В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 162
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Весиииииииии Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy за зодийките hahaha hahaha
доста доста вярно!

Между другото, ти към коя спадаш?

А за времето, този уийкенд отворих ски сезона си, студеничко е, но това е истинската зима, нали? А и нищо не може да се сравни с усещането да се спуснеш по истинска бяла писта с пълна скорост и летящият сняг да те щипе по бузките Blush

# 616
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile  Hug
Веднъж бях писала, че ставаме скоро част от вас и то си дойде времето почти...На 18.03 пътуваме за Пафос Simple Smile.
Понеже имаме право на 30 кг. багаж двамата с малкия  Rolling Eyes,10 за него,/под 2 годинки е и е само с летищни такси/, и 20 за мен в самолета.... Tired,  ми се ще да пратя някакъв багаж - главно дрехи и по някакво карго и да попитам в тази връзка някоя от вас ползва ли е и какви са цените?По евтино дали ми би излязло от колкото да платя свръх багаж, то разбира се свърхбагаж не мога да взема повече от 6-7 кг., а така бих пратила примерно 15 ...Въобще съм в ужас с този багаж още от сега, имаме много дрехи с малкия и обувки и ще е тотална безмислица да ги оставим тук и там да пазаруваме нови.. Sad ooooh! Ако пък е ужасно скъпо ще взема каквото мога,знам ли..
Ще бъда много благодарна ако някой е ползвал карго и сподели  Hug
Поздрави и целувки от замръзнала Варна. Hug
Тука е -20 градуса, хора.... #Crazy Laughing

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 14:44 от Vessi_to

# 617
веси-то...малко инфо мога да ти дам след 16 часа Peace(днес).....
веси,ей много вярно това ...а Crazy hahaha..типично в мой стил е моето скорпионче Mr. Green
стела...ами ти в кипър ли си? Flutter.....

# 618
И като говорим за асценденти........
 Heart Eyes
Овен: "Всичко, стига да е пълно с енергия!"

Типичен коментар след секс?
Овен: "Хайде пак!!!"

Каква е молитвата на вашата зодия?
Овен: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"

Като изключим молитвата, другите две са писани за мен!
Казват, че влиянието на асцендента се усилва с напредване на възрастта Thinking

# 619
 Joy Тва със зодиите много вярно ще дойде  Whistling
Само за секса аз не съм много съгласна  Crossing Arms

П.П. Везничка съм  Crazy

# 620
Анче, точно в момента съм в София, дойдох си за малко да открия ски сезона, отскочих до Банско за Σαββατοκύριακο Nature Snowman Close-mas: #Milti

# 621
  • Варна
веси-то...малко инфо мога да ти дам след 16 часа Peace(днес).....

Heart Eyes Ще чакам

Зодиите сега ги четох, аз никак не отговарям на Рак по принцип май, във всички хороскопи де... Laughing
Ей на още неомъжена си ходя  Laughing не ме е срам  Blush, че и дете имаме, а това противоречи напълно със зодията за която основна ценност е брака, морала, домашния уют и тенджерите ..Не съм особено голяма кулинарка, а това пак е в противоречие...Поне така представят зодията винаги Simple SmileИначе съм чувствителна ревла по това си отговарям, ама в последно време гледам да съм по мъжко момиче, че ми се налага...

# 622
Диамантче, аз съм Лъвица, но никога не съм питала "Бях страхотна, нали?" Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ако го чуя от мъж ме напушва такъв СМЕХххххххххх hahaha hahaha hahaha
така, че няма как да има съвпадение на 100% bowuu

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 14:59 от Stella Fotini

# 623
веси-то..ами до колкото разбрах трябва да се обърнеш към авиокомпанията с която летиш...всяка компания май взима различно Peace...според мен е по добре да се интересуваш за цените на каргото...така ще си пътуваш спокойно,без 1000 чанти и товар Mr. Green Peace...
Цитат
Скорпион: "Котка! Тайнствена и непредсказуема... Какво й е?
Цитат
Скорпион: "Хмм... да те развържа ли?!"
**
Цитат
Скорпион: "Боже, помогни ми да простя на враговете си, защото тези копеленца изобщо не заслужават!!!"
**-за добро или лошо това е цялата истина Rolling Eyes Mr. Green Crossing Arms
малей-й-й много пишете #Crazy

# 624
Айдееее повлякоха крак представителите на тая чудна зодия Водо(под)лей... newsm47
Пипиии, честит ти рожденник мъжО!
Да ти е жив и здрав и синковеца-именник!
Нека двамата най-важни мъже в твоя живот винаги те карат да се чувстваш щастлива и боготворена! Heart Eyes

Катич, акУ сЪ не бъркам, следващата представителка на зодията на ред да черпи си ти fiuuuuuu
Напоследък много транзитно прелиташ, ама смЕтам че няма да решиш да минеш метър за повода, а ще се представиш като един достоен Водолей Wink....с конкретно проявление водКоналей /респ. вино-налей..,
уиски-налей и т.н./ smile3508 smile3521

Stella Fotini, добре дошла в компанията ни welcome......, в която освен кипърски булки(снахи), има и още толкова изцяло бг-двойки живеещи и работещи у Кипрото, такива които са били там или имат роднини/приятели на острова..., а също и мяркат се и диви саморасляци като мен #Silly дето Кипър са го виждали само на географския глобус hahaha ..., ноооо всичките сме образи безподобни със сърца огромни Hug Hug Hug Hug Hug

Весич, баш такъв студ "сабаки замерзли" smile3560 си е, душко... Ние вчера цял ден не сме мръднали от вкъщи и днес докато я закарам змейка на у-ще и после няколко прехода имах на открито.... cold... направо вървях и пружинирах #Onfire... то у БургаЗЪ Га смИ видели таквоз чудУ -10гр.С Shocked.., а влагата и вятърът удвояват зъзнещото усещане #Crazy

Линче, еййй тва по-младото поколение много се изкалпазанихте беййй smile3560... миеща прахосмукачка й се прищяла smile3534...бе я марш вън на -15 да ги тРЪкаш килимите сО снЕг newsm65 rotfImbo

Анче
, бива ли таковУ нЯщУ.. fiuuuuuu... със Фейсбук да ни изневеряваш, ауууу - и то системно напоследък... tongue

Vessi_to, ха добре си се присъединила и ти към компанията!

Абе мацоранкиииии..., абе мноО бРЪзо пишитИ беййй Crazy... аз толко бързо не мога и да мисля даже #Silly rotfImbo

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 14:59 от Miss Blondy~Redhat

# 625
  • Варна
ми с България еър ми е полета, до колкото разбрах от агенцията от която си взех билета, всеки друг багаж над тези 30 кила ще е свръхбагаж който е 4-5 евра на кг. ...Аз мислех по някакви куриери, дори да не е бързо, ако има начин да се прати нещо...

# 626
блондеййййй...страшен подарък за мъжу на пепитка Crazy....малей,пепи стягай се ,че червенокоска ще го лапне hahaha....ама да му го покажеш,а!!!!!! Naughty
ами веси-то....и пак зависи за колко килограма говорим...ако с теб си вземеш най-необходимото за месец и другият багаж го пратиш по карго...ако говорим над 40 кг....че то ако имаш само екстра 20 кг...може да се измисли нещо!!! newsm78 колко точно екстра имаш!!!!

# 627
Блонди Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"ша мъ прощаваш ама ти ми мязаш на толкоз як див саморасляк, че сека компания ше да е късметлийска, щом и ти си в кюпа" bowuu

това го каза моето по-диво вътрешно аз Twisted Evil Laughing

Мерси, Блонде, вие сте сърцати жени, затова от няколко часа вече се чувствам  στο σπίτι с вас Blush

# 628
  • Варна

ами веси-то....и пак зависи за колко килограма говорим...ако с теб си вземеш най-необходимото за месец и другият багаж го пратиш по карго...ако говорим над 40 кг....че то ако имаш само екстра 20 кг...може да се измисли нещо!!! newsm78 колко точно екстра имаш!!!!
предполагам около 15 кг ще имам повече от тези 30 ...

# 629
ох  блонденце Flutter Flutter Flutter...ами аз такоз...ами много дружки там намерих...ей детски годинки Mr. Green...и то нали знаеш че всяко чудо за 3 дена Mr. Green...докато ги видя един по един..мерак голям...а сега вече нещата затихнаха bowuu..ама вас за нищо на света не ви сменям Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug...к'ви сте ми хубави  ''диви саморасляци'' hahaha  Hug Hug Hug Hug Hug!!!!
сега докато малкият спи Mr. Green....ето вместо да приготвя на мъжу нещо за ядене при вас идвам Mr. Green hahaha
п.п  абе тук сме се събрали отбор юнаЧки Mr. Green...хайде стела и ти в кошарата ни Peace

не мо'а сваря да публикувам...трафик днес hahaha

Общи условия

Активация на акаунт