Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

, ми се ще да пратя някакъв багаж - главно дрехи и по някакво карго и да попитам в тази връзка някоя от вас ползва ли е и какви са цените?По евтино дали ми би излязло от колкото да платя свръх багаж, то разбира се свърхбагаж не мога да взема повече от 6-7 кг., а така бих пратила примерно 15 ...Въобще съм в ужас с този багаж още от сега, имаме много дрехи с малкия и обувки и ще е тотална безмислица да ги оставим тук и там да пазаруваме нови..
Ако пък е ужасно скъпо ще взема каквото мога,знам ли..
(днес).....
..... 

-mas:

....с конкретно проявление водКоналей /респ. вино-налей..,

......, в която освен кипърски булки(снахи), има и още толкова изцяло бг-двойки живеещи и работещи у Кипрото, такива които са били там или имат роднини/приятели на острова..., а също и мяркат се и диви саморасляци като мен
дето Кипър са го виждали само на географския глобус
си е, душко... Ние вчера цял ден не сме мръднали от вкъщи и днес докато я закарам змейка на у-ще и после няколко прехода имах на открито....
... направо вървях и пружинирах
... то у БургаЗЪ Га смИ видели таквоз чудУ -10гр.С
...бе я марш вън на -15 да ги тРЪкаш килимите сО снЕг

колко точно екстра имаш!!!!