В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 422
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
                                    ДОБРО ВИ УТРО
........

Здравейте мили мои!!! Hug..как изкарахте празниците?изморени от хапване и пийване? Laughing

Ние изкарахме една спокойна Нова година,надявам се да продължи да бъде такава Peace...тази година в баницата с късмети ми се падна паричката bowuu....
купонът продължи на 1 и 2 ,по точно хапването продължи на 1 и 2 Crazy...роднини,роднини и пак роднини! Mr. Green

блонди..много хубаво си направила с този ваш майстор...хайде де  Naughty,за щяло и не щяло пари искат Naughty...
пепит...ей това твоето свеки,бе...желязна, а? Mr. Green....аде ДА Е ЖИВА И ЗДРАВАbouquet
веси...и ти къ'т мойто муж работата почивка няма!!!но така е в днешните трудни времена! Peace...котенце как е? Laughing

искам на всички мадамки да пожелая ЕДНА СТРАХОТНА 2010....И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ(ИМЕННИЦИ),КОИТО НЕ СЪМ ПОЗДРАВИЛА...МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ..ВСИЧКО ДРУГО ИДВА ОТ САМО СЕБЕ СИ.... Hug Hug Hug Hug Hug

# 181
Здравеите на всички от нас с Габи. Ние сме добре, аз ходя на работа и в сжободното време ходим по разходки.
Кажете ,ми мами моля ви тези от които са хранили малките си деца с кисело мляко, какво е подходящо за бебета?

# 182
здравей били! Hug
бебета и кисело мляко newsm78...не знам newsm78 знам ,че до една годинка май не се дава кисело мляко+ Rolling Eyes....но предполагам във всеки супер маркет на щанда при детските храни ще намериш всичко необходимо което те интересува!!!!!!!!! Peace

# 183
Здрасти, мацоранките
Тук за нанайсти път отпочва да вали нещо като сняг Mr. Green /засега по-скоро прилича на скреж/, но все едно не става за разходка, та планирам цял ден да си домошарстваме със змейка. Станах, забърках смес, та метнах пържени филийки и палачинки за закуска..., а след това забърках друга смес - строителна smile3560 от унифор и подмазах около звънеца, където все пак се наложи вчера майстора да поокърти Whistling....изобщо ако мога да перефразирам оня бисер
"И ловец съм, и рибар съм...на еди-кво си мамата е**л съм" Joy Joy в моя случай ще звучи "И мазач съм, и вапцар съм....
майсторлъка си е**л съм" #Silly rotfImbo rotfImbo rotfImao Мдамммм... след малко ще се къпем със змейка и после вече сЮФсем ще го ударим на уволнение Mr. Green да отпочинем хубавинко, че от утре пак на тръстиката #Crazy

Ах, тоз Александърчо, от овца на вълк ставам кат' го видя Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
rotfImbo нИ думай, Весчейй, и на мен тъй ми дейтсва  Wink hahaha... А е срамУтЪ  Stuck Out Tongue Winking Eye - таквиз да сме дърти мръсТници Joy Joy дет`сЪ вика той може син да ни е... Embarassed Joy Joy Joy Ето още едно негово изпълнение пак да изплакнем оЧото Wink но и вече в нашиЮт предпочитан стил  superuu  superuu  superuu Welcome To The Jungle
Анче, ефхаристо поли за страОтната закуска newsm03 ...макар че аз докат`се завлека, то станало веч`ракиЙно време fiuuuuuu

Пепинце, това за забраната в Кипър на пушенето на обществени места, та даже и в автомобили където се возят деца, го отразиха чак в БГ в новините.....и ако щеш вярвай ама първо за теб се сетих 15 та се закъхарих smile3560 че зор шЪ видиш веч`, щото от мацоранките май само ти си пушачка fiuuuuuu tongue

Били, от мойта кръстница, която беше педиатър, си спомням, че навремето ме беше посъветвала като захранвам Лорка с кисело мляко да избирам от нискомасленото /2%/ и колкото се може да е по-евтино (т.е. по-обикновено), защото колкото по-дълга трайност е отбелязана на опаковката, значи толкова повече изкуствени млека и стабилизатори са нахакани в млякото, а това е вредно за бебето Peace  Обаче какво се предлага в Кипрото - за това вече идея си нямам Rolling Eyes

Милички, сега ви оставям, но по-късно ще намина пак...

# 184
Здрасти, мацоранки... начи  Mr. Green
Оооо, Линче, поля ли си подобаващо именния ден, душко Drunk fiuuuuuu Абе щом нацелФаш праФилнУ бутончеАта на клаФиатуррррата Wine Glass трЕбва да си поизтрезняла от запоя smile3560....,

Блонде, много си права... само дето веднага след Горан Брегович като ми запробива останалият горен мъдрец... главоболието ми беше повече от това на пияндетата на Батенберг  Mr. Green И освен цялата горна и долна челюст бях като кокер-шпаньол с отит, при това бит именно по болното уФо  Crazy Аз по принцип на болка бая си търпя и дори ми е кеф  Joy, обачииии... това като китайско мъчение - първата нощ "махмурлукът" беше най-страшен, не можеш и за миг да си отпуснеш снагата - сега след третата вече отварям оЧо  search

....изобщо ако мога да перефразирам оня бисер
"И ловец съм, и рибар съм...на еди-кво си мамата е**л съм" Joy Joy в моя случай ще звучи "И мазач съм, и вапцар съм....
майсторлъка си е**л съм"

Joy Joy Joy coolcool За такива като майката-кралица и като моя скромна милост като малка все си повтарях "Дядо... може всичко... сбира круши във ботуши, спира влака със кривака, брули дюли със цървули"  Mr. Green

Весич, Блонде.... 'начи тъй, а... Александърчо и Боянчо  smile3560 Аз да ви кажа от самото начало гласувах за всички макета, включая и Дарко, добре, че бяха те, да отсрамят мъжкото участие в Музички Идол  Mr. Green И накрая исках да спечели Боян, ама нейсе... Пък битката между двамата беше сърцераздирателна, не за такива като мен с нежни струни  cry Син на приятелка на майка ми участва в организирането на шоуто и ни снасяше подробности от кухнята - беше ги водил на театро в София и Боян нали е театрал, много се беше изкефил  coolcool

Иначе, ако требе да съм честна, мен това ме впечатли най-много http://www.youtube.com/watch?v=p1Fmcn9-D1w и мъжото беше учуден как не съм скочила от Истанбул да поднасям цветя на Саки  Mr. Green а пък

... нищо че по принцип нЪл' знаЙтИ други музики са ми на

Весич, добре, душко, ама тия разделения на музиката на мен никога не са ми харесвали, щото само ограничават... Хубавата музика си е хубава. Може да не съм такъв фен на старите банди, заради поколенията, обаче обожавам српски рок  reverance Колко сме го слушали докато пиша бизнес плановете на колегите македонци от унито, пък те ми свирят на синтезатор отстрани  fiuuuuuu Ей го на, и моичкият едно време се правил, че харесва само Лед Цепелин, ама накрая се върнал в доброто лоно на гръцката фолклорна  newsm19

Мацки, сега излизам на кучешкия студ да си охладя зъбчето  tooth /малко крио лечение/ и да се видя с най-добрия приятел да раздам неполучените още подаръци  Wink

Hug Hug Hug

# 185
EХО ЗДРАВЕЙТЕ

Милички честит ви
нанайсти път отпочва да вали нещо като сняг Mr. Green /засега по-скоро прилича на скреж/,
[/color] rotfImbo rotfImao...поне си имате и такова чудо,,нещо като сняг,, Peace,а ние в Кипрото пак ще го гледаме през крив макарон smile3521 tooth
Блонди
в моя случай ще звучи "И мазач съм, и вапцар съм....
майсторлъка си е**л съм" #Silly rotfImbo rotfImbo rotfImao
Joy Joy smile3501........чак да ти завиди човек от всичко разбираш newsm78 tooth
..и ако щеш вярвай ама първо за теб се сетих 15 та се закъхарих smile3560 че зор шЪ видиш веч`,
...благодаря за загриженността   love001...но за зор май няма да видя,че аз по принцип още от мома съм свикнала да не се пуши в къщи в БГ.,макар и всички да бяхме пушачи Embarassed...който искаше да се трови мама казваше вън smile3513(и тя пушачка),и така бъх свикнала да търпя,че не ми се мръзнеше по терасата Peace...и тук в Кипрото ги бях научила така Peace...малко ги поотпуснах като порасна Григори Mr. Green,но сега откакто се роди и Андрияни Sneaky и дума да не става да се пуше в къщи Peaceмного редки случай Peace....даже приятелките ми се чудят като дойдат на кафенце,как си пия кафето вътре без да изляза за цигара 2 часа... Peace..зор ще видят тези,който не могат да разберат ,че това е правилно Peace
Веси,Анче благодаря за пожеланията Hug Hug...макАр да доживеем до нейните 80 Peace Peace
Лина...

и мъжото беше учуден как не съм скочила от Истанбул да поднасям цветя на Саки  Mr. Green
newsm78 newsm78...голям фен си да знаеш newsm78 newsm78

# 186
Добър вечер мили ненагледни!

Преди малко се прибрахме (ходим с мъжото комплект на работа понякога в събота и/или неделя в таверната където работихме последните 5 години). Та аз изобщо бях забравила за забраната за пушене на обществени места и цяла сутрин си пафкам, където ми падне, докато забелязах, в разгара на работата, че клиентите на различни групички излизат навън и после пак колективно се прибират. Бре, викам на шефката, каква е тая работа с това периодично преселение на народите newsm78, а тя ми отговаря - ми сигурно ги е страх от големите глоби и ходят да пушат навън. И тя, милата, цял ден ме гледала как пуша на непозволени за целта места и не ми направила забележка, защото си мислела, че ми е много студено да излизам навън #Crazy
Та с пушенето, Пепитке, малко сложна ситуацията и май се замисляме и ние да обявим у дома "зона без цигарен дим", ама да видим кога ще минем от думи към действия Twisted Evil

Мале-е-е, Линче, тез мъдреци са голяма напаст и по закона за всеобщата гадост избират празници за да се обадят Mr. Green Наистина ти съчувствам Hug нали и аз изкарах една "мъдрецова" епопея по Великден - та още ме побиват тръпки, като се сетя Sick

Блондей по повод
Цитат
Станах, забърках смес, та метнах пържени филийки и палачинки за закуска..., а след това забърках друга смес - строителна  от унифор
добре че не си объркала реда на приложение на двете смеси и не се е получило "лапнеш палачинка - гръмнеш" Joy smile3534
А иначе и на мен ми харесва да се занимавам с дребно-ремонтни и декораторски работи в къщи, но имам голямо ОТК - мъжО като ме види че му отварям шкафа с инструментите и му настръхва гривата  bashJoy
А за Александърчо, направо ме успокои ooooh! Значи не съм единствената тиха фенка с шарещи очета newsm56 Ама пък май ми се потвърждава теорията отпреди години, че започна ли да се заглеждам по по-млади мъже, значи съм поотраснала (по- меко казано Mr. Green)
Ама нищо де, то за всеки влак си има пътници, пък и бройкането на агънца все още е разрешено на обществени места newsm48

Анче, от тез гофретки ще си похапна сега, ако е останало нещо Joy Котьо е в превъзходна кондиция - и той се поумори по празниците и слава богу засега спи повече и не дивее Joy

Мацоранки, засега отлитам и ако не угасна пред телевизора ще намина по-късно

# 187
Вгледай се в картинката .                                                                                                          Какво виждаш?
Да, една купчина кафени зърна...
А нещо друго няма ли?
Има, има... В кафето има “скрита” човешка глава!
Сега се вгледай по-внимателно и засечи времето, за което ще я откриеш...
Знаеш ли, че това е вид тест, който определя бързината на мисълта?

От направени медицински изследвания и дълги психологически проучвания е установено, че този, който за най-кратко време открие Човешката глава на картинката, има много по-силно развита дясна половина на мозъка, в сравнение с останалите хора.

Ако откриеш главата на човека в рамките на 3 секунди, дясната половина на твоя мозък е много по-силно развита в сравнение с останалите хора.
Т.е. можеш да се смяташ за гениален!

Ако тази задача ти е отнела около 1 минута, дясната половина на твоя мозък работи, като при "нормалните" хора.
Т.е. повечето хора спадат в тази категория.

Ако видиш човешката глава в рамките на 1 до 3 минути, това показва, че твоят мозък работи по-бавно от приетото за нормално.
При това положение е добре да започнеш да приемаш малко повече протеин, ще ти бъде от полза.

Ако и 3 минути не са ти стигнали, за да откриеш фигурката на картинката, дясната страна твоя мозък е в наистина лошо състояние.
Като за начало започни да разглеждаш повече картини и изображения, това ще е като вид тренировка за теб и ще развие твоята наблюдателност...
[/url]

Hug Hug Hug Hug

Веси newsm78 newsm78..пак добрече не те е изхвърлила навън собственичката Peace Peace...майтапа на страна ама много се юркат покрай глобите #Crazy...то не само собствениците на кафета ,ресторанти и т.н.плащат ами и нарушителите #Crazy...най-бързия начин за забогатяване на държавата newsm47 tooth
малко сложна ситуацията и май се замисляме и ние да обявим у дома "зона без цигарен дим", ама да видим кога ще минем от думи към действия Twisted Evil
newsm78 newsm78..сложно наистига newsm78..освен ако коташки започне да ви гони вън hahaha... smile3513...то вие самите да се стреснете няма да е ами някой от къщата да го стори smile3533 smile3534

# 188
Пепиткин Joy Joy М'чи той нашия котьо ей таквиз' ги върши с неговите приятели - гаменчетата
Освен да вземаме пример от тях и винаги да оставяме някой на пост да следи за дебнещи длъжностни лица с квитанции в ръка hahaha

А за теста - приемам поздравления bowuu - дори три секунди не ми отне откриването на този "мелахринос" плешивко Whistling Явно гризкането на сиренце си казва тежката дума Mr. Green и мозъкът ми направо е "изпращял" от протеини Joy

# 189
Я викам да мина пак на инспекцийка у темичката... Одрямана е ощИ УПстаноФката, но да побъбрим с разписалите се:mrgreen:
Линче, душко, по въпроса за разделенията на музиката, и съм съгласна с теб, и не съм съгласна smile3560 /и в ето туй ми изказване любимеца на Весича, а и мой също - д-р Хаус моменталически би съзрял раздвоението ми на личността  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha hahaha/... Но да се върнем на УсноФната си мисла, докат`не ми е избЕгала сУФсем #Silly - та не съм съгласна, защото е нормално всеки човек да си има определени предпочитания (не само музикални, а изобщо)...Но съм съгласна, че нещата не бива да се фанатизират в крайности - т.е. примерно аз в 95% не харесвам чалгата и от тия 95 поне 50% смятам за абсолютно долнопробна.., нооо не мога да отрека че има едни около 5% наистина хубави, качествени парчета - сЯ на бялото черно не мога да кажа, както и обратното - макар да харесвам рок и метал, но има течения като траш-метъла, дето не моЙ ги изтрая и вързана, щото ако трЕбЕ да се изкажа в стила на проф.Юлиян Вучков "Ама какво е това нещо бе! - събрали са се там и ш`сЪ съдерат да квичат като недоскопени свинЙе" Animal Pig rotfImbo rotfImbo Нооо всеки влак си има пътници..или както обича да казва моята приятелка от детинство "въпрос на вкус"-рекло кучето и си облизало задника Mr. Green Joy
И още нещо друго да ти кажа - много ми хареса тая приказка за дядо може всичко coolcool - особено ме Фпечатли това дето спира влака със кривака Joy Joy.... но се замислих за кой по-точно "кривак" става реч аджаба  condomuu  и даже мислено си представих как спира влака с анатомичния кривак Mr. Green Joy Joy

Блондей по повод
Цитат
Станах, забърках смес, та метнах пържени филийки и палачинки за закуска..., а след това забърках друга смес - строителна  от унифор
добре че не си объркала реда на приложение на двете смеси и не се е получило "лапнеш палачинка - гръмнеш" Joy
верно бе ВесеMr. Green голЕм матап щеш`да е ако бях объркала смесите smile3560 но според мен ефекта щеше да е по-скоро
"хапнеш палачинка..., па изсер*ш блокче ютонг" rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao
Еееее, не мога просто.... ама от де го изкопа тоя котьо пафкащ джоинт Joy Joy Joy Joy Joy
И поздравления за резултата от теста  Hands Thumbsup Hands Clap

Их, Пепиткейй, ама как пък можа да го льопнеш туканка-на тоя тест с кафето Crossing Arms... аз тъкмо си мислех че клоня към "уникален медицински случай на изкукундрел" ku-ku newsm65..., пък то взе че се оказа че съм като нормалните хора, щото се справих в рамките на 1мин. Thinking /първоначално не схванах правилно условието и помислих че има човешко лице което е засипано с кафе и трябва да му се открият очертанията...и докат` се дзверих за тия очертания, скивах случайно кратунката Mr. Green/....има`начи още какво да се постарая icanfly за да събудя професионалния интерес на някой д-р Хаус  Stuck Out Tongue Winking Eye

Мили мои, сега ви пожелавам..

# 190
абе blondi и аз кьорих се ,кьорих се 2-3-4 мин и нищо не скивах #Crazy #Crazy newsm78 Crazy...и си викам ей,малей ами 'чи толкова задръстена ли съм newsm78...и гледам весича 3 сек...и открила плешивкото.... newsm78 Thinking е викам си аз:чак плешивко видяла тази веси бре,ей....брей..много умно това девойче...ами аз 'що нищо не виждам newsm78...най-накрая зацепих Naughty Laughing...и я скивах главата..... Joy Joy hahaha

# 191
Така-а-а, да се разпиша за последно тая вечер и да ходя да наням smile3524
По въпроса за теста - по мое мнение бързината, с която откриваш скритата глава просто показва развито въображение и "образно виждане". Аз от малка обичам да откривам образи на необичайни места - постоянно блея в облаците, в пукнатините по стените, по асфалта.... А най-любим генератор на скрити картинки са ми мебелите и разни облицовки от дърво - такива неща се виждат в чворовете - направо да ти се завие свят tooth
И между другото - това упражнение - да наблюдаваш разни работи е много полезно, особено, когато се налага да чакаш някъде и няма с какво друго да се занимаваш Peace

Да взема отношение и по въпроса със стиловото разделение на музиката newsm12
Цитат
Весич, добре, душко, ама тия разделения на музиката на мен никога не са ми харесвали, щото само ограничават... Хубавата музика си е хубава.
Линче, именно, хубавата музика си е хубава музика. Пък сигурно и лошата музика има хора да я харесват, въпреки че на мен малко не ми се връзва как може хем да е музика, хем да е лоша newsm78 А пък разделението на музикалните стилове са крайно необходими според мен и ограничават само хората, които сами си поставят граници в предпочитанията си.
Много ми е странно широко разпространеното разделение на феновете на чалгаджии и металисти, демек ако си привърженик на едните- автоматично се изключва вероятността да харесваш парчета на другия лагер #Crazy И аз като Блонди харесвам
Цитат
едни около 5% наистина хубави, качествени парчета - сЯ на бялото черно не мога да кажа
от чалгата, едни 15 % от денс-а, 2-3% класическа музика (Вагнер, Шостакович, Бах), 7% разни други стилове и 70%  superuu, но не задължавам никого да споделя моите предпочитания и съм сигурна, че ако се наложи някога да слушаме заедно музика, все ще открием компромисен вариант Hug Hug Hug

Ох, аз сякаш на въже съм държана и с хора не съм говорила - само ми подайте тема и захващам като пит-бул #Onfire Отивам да натискам възглавницата, че ако остана още в нета, кой знай к'Ви шЪ ги насътворЯ smile3538
А между другото, поразгледах отново картинката с кафето и... открих още един плешивко #Crazy в средата на дясната граница. А кажете че не ми е развинтено въображението #Crazy

Лека нощ и спете спокойно

# 192
                                                                     Закуска, мацоранкиии....

Аз от малка обичам да откривам образи на необичайни места - постоянно блея в облаците....
Аааа, Весич, с това направо ме разби #Crazy - не мога да повярвам просто, щото и на мен като дете едно от любимите ми занимания беше като вървя навън да зяпам в облаците и да ги оприличавам по форми на различни неща....и особено хубаво ми беше като се прибирахме късно вечер цялото семейство от някъде на гости /нашите бая лайф-из-лайф го даваха Wink/, та татко ми одисваше на акъла и върху тъмното нощно небе заедно гледахме и оприличавахме белите облачета Heart Eyes.... Жалко че ежедневието и проблемите така са ми повлияли.... Rolling Eyes - сега чак тъжно ми стана като се замислих колко отдавна не ми се е случвало просто спокойно да изляза нощем навън и да се пошляя безгрижно съзерцавайки небето Rolling Eyes...

Както и да е, проклетото ежедневие в момента пак ме подръчква Confused и нямам`Ич време...
Чао засега на всички и хубава първа работна седмица от Новата Година!
smile3560

# 193
Добрутрооооо  Mr. Green Hug Hug Hug

Тъкмо да сложа кафето и Блондича сколасала   bouquet Блонди и Весич, аз само да подам няколко думи и вие доразвили темата до пунктуалност  Grinning Напълно съм съгласна с вас  Peace Блондич, верно има вкусове, но по себе си съм забелязала, че за някои неща вкусовете при определен човек са по-широки и допускат повече вариации на тема, а за други си има по-определени предпочитания  Peace Ето аз например съм по-възприемчива и толерантна спрямо някои музикални издънки, но стане ли дума за кино, цедката в дясното полукълбо е много ситна  Sunglasses Има и друго нещо, "на вкус и цвет товарищи нет"  Mr. Green А за ограничаването имах предвид именно самоограничаването, което някои си налагат като априори категоризират такива като мен, които не слушат задължително само пънк рок, а неща от Нирвана до саундтрак музика от Боливуд  Mr. Green Ей това не го разбирам  bowuu

Весич, хубава музика според мен е тази, която те докосва  Peace Такава, която ти действа, или пък не ти трепва нищо като я чуеш... То май и оттам логично си следва поговорката за вкусовете и товарищите  Mr. Green Hug

Мацки, желая ви страхотен ден, аз ще изчакам още малко и ще звъня на зъболекарката, че вече четвърта нощ не съм мигнала и ще видя какво може да се направи  Peace
  bouquet

# 194
ДОБРО УТРО.... Hug Hug Hug

веси душко никва глава не скивах и почнах да се притеснявам за моята личност Rolling Eyes....то че тук тотално мозъкът ми се е изпарил от жегата и вечното лято Tired,и тази рутина в моето ежедневие ooooh!,че като се замисля Thinking...лошо ми става.... ooooh!...
а въпроса за музиката:да си дам мнението и аз Mr. Green...човек трябва да има предпочитания,понякога това е нашата визитка сред заобикалящите ни подобни Mr. Green....ето например когато разбрах вкуса на блонди относно музиката,веднага си представих що за характер може да бъде и кой стои пред мен-виртуално..това се отнася и за веси Peace...НО когато някой ми каже "аз харесвам всякакъв вид музика"-честно казано с този човек ще направя много трудно контакт bowuu....значи,да се обобщя Mr. Green:нека да си имаме предпочитанията,но също така не да изключваме всички останали Peaceспоред зависи от мястото и времето да се научим да разбираме и отсрещният фронт Mr. Green Peaceедин пример:ако вие сте привърженички на рок музика и изведнъж някой ваш близък-дете,приятел,любим започне яко да си пада по чалгата newsm78"ох,баня,ох кеф" Joy...каква ще бъде вашата реакция?????????

хайде на всички пожелавам емоционална седмица! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт