Connection Properties.

Когато четеш книга и искаш да намериш нещо в нея, търсиш да натиснеш F3 или Ctrl+F. Като не стaне, се чудиш къде е F1.

Когато видиш яка мацка, се чудиш как да я кракнеш.

Когато си изморен и едва гледаш, си мислиш: „Трябва ми повечко RAM и по-бърз процесор!”

Ако зъболекарят ти каже, че имаш проблем с един зъб, питаш: „Не може ли да го преинсталираме? А да свалим по-нова версия?”

# 664
  • Larnaca, Cyprus
Ей ме идааааааа  Party Party то докът сваря вие темата ще изпишете Naughty работа нямате ли бе хора Thinking
Аз работя иначе зор много документи ....време нямам да се усмихна пък камо ли да хвърля очо на форума  Sad
Муце що не свиркаш че дошъл брато newsm68 newsm68 довечера срещичка на СКАЙПЧО Hug Hug Hug
Весито за карго не знам .......обаче една приятелка наскоро откриха фирма за превоз на багжче от бг до Кипро и от Кипро до бг ....обаче незнам дали са започнали с доставките ......доколкото знам щяха да таксуват на килограм ...... Shockedми то ако е така по пощата да ги пратиш newsm78...
Блондеееее паметта не те лъже наближава ми рождения ден много скоро е след няколко дни тъй че ще ви черпя кво ще правя  smile3533
Линче Честита диплома на мамето ...... smile3501
Зиче ти се появи най накрая.....внимавай и се грижи за себе си ....не се притеснявай то и да се кахъриш  много много накрая нещата пак ще се случат така или иначе newsm53......боже какъв съм философ не че знам за какво иде реч ама от майка ми знам че като минеш едни годинки така и почват едни притеснения без причини та затова де tooth
Пепи перат ти се килимчета  #Crazy newsm78 давай душа вади малко сняг от камерата и почвай Joy Joy

Момичета отивам да си взема децата от училище после може и пак да намина..... ако НЕ....... не се сърдете щото две деца плюс мъжо все зад тях търча силички не ми останаха ......... running

# 665
 Joy Joy Joy
Зиче  Hug Hug Hug Не го знам кво си мисли, ама като се пече на януарското слънце заспива... муцуната му натежава... климва... като се разсъни, повдига главичката... и така отново  Mr. Green

Блонде, ей тва се казва блондински брейн сторм  newsm18 Аз пък преди бях чувала, че е много убао да се мие косата с разтопена снежна вода и си бях домъкнала една кофа у дома..., ама се отказах заради киселинния дъжд  Mr. Green Ноооо Анчето има право, и аз искам да видя как става номера с гъзурченето у дома  Thinking Hands Clap Кучото е Томи, като палтото Томи Хилфигер с кожичките на мъжото спомен от зимите в Бърно  Laughing Много ще се радвам да се нареди хайванека до Съби на Весича, както е и в кукунделката  omm /впрочем той, мъжото, каза днес за пореден път, че не иска да ми е куче... или син  Mr. Green/.

Муце, познато е това  Mr. Green да не се успа за аерогарата  Crazy Ееее мога да си представя какви вълнения са сега при вас, та ти си веч цяла датчанка  newsm19

Пепит  Hug Hug Hug Много ти благодаря, мило  Grinning Аз още онзи ден си мислих за една контика: какво би било, ако килимите се търкалят в снега като кучето  Laughing Начетен е той, дори пердета му растат, ма в начална фаза  Wink Има средство за почистване на оченките с метличина и после муцуната му пахне на българска роза  Mr. Green

Супер са тез неща.... Последното ще го задам следващия път кат ида на зъбар /след години, напомни ми  Mr. Green/. А на таз детелинка - да зема да кацна с мойте калинки, нали ги помниш  Rolling Eyes

# 666
  • Пловдив
Stella Fotini Не се смей ,не се смей  Naughty  този поздрав е на родопогермански Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

ВЕСИ
ами аз за това съм при вас да ми създадете настроение с младостта си.  bouquet  bouquet  bouquet

БЛОНДИ вече съм към края на болничните драми че сериала доста продължи от коледа чак .Но утре се надявам да се разбере какво ми е точно когато ми сложат Холтера  и излезнат резултатите от изследванията за щитовидната жлеза. Peace
Аз не се предавам защото децата ми разчитат на моята помощ и ще е подло да ги изоставя така заради някакви си ти там болежки Mr. Green Joy
какво стана с експеримента снежен  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

МУЦКА ТОВА РОЗОВКОТО НА ВСИЧКИ ВИ ХАРЕСА ИМАМ ОЩЕ БОЯ МОГА ДА ВИ УСЛУЖА ДА СИ БОЯДИСАТЕ И ВАШИТЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy hahaha hahaha

ПЕПИТА държа се мила не сА давам на никой  Naughty Joy

КАТЕ  аз и за това вече спрях да се притеснявам каквото е рекъл Бог това ще е не си струва да се натоварваме с излишни притеснения Peace Ама майкати е много права да знаеш все бръмбари в главата ми бееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

ЛИНЧЕ ми питай го де -КУЧО КАКВО СИ МИСЛИШ??? Joy Joy Joy Joy Joy

# 667
блонди не говориш сериозно за килимите Whistling... newsm78 newsm78...как така да ги миеш със сняг newsm78...то и ние сме ги мили у казанлъшко ,ама пред блока Mr. Green.....как така в къщи....? newsm78
ХапсИлютнУ сирЬознУ гУворЪ, Анчеее..., даже вече сколасах па я свършИх тая работа, та и я забравих fiuuuuuu
Ето за теб и за Стелчето отчет на дейността:
Взех`начи Идна стара дълбока тенджУра и я напълних с чист сняг от неотъпканите преспи в градинката пред блока.... забрах го горе и както казах - бам инсталирах тенджУрата на балконЯ и вземах по една голяма снежна топка и почнах трък-трък.... Е, разбира се по-внимателно действах да не се разпръсква сняг наоколо в стаята, а само върху килима Peace - първа ръка натърквах само сняг, а втора ръка сняг, който като се повтрие, отгоре търках със сух парцал, който да обира евентуалната разтворила се от овлажняването мръсотия ...и на финале работата стана 6
-ца - резултат по-добър от очаквания Wink.... Абе извъобще умното си е умно fiuuuuuu само дето природата ме е маскирала като блондинка за заблуда на противника  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha

Линче, замислила го бях аз това още за предната нова тема yes да ги курдисам и вашите любимци на заглавна страница, ама пуста старост-нерадост smile3560 изветрЕх Ф пУследния мУмент #Silly  Затова сЯ по сО време питам и ще са там и Томи и Съби  Hands Thumbsup

Катич, поВна Яз таквиз неща....и понеже те виждам че много задъхано го даваш вече месец, та затова реших да си ти напомня де... да не ни забравиш за твоя.. smile3510 newsm47

Муцейй, много залипсва и ти... Hug.. Как сте с Алексче? Тя сега сигурно много се радва на завърналия й се вуйчо Heart Eyes

Пепич, бравос за хубавата изненада дето си спретнала на мъжО! Hands Clap

Зиче, пишем заедно Hug... Ще стискам палци за утре за възможно най-добри резултати от изследванията fingerscrossed

Мацки, сега пак бЕгам, че имам среща с едни 5-ма тибетци..  Wink nuts[/color]

# 668
Да живеят родопските поздрави Mr. Green bowuu

Зиче, и на мен миналия януари ми закачиха един холтер и 24 часа мъкааааааааа #Cussing out  докато не разберат, че съм високо адреналинова по природа и вместо илачи ми трЕбе повечко : newsm44  animal037  animal085 newsm39 и най-вече  luvbed
Всичко ще бъде наред Hug

леле Блондеееееееее, да вземем да отворим ние с тебе едно предприятие за килимопране! Всички автомивки ще фалират!

# 669
А мъжът на Линчето бил чехски Flutter Като каза Брно, там имат страхотен оперен театър, правят добри постановки, гастролират им звезди Crazy Направи ми хубаво впечатление през 2004г.
Но ти сигурно също си била и знаеш Sunglasses

# 670
давай душа вади малко сняг от камерата и почвай Joy Joy
hahaha hahaha...нещо го е хванала липсата newsm78 newsm78....де го бре тоз сняг в камерата newsm78...да зарадвам поне и децата hahaha...помниш ли преди 2 години на светофарите на писариди пред магазините бяха исипали доста сняг hahaha...каква веселба падна като го видяха децата...аз даже направих снимки и ги изпратих в БГ...,(а деня беше топличък и децата бяха по блузки)...та брат ми се базикаше,,къде го таз сняг newsm78,а децата почти голи,,??/ hahaha hahahaкой знае коя камера бяха изчистили tooth
Лина
Аз още онзи ден си мислих за една контика: какво би било, ако килимите се търкалят в снега като кучето  Laughing
...имам идея..дали да не дресираш кучето то да го таркаля newsm78...тъкмо няма да скучае и работата ще се свърши Peace...колко качествено Thinking..няма си напредстава hahaha
Блонди smile3501 smile3501...рече и отсече...изпра килимите...ейййййййййй работна булка си ти...да знайш шЪ зема да та похвалЪ на ергенчетата Hugколко  пъргава и умничка си ни
а.... забрах го горе и както казах - бам инсталирах тенджУрата на балконЯ и вземах по една голяма снежна топка и почнах трък-трък.... Е.... Абе извъобще умното си е умно fiuuuuuu само дето природата ме е маскирала като блондинка за заблуда на противника  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha
.....та да се чудеш като се наредят пред врата кво да ги прайш hahaha hahaha

ЕЙЙЙЙЙ много сме любопитни ние жените

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 17:12 от pepita-1977

# 671
  • Пловдив
БЛОНДИ
умното си е умно брееее браво на тебе че си изпра килима на място .Ще те пишат в книгата на Гинес за -Пране на килим със сняг в къщи. Mr. Green Joy Joy

Stella Fotini Абе и аз съм таквоЗ говедо дето всичко през чотурата ми минава и няма да се промени никога това щом до сега не се е за кога от тук нататък да се променя. Naughty
Иначе ако знаеш как ми се иска и на мене  newsm68  animal085  animal037 newsm41 1swing newsm19 ribolov jump travel  ама само мога да си мечтая за тези неща вече докато пораснат внуците. Tired Tired

ПЕПИТА Този черния ако е истински а не статуя и ако и мелне на тази любопитка  един няма да могат да я съберат. Mr. Green Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 672
Хахаха, Пепита, този така като гледам доста са му празни гащичките  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 673
Диамантче, пишем и мислим заедно Mr. Green Тези бодибилдърите природата доста ги е ограбила Whistling
Да не говорим, че и телата им са комай гротескни hahaha smile3532

# 674
Блонди smile3501 smile3501...рече и отсече...изпра килимите...ейййййййййй работна булка си ти...да знайш шЪ зема да та похвалЪ на ергенчетата Hugколко  пъргава и умничка си ни
Аааа, Пепиткин, молим-молим, едно процедурно уточнение - Я не сОм булка, ами сОм парясница smile3560 тъй чИ да не я спестиш таз пУдробноС акУ шЪ мА Фалиш на ергените Mr. Green.., както и че се движа в комплект с 1бр.ремарке Joy Joy Joy.. АааакУ и след тУЙ ОтУчнение ощИ има мерклии да мЪ земват, да им каЙж чИ Я не сОм толкоз лесна да сЪ дам, ами койтУ`Й кандидат шЪ трЕбва да мине през "ОТК" като на снимката дето си я пейстнала  condomuusmile3560 Joy Joy

Стели, бъдещото съпруже на Линката не е чех, а е ваш човек - грък Wink..., ама какво точно са дирили по едно време у чеШко, тя може да въдвори яснота... fiuuuuuu

Зиче, тва да кандидатствам за рекордите на Гинес си е идея  ideauu- напраУ шЪ учудя светО tooth
Пък що да си мечтаеш само за... dance newsm19 newsm41 1swing travel... и т.н. - грабваш ги Унуците и с тях си правиш веселбата...е, стига да не е някое съвсем newsm32 бебок...

Аз ги оправих тибетците...и петимата  Wink Whistling ...и захванах да оправям вечерята...
Оставям ви сега, да нагледам положението... cook

Общи условия

Активация на акаунт