В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 594
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
 smile3532 smile3532 smile3532
Блондей, див саморасляк, такъв, котката- пънкар е страхотна, непременно ще си запазя снимката за модел и ще чакам да ме поочука още поне трийсесина години живота за да мога да пресъздам достоверно тоз незабравим кльощав и набръчкан образ hahaha
а засега се подвизавам като компилация от следните:

Анче, Винаги, май ще ида и аз да се поогледам във фейсбука, но досега там с нищо не можах да се зарибя Thinking

Айде засега лека нощ от мен, че ме чака малко е-банкиране и после  luvbed нали план гоним Twisted Evil

# 646
весиииии таз уфсъ е трепач hahaha...аде обаждай се ако прехвръкнеш към фб Mr. Green Whistling

# 647
  • Пловдив
ГУТЕН САБАХЛЕН.... Hug Hug Hug

# 648
Оооооо Зичето  Hug Hug Hug Липсваше ми  Heart Eyes Днес моето куче-деди навършва четиринайсет  Mr. Green и по този повод ви поднася крехка сутрешна закачка:

# 649
Линче, ама направо да го изпапкаш това кученце, бе. Много е сладко! А твоя "деди" да е жив и здрав. Създал ли е поколение?
Веси, аз открих приятели и роднини през този клюкарник ФБ. От една снимка па на друга, от един познат на друг и веригата продължава. Има много игри, но там не искам да се занимавам, че почна ли веднъж...отиде коня у рЯката.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 09:01 от vinagi

# 650
Винаги, аз откакто съм си направила фейсбук страница от лятото на 2007-ма /бях една от първите/, не съм се занимавала много с клюкарника, само през последните дни надзъртам повече... Обаче е добро средство за организиране на срещи и т.н. В началото бях убедена, че трябва да изпълнявам всеки куиз и игра, които ми изпратят, и бях луднала  Laughing

Дедето няма поколение, уви - девствен е  Laughing Според майка ми аз съм виновна  hahaha Те го хапаха женските, гониха го, гелосваха го целия, а той невъзмутимо си изпълняваше пробегите с играчката  Simple Smile Ама да е жив и здрав, това ми беше желанието като ми го подариха - да доживее дълбоооки старини Wink Колко преживя - и цигани го крадоха, и го продаваха без да му намерят купувач  Mr. Green

# 651
Добро утро, ранобудници!
Голяяяямо мерси за кафето Hug

Зиче, къде се губиш?

Линче
Идвам да почерпиш торта Wink.... ако не се загубя в снега

# 652
Весич, торта ли каза? Идвааааай:

# 653
  • Пловдив
Момичета малко я закъсах здравословно и за това ме нямаше не че сега съм по добре де ама вече не му доглеждам толкова.  Peace

Каква е тази зоологическа градина тука  newsm78 newsm78 много приятно и готено с тези животинки .
Хайде и моите идааатттт...

# 654
Зиче, мислих те здравословно  Hug Hug Hug Бързо оздравявай! И се отбивай тук  Heart Eyes
Ама твойта менажерия много невръстна  Mr. Green Кажи им по-полечка, да не се блъскат на купона в рожденика, че днес е величествен (и гальовен де  Laughing).

# 655
  • Пловдив
Ама Линче той рожденника нали е дядо и за това малко млада кръв при него да го стимулират  Hug Joy  и да си мисли че и той е дал нещо за кучешката популация. Sick Mr. Green
Да ти е честит рожденника.

# 656
Калимера-та, дами  bouquet Hug Hug Hug
За такива студове най-подхожда руски чай със сладко от горски плодове

добре започна денят: такъв студ, че се наложи да измъкна от гардеробите на баба ми кожуха на Атила- хунския вожд, че да смогна на задачките днес без да се вледеня running

Блонди емчи и вий малко студ да видите,я  hahaha hahaha hahaha
Блонди Mr. Green Mr. Green Mr. Green
"ша мъ прощаваш ама ти ми мязаш на толкоз як див саморасляк, че сека компания ше да е късметлийска, щом и ти си в кюпа" bowuu
Те тва е, Стеле, да нацелиш верния подход  Wink Whistling... Аз като един типичен овен мноО любА да ми праЯт комплименти #Silly rotfImbo Искрено се радвам, че вече се чувстваш като у дома си  при нас Hug

те това е то, Блонди, търкулнало се гърнето и си намерило похлупак Joy пък и като гледам аватара ти сме се събрали все поетишшшшни души да си хортуваме Whistling Whistling Whistling

Vinagi Hug добре заварила, имаш много хубав ник, навежда на размисли Thinking..........
Всъщност името ми е Стела, което означава звезда. Фотини ме нарича мъжът, казва, че аз съм неговата светлина Blush Иначе нашата история е дълга и широка, ако някой реши книга да пише, ще спретне сага ooooh! Само в резюме ще кажа, че мъжът ми е живял и работил в доста страни (такъв си е, авантюристче Mr. Green), а откакто сме заедно сме живели в родната София, за малко в Кипър докато му чакахме назначението, и по последнни данни в предградие Κερατσίνι близо до Αθήνα

# 657

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зиче, сещам се за бате Бойко Сандокана, как се изказа наскоро пред една родна медия: "Сабале ме идненадаха........."

А аз вече във фейсбук пристъпвам само веднъж седмично, че иначе ме почват от вратата, знайни и незнайни и не ме оставят дори съобщениета си да прегледам Sick Sick Sick Имам километрична листа с баннати субекти (все от ориенталски произход Rolling Eyes) и пак ако не бях изключила чата, нямаше и веднАж седмично да изтрайвам.

# 658
Оооо, Линче , тез шоколадовите тортички най-ги-обичам eat

Зиче  Hug Hug Hug поне откъм настроение можем да ти помогнем. Младата гвардия е много ентусиазирана Party А туй, розовото облаче направо е като бонбонче Crazy

# 659
Ееето ме и мен...

Зиче, много свежарски поздрав си ни отпердашила в зарана coolcool - кат`го зърнах и направо се заредих с висок боен дух на швабски войник smile3519 самоотвержено да изпъна на -20 градуса навън /сабахлешен температурен/ smile3560
А ти се лекувай, мила, щото нали знаеш...- само едното здраве не е достатъчно да ни направи доволни от живота, но пък започне ли да ни създава проблеми, някак губим способност да се насладим на каквото и да е друго.. Hug

Линче, да ти е честит рожденика!  animal037  bouquet  А я кажи всъщност как му е името newsm78...нали не се казва Куче-деди #Silly hahaha... Питам, защото смятам да актуализирам в следващата заглавна страница рубриката за любимците Wink и да сложа твоя хубостник, както и Съби на Весича  Hands Thumbsup

Весич
, абе ти тия двата овчи "авто-портрета" Mr. Green си ни ги показала в обратна последователност май fiuuuuuu
трябваше да направиш като по модните предавания -`начи УФСЪта с ролките да ни я представиш пРЪва с табелка до нея "преди", а вече нафризирания вариант с романтично-хаотично падащите над очите букли - втора, с табелка "след" rotfImbo rotfImbo Hug  Нооо ако трЕбва да сме напълно обективни....и доколкото съм те виждала на снимки, прическата на котачка най-много УтгУварА на твойта визия Wink

Винаги, кво става при вас newsm78 новодомци ли сте вече, или още текат предпоследни приготовления по преместването?

Стеле, правилно си умо-заключила, че съм и ЯзЕ ИднЪ пУетична душЪ-камбана  angel008 ... та чак ми се налага да си запиням мелодраматичните напъни с бъзици, инак нЕма да сЪ изтрайвам ku-ku newsm65

Девойки, сега ви оставям за да си изпълня заветното миене на килими със сняг yes... даже го измислих как да стане да не разхождам килимчетата навън, та и да студувам, па и да ме гледа цЕлата маАла докат`сЪ гъзоря да ги тРЪкам smile3560...- та реших да сляза и напълня една кофа със сняг, турям я на балконЯ да нИ сЪ топи, а ще си вземам по топка и ще си ги чистя вкъщи на топло fiuuuuuu - Те тва е гения на блондинката  ideauu Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт