Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

колко точно екстра имаш!!!!
...ами предложение-да звънниш на каргото на БГ.авиокомпании и ги питай за цената на тези 50 кг...и за колко време ще ти пристигнат до тук(Кипър)...ИЛИ
...това редовно ставаше когато работих на летището
...мили очички
...с малко дете разбирате ли?!!и останалите 30 от твоите екстра ги плащаш
, че и дете имаме, а това противоречи напълно със зодията за която основна ценност е брака, морала, домашния уют и тенджерите ..Не съм особено голяма кулинарка, а това пак е в противоречие...Поне така представят зодията винаги
Иначе съм чувствителна ревла по това си отговарям, ама в последно време гледам да съм по мъжко момиче, че ми се налага...
Отговорни хора са признавам 

Направо ми се изпотиха очилата
докато премина на овчи тагадък през писанията ви 

и невероятен късмет" никога не съм плащала извънреден багаж 

дето Кипър са го виждали само на географския глобус
си е, душко...
...бе я марш вън на -15 да ги тРЪкаш килимите сО снЕг

... аз толко бързо не мога и да мисля даже
И сичките гаджета русоляви с кафеви очи /май с Блондича си бяхме говорили за тях
/, което ме успокои, че не съм била нетърпима ония години 
Някоя събота или неделя, ако е удобно, хващам рейсчето и Лина пътува
..., пък и кака му 

, като ти представя...