В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 164
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
В таз кошара кокошки ли само пускате, че аз май съм   animal085
 Joy Joy Joy

# 631

ами веси-то....и пак зависи за колко килограма говорим...ако с теб си вземеш най-необходимото за месец и другият багаж го пратиш по карго...ако говорим над 40 кг....че то ако имаш само екстра 20 кг...може да се измисли нещо!!! newsm78 колко точно екстра имаш!!!!
предполагам около 15 кг ще имам повече от тези 30 ...
...значи говорим за горе -долу 50 кг+нормалните които ви се полагат Peace...ами предложение-да звънниш на каргото на БГ.авиокомпании и ги питай за цената на тези 50 кг...и за колко време ще ти пристигнат до тук(Кипър)...ИЛИ  Mr. Green..намираш добри хорица(които нямат много багаж) на гишетата и ти правят услуга като твоят багаж(15-20кг)го описват като ''техен''!! Whistling...това редовно ставаше когато работих на летището Whistling Crossing Arms...мили очички Flutter...с малко дете разбирате ли?!!и останалите 30 от твоите екстра ги плащаш Mr. Green....

# 632
В таз кошара кокошки ли само пускате, че аз май съм   animal085
 Joy Joy Joy
...'сичко  'сичко   понякога и петли подхвръкват...ама скоро не са Mr. Green Rolling Eyes...и мечета ня'кви бяха тук Mr. Green(аркудакита ли кви бяха там) hahaha hahaha hahaha...винаги за всички ние раздаваме сърцата си Hug Hug Hug Hug Hug

# 633
Зодиите сега ги четох, аз никак не отговарям на Рак по принцип май, във всички хороскопи де... Laughing
Ей на още неомъжена си ходя  Laughing не ме е срам  Blush, че и дете имаме, а това противоречи напълно със зодията за която основна ценност е брака, морала, домашния уют и тенджерите ..Не съм особено голяма кулинарка, а това пак е в противоречие...Поне така представят зодията винаги Simple SmileИначе съм чувствителна ревла по това си отговарям, ама в последно време гледам да съм по мъжко момиче, че ми се налага...

Peace   и аз така Laughing

Stella Fotini добре дошла и от мен Hug Гледам мераци за бебе имате.....айде,че малко ми остана,а още нямам заместник тук.От кога съм пуснала обявата за свободно място. Joy Joy Joy

Блонди емчи и вий малко студ да видите,я  hahaha hahaha hahaha
Аз днес и утре съм се окупирала с детенце тук и НЕ МърДаМ Naughty
 Относно водолеите.....не е лоша зодия,ама са ми трудни за схващане и разбиране...... newsm78 Да добавя само,че и майка ми и Андрей са таквиз представители.....съдба  Joy Joy Joy

Пепитт на здраве за твоя Водеолей,адаш на моя при това.ДА са живи и здрави!  bouquet Отговорни хора са признавам  Hug

Лин то аз не мога се замъкна до Софето сега,ама ти може да ми дойдеш на свиждане като се размрази обстановката.Междувпрочем ти няма ли да отлиташ на юг тези месец-два  newsm78

# 634
Мамето току-що се обади, писка по телефона, взела си дипломата за доцент  Mr. Green И т'ва пак напук на управляващите, смяната на закони, ничии земи и т.н.  Laughing Тя и за доктор е пробила системата като са анулирали първия път конкурса за някакво партийно величие, ма втория нъцки  Whistling Почерпка към масата на Пепит:

# 635
Значи има местенце в зверилника Party Party Party екстра

Цвети, ти значи си бъдещото майче в темичката Hug Леко и с Божията помощ, нали знаеш Praynig

А ние с мъжа ми винаги сме били хипотетично ок за детенце, но си имахме премеждия от международно естество Rolling Eyes от лятото насам и някак не успявахме да се "нагласим"...... напоследък всичко взе да утихва и сигурно ще се отпочнем по-сериозно скоро Flutter

# 636
 #Crazy #Crazy #Crazy
К'во праЙте бе 'Ора??? Вий работа нямате ли Mr. Green или само тука на лафче висите blahblah Направо ми се изпотиха очилата Nerd докато премина на овчи тагадък през писанията ви ooooh!
Май ще се връщам назад да чета отново, че може да съм пропуЩила нЯщо в бързотията Thinking

Адашке и на теб добре дошла  bouquet За екстрата килца нищо не мога да те посъветвам, 'щото аз по метода "мили очички 4470 и невероятен късмет" никога не съм плащала извънреден багаж Whistling

Стела, поеми си въздух - ще има с кого да си чоплезиш рогцата и аз и Блонди (за други не се сещам Embarassed) сме

айде до след малко, че ме нападнаха и по Скайпа #Crazy newsm78 знаех си аз че не трябва да си го включвам Whistling

П.П. Линче  bouquet  bouquet  bouquet за мамето

# 637
Весе, аз съм с Овньо асцендент, а иначе по слънце съм Лъвица Flutter
но ще си чоплезя рогцата с вас, нейсе  animal085  animal085  animal085

# 638
И поздравления за майката на Лина, знам колко се гордееш, и аз съм от семейство на учени   bouquet  bouquet  bouquet

# 639
....с конкретно проявление водКоналей /респ. вино-налей..,
уиски-налей и т.н./ smile3508 smile3521
..., а също и мяркат се и диви саморасляци като мен #Silly дето Кипър са го виждали само на географския глобус hahaha ..., ноооо всичките сме образи безподобни със сърца огромни Hug Hug Hug Hug Hug

Весич, баш такъв студ "сабаки замерзли" smile3560 си е, душко...

Линче, еййй тва по-младото поколение много се изкалпазанихте беййй smile3560... миеща прахосмукачка й се прищяла smile3534...бе я марш вън на -15 да ги тРЪкаш килимите сО снЕг newsm65 rotfImbo

Абе мацоранкиииии..., абе мноО бРЪзо пишитИ беййй Crazy... аз толко бързо не мога и да мисля даже #Silly rotfImbo

Ила да та бацна  Joy

Анче, тез мисли:
**-за добро или лошо това е цялата истина Rolling Eyes Mr. Green Crossing Arms
Особено за връзването, ги препращам към мъжото  Whistling Той с луна Скорпион и коментарът му беше "Те май бяха добри в секса"  smile3560 Ми и аз съм във фейсбука, да те прибавя  Hug Мен пък ме откриха съучениците от основното училище  #Crazy Не мож си представиш изненадата ми, тогаз си бях тръгнала като смених и квартал и всичко и нямаха никаква вест от мен... че и учителката ми любима ме добавила  Heart Eyes И сичките гаджета русоляви с кафеви очи /май с Блондича си бяхме говорили за тях  tongue/, което ме успокои, че не съм била нетърпима ония години  Mr. Green И като се разговорихме... че с тез хора /дето тогава не сме били йощ хора/, имам много повече какво да си кажа, отколкото с някои, които все ми звънят да се виждаме. Едни улегнали мъже станали, едни хубаи жени... Че и по някои мои идеи и проекти изявиха желание да ми помогнат... от дума на дума   Stuck Out Tongue Winking Eye

Веси_то, като се местихме от Истанбул закъм Софето и Лесвос непосредствено  Crazy, и ние стояхме пред таз дилема. Мъжото си прати част от багажа по един български приятел на острова, другата част с него, а каквото остана от покъщнината му с карго  Peace Та сега само аз трябва да пренасям, ако искам нещо определено да си го имам  Mr. Green Пратила съм някои дрехи по него, другото смятам да го носим двамата до запълване на лимита, и накрая ако нещо артиса - по каргото  Peace

Цветеееее..... -19 в Ловеч, душко  #Crazy Мисля ви, гледам прогнозата и треперя  Laughing Шъ дода, ама може и да не е удобно да ви се пречкам на ежедневието на всички ви жени там. И на малкия овньо  Wink Някоя събота или неделя, ако е удобно, хващам рейсчето и Лина пътува  Hug Ако имаш нужда от нещо от София, казвай да пращам, знам, че козметични и т.н. неща си имате, ама аз все ще измисля нещо. Иначе... мноооого бързаш да ме пъдиш ти от БГ-то  Mr. Green Говори с Андрейски за тази карта, може до април да го отменят това изискване, ама за всеки случай, че се чака 15 дни обикновена поръчка  Crazy

# 640
Блонди емчи и вий малко студ да видите,я  hahaha hahaha hahaha
Ааа, Цветюхин, нИдей да злорадстваш smile3560  Добре правиш, че пазиш топлото вкъщи да не простудиш малкия овньо preggo..., пък и кака му Hug

Блонди Mr. Green Mr. Green Mr. Green
"ша мъ прощаваш ама ти ми мязаш на толкоз як див саморасляк, че сека компания ше да е късметлийска, щом и ти си в кюпа" bowuu
Те тва е, Стеле, да нацелиш верния подход  Wink Whistling... Аз като един типичен овен мноО любА да ми праЯт комплименти #Silly rotfImbo Искрено се радвам, че вече се чувстваш като у дома си  при нас Hug

Бацвай мЪ, Линчеййй, ей ма на, щом е да целуфани винаги съм насреща
Да ти е жива и здрава майчето- дипломиран доцент! Цветята са за нея.... Много успехи й пожелавам...и `ич да не ги жали мързелите, да им пише двойки до дупка, та да им вземе страха Wink  Stuck Out Tongue Winking Eye

Весич, отрепа ме с тая фризирана УФСЪ rotfImbo rotfImbo rotfImao
Ето и аз да ти върна жеста, о, Повелителко на котките omm, като ти представя...
котка-пънкар ...и котка-каратист Mr. Green
Намерих ги тия котки-находки докато търсих нови картинки за предекорирането на следващата тема /последните 2 часа с това се занимавам/, че с темпото, с което се пише #Crazy много бързо ще ми се отвори тая работка smile3560

Милата ми Анче, как взе да се оправдава за Фейсбука Stuck Out Tongue Winking Eye... дай да те гушна Hug Hug Hug че си ми сладка много... Абе как става това намиране на хора там newsm78  Аз имам регистрация, но почти не съм влизала, камо ли да е останало време да се поровя Rolling Eyes

Милички, сега ви оставям, че вечерята сама няма намерение да се сготви fiuuuuuu
По-късно пак ще ви нагледам 55

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 18:33 от Miss Blondy~Redhat

# 641
Ако имаш нужда от нещо от София, казвай да пращам, знам, че козметични и т.н. неща си имате, ама аз все ще измисля нещо. Иначе... мноооого бързаш да ме пъдиш ти от БГ-то  Mr. Green Говори с Андрейски за тази карта, може до април да го отменят това изискване, ама за всеки случай, че се чака 15 дни обикновена поръчка  Crazy

Виж сиа....не че те гоня...ама нали сватба,бебе,туй онуй......да не са протакат нещата много много  Wink При мъжото на негов терен си е баш натамън работата  Peace Laughing Laughing Пък и топличко там.... Hug  Rolling Eyes luvbed txtloves EFP

Инак относно козметиката...бебо дето се вика ще е окъпан от теб  Hug Hug Hug  Wink Благодарско пак!  bouquet
 Поздравления за успехите на мамчето ти!   bouquet
Андрей има такава карта...ама тук като не са му внасяни осигуровки ще има ли проблем или само картата просто трябва да си има  newsm78

# 642
Тъй тъй  Mr. Green И топличкоооооооо  smile3508 Днес си говорим и му викам: Ето виж, преди майката да мине през Висшата Атестационна Комисия точно предната вечер си мислих за това /не знаех, че ще стане тогаз работата по нечие усмотрение  Whistling/, после вчера пак си мислих и за нейните неща и днес - диплома А4  Mr. Green Тъй че ако има някакви висящи дела, пращай насам да помагам /демек с телепатична психотична енергия  Laughing/ и той: Ми не мож ми помогна, дори и да ти ги пратя. Ходи че обяснявай, важното е, че ти и другите мацки ме разбирате  Joy

Hug Hug Hug Да му върви по вода на бебо ,че и така да се появи, демек и на майка му  Heart Eyes  Wink

'Начи, те много смешен линк са дали с инфо за тази карта: http://www.ezok.bg/
Нали този месец само с тези осигуровки се занимавам... Доколкото знам на не-пенсионерите картите са им с валидност 1 година, знаеш ли каква е неговата? Ако все още е валидна, няма да има проблем, те тези карти проформа ги искат именно за това - наместо удостоверение за платените вноски. Иначе до днес беше да се внесат невнесените осигуровки... иначе се прекъсват правата де факто докато не ги платите с лихвите. Аз си проверих моя статус ето тук, дали няма покрай училище/уни някакви пропуски:
http://healthinsurance.nssi.bg/report_healthhtm_1_15_out.asp

Дано ти е от полза  Hug Hug Hug

Блонде, бацната си... Дей Мастъра  Mr. Green

Благодаря ви, момичета, че се присъединявате към веселбата. Ний вече пийнахме  Wine Glass

# 643
Ехеееееее, умуриФти ма , бре! Наваксахте си за уикенда май. И мойте седяха гладни и чакаха, докато прочета всичко.
Пепи, много да са ти здрави и щастливи мъжете! [img]http://flo4you.ru/img_tmp/catalog_874_29004.jpg/img]
Линче, поздравления за мама!
Блонди, уби мъ с тези " собаки замьорзли"  Joy То само от теб колко бръчки, пардон, линии на смеха са ми се появили, ама нищо, то се връща  Heart Eyes....
Добре дошла на Стела Фотини! Имам приятелка, която се казва Светлана, но понеже всички кипърци го произнасят Зветлана, реши да се представя Фотини. Да не би и при теб да е такъв случая? Къде живеете вие?
Анче, съгласна съм за ФБ, че е краста. Аз влизах само за да приемам поканите на дъщеря ми за разни игри и каузи, а сега не излизам  :lol
Цветенце, стискай докато се появи заместничката ти да поеме щафетата! Как е телефонната любов? И аз такава бременност имах, далече от мъжа ми, само 2 месеца бяхме заедно, като го навестих в ОАЕ. Дойде в България преди да родя и му се изчака чакалото. Беба не искаше да излиза - преносих я 17 дена. И тръгна пак към Дубай 2 седмици след раждането. Не е лесно, дори да имаш икономическа свобода. Дано при вас се развият нещата в най-добрия възможен вариант  Hug
Веси, показваха снега на Тродос. Много красиво, като приказка. При вас не е ли стигнал?
Изчезвам, че нещо взе да прескача лаптопа . Лека нощ

# 644
не знам ама уфсътъ и котката пънкар   ....не мога hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImao rotfImbo newsm62

Общи условия

Активация на акаунт