Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

..как изкарахте празниците?изморени от хапване и пийване?
...тази година в баницата с късмети ми се падна паричката
....
...роднини,роднини и пак роднини!
,за щяло и не щяло пари искат 
...не знам
от унифор и подмазах около звънеца, където все пак се наложи вчера майстора да поокърти
....изобщо ако мога да перефразирам оня бисер
Мдамммм... след малко ще се къпем със змейка и после вече сЮФсем ще го ударим на уволнение 
... А е срамУтЪ
- таквиз да сме дърти мръсТници
...макар че аз докат`се завлека, то станало веч`ракиЙно време
та се закъхарих
трЕбва да си поизтрезняла от запоя 
За такива като майката-кралица и като моя скромна милост като малка все си повтарях "Дядо... може всичко... сбира круши във ботуши, спира влака със кривака, брули дюли със цървули"
Син на приятелка на майка ми участва в организирането на шоуто и ни снасяше подробности от кухнята - беше ги водил на театро в София и Боян нали е театрал, много се беше изкефил
Колко сме го слушали докато пиша бизнес плановете на колегите македонци от унито, пък те ми свирят на синтезатор отстрани 
/малко крио лечение/ и да се видя с най-добрия приятел да раздам неполучените още подаръци
........чак да ти завиди човек от всичко разбираш
...но за зор май няма да видя,че аз по принцип още от мома съм свикнала да не се пуши в къщи в БГ.,макар и всички да бяхме пушачи
(и тя пушачка),и така бъх свикнала да търпя,че не ми се мръзнеше по терасата
и дума да не става да се пуше в къщи 

Значи не съм единствената тиха фенка с шарещи очета
Ама пък май ми се потвърждава теорията отпреди години, че започна ли да се заглеждам по по-млади мъже, значи съм поотраснала (по- меко казано 
Какво виждаш?

и даже мислено си представих как спира влака с анатомичния кривак 
... аз тъкмо си мислех че клоня към "уникален медицински случай на изкукундрел"
..., пък то взе че се оказа че съм като нормалните хора, щото се справих в рамките на 1мин.
/
за да събудя професионалния интерес на някой д-р Хаус 

Отивам да натискам възглавницата, че ако остана още в нета, кой знай к'Ви шЪ ги насътворЯ 

.... Жалко че ежедневието и проблемите така са ми повлияли....
Напълно съм съгласна с вас
Има и друго нещо, "на вкус и цвет товарищи нет"
,и тази рутина в моето ежедневие