В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 591
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Стели, бъдещото съпруже на Линката не е чех, а е ваш човек - грък Wink..., ама какво точно са дирили по едно време у чеШко, тя може да въдвори яснота... fiuuuuuu
tooth По манталитет е чех, а по народност - тя е духовна  Joy

# 676

Аз ги оправих тибетците...и петимата  Wink Whistling ...и захванах да оправям вечерята...
Оставям ви сега, да нагледам положението... cook[/color]

Блондейййййййййййй, РЕСПЕКТИРА МЕ, пет парчета, не ще да е лесно (при това тибетски) #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy newsm53 Ти, виждам, си ВСЕстранно надарена личност, таквази нЕма как да убегна на истинкоЙОТ мъж (само дето те по БГ земи нещо са кът в последно време.....)

Аз съм прибързала със заключенията за Линкиния, но то ще да е защото съм пристрастна с идилични пътешествия по чешките земи, и най-вече в Прага и Брно. Чешко-гръцко, щом е момче на място, Ola entaksei
bowuu

# 677
Линке, пишем заедно Laughing

Грък с чешки манталитет Whistling ooooh! θεέ μου!

# 678
Мара ба!
Нашта окупация продължава..
Обачееее,само да се роди това малкото
такова миткане ще му ударя  1stroller 1swing smile3540   че ще ви се обаждам по телефона да се информирате за мен  Joy Joy Joy Joy   шегичка
Блондее булко разшътана..... Peace  и аз им се точа на тез петимата,ама ще трябва да почакам....
 Отивам да зяпам сериала...че кво друго ми остава hahaha hahaha hahaha

# 679
Ехо,дружина,здравейте Grinning

Смених ника,*DeSiTo* съм си,забравихте ли ме?Не съм писала отдаааавна,обаче ви хвърлям по едно оЧо search  Wink.При нас нищо интересно,ама нииииищо.Ей голям студ тук,-20° беше днес,бррррр .Издивях вкъщи,пък за децата да не говорим.Мъжо се хвана да прави основно един апартамент,обаче в тези студове е с вързани ръце,защото има за къртене,а всичко замръзва и няма как да се работи.УжасТ.И пак сме дружно вкъщи,за целия си съвместен живот не сме прекарали толкоз време неразделни Crazy.Най-кофтито е че не можем да разделим smile3515
Не ми стига времето да изчета всичко,вие ли пишете бързо,аз ли чета бавно hahaha,незнам,ама не мога да насмогна.Като ми стане скука обаче добре се развеселявам тук.Блонди,назад някъде бях нацелила твой виц за блондинки майка и дъщеря,спуках се от смях hahaha
Ще пробвам по-късно да пиша пак,че сега ме изритват вече.До после  love001

# 680
молим-молим, едно процедурно уточнение - Я не сОм булка, ами сОм парясница smile3560 тъй чИ да не я спестиш таз пУдробноС акУ шЪ мА Фалиш на ергените Mr. Green.., както и че се движа в комплект с 1бр.ремарке Joy Joy Joy.. АааакУ и след тУЙ ОтУчнение ощИ има мерклии да мЪ земват, да им каЙж чИ Я не сОм толкоз лесна да сЪ дам, ами койтУ`Й кандидат шЪ трЕбва да мине през "ОТК" като на снимката дето си я пейстнала  condomuusmile3560 Joy Joy
hahaha hahahaшЪ ФаЛъ,шЪ фАлЪ... smile3521 smile3521...тАквиЗ  парясници,не се намират и с обяви hahaha.....пък за подробностите дет си изредила newsm78 newsm78...ммммммммммм ,,бели кахъри,, Peace Peace..нали сега такава е модата Peace Peace
Цвети...май наистина вече едвам издържаш newsm78 newsm78...стискай мила,вече не остана...после ще си наваксаш с всиииииииииичкооооооо smile3508 smile3521
..........................................................
ето нещо интересно
Кой всъщност е „силният пол“?
Кофти работа...

Обществото е свикнало да възприема жената като представител на „слабия пол“, а мъжът, като „силен“.

Тя е емоционалната, а той – практикът. Тя е лечителката, а той – безстрашният войн.

Оказа се обаче, че това е поредният стереотип, който с напредъка на цивилизацията започна да се руши.

Изглежда по-силният физически мъжкар, все пак далеч не е толкова устойчив в контекста на емоциалността и психиката като цяло.

Вече е научен факт, че поради своите детеродни функции, жената има доста по-висок праг на болка.

Направиха се и редица изследвания, които изръкопляскаха и на силната й психика и възможността й да се справя по-добре в определени житейски ситуации.

Една от тези ситуации, колкото и да е чудно, се оказа самостоятелното живеене.

Мъжете се справят по-зле от жените, когато живеят самостоятелно.

Това писа в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от университета на Единбург.

Проучването, посветено на жизнените стандарти на 140 мъже и жени на възраст между 25 и 40 години, е продължило две години.

Специалистите са установили, че повече мъже, отколкото жени имат проблеми с парите и здравето, когато живеят сами.

Представителите на силния пол освен това се чувстват по-самотни и имат по-ниски заплати от дамите, които живеят самостоятелно.

Не тъжете, мили мъже, ние пак си ви обичаме.[/url] smile3533

# 681
Еййй, туй женорята сме страшна работа като се раздърдорим blahblah - тва ако от приказките можеше да се произвежда електричество, само нашта темичка тия дни може спокойно да захрани с ток Кипър и няколко големи града в БГ #Silly rotfImbo rotfImbo

Цветюхче
, и теб те гони мерака по тез тибетци..., ама все пак викам да внесем за новодошлите fiuuuuuu - визирам
Стели Wink..., елемент на конкретизация, че става въпрос за комплекс от 5 упражнения..., щото рискувам иначе да ме вземе за баси и разгонената парясница rotfImbo rotfImao rotfImao

молим-молим, едно процедурно уточнение - Я не сОм булка, ами сОм парясница smile3560 тъй чИ да не я спестиш таз пУдробноС акУ шЪ мА Фалиш на ергените Mr. Green.., както и че се движа в комплект с 1бр.ремарке Joy Joy Joy.. АааакУ и след тУЙ ОтУчнение ощИ има мерклии да мЪ земват, да им каЙж чИ Я не сОм толкоз лесна да сЪ дам, ами койтУ`Й кандидат шЪ трЕбва да мине през "ОТК" като на снимката дето си я пейстнала  condomuusmile3560 Joy Joy
hahaha hahahaшЪ ФаЛъ,шЪ фАлЪ... smile3521 smile3521...тАквиЗ  парясници,не се намират и с обяви hahaha.....пък за подробностите дет си изредила newsm78 newsm78...ммммммммммм ,,бели кахъри,, Peace Peace..нали сега такава е модата Peace Peace
Пепич, душко, е па щом ти е мерак да ми дириш момУк, а с тез хвалебствия дет мЪ засипваш току виж си открила smile3560 действай..., макар че Яз съм малко кат`ощипана от тамошните ергени #Silly особено ако се казват като мъжО ти и са същата зодия Embarassed hahaha.....ама ето пък че твоят свестен fiuuuuuu

Desirée, как да те не помним, бе мила... Hug Hug Hug Викаш мъжО ти таман си хвана част-маг и то пък взе че стегна сабачия студ и зорлен прекъсна smile3560..., ама нищо де, то ще отпусне следващите дни, така че порадвайте си се един на друг - сега ви е паднало luvbed newsm47

А сега, на вашето внимание важно съобщение!!!
Моля, давайте предложения за заглавие на следващата тема /че с тоя темп до два дни ще й видим сметката на тая/!
smile3560

Е сЯ вече с чувство за изпълнен дълг Mr. Green мога да ви пожелая...

# 682
Добро утро, милички!
Закуската след малко ще е готова
Wink

# 683
Ааааааааааааауууууууууу, Веси... не ми причиниявай такива неща рано сутрин  Crossing Arms Няма да мога да работя цял ден  Whistling
Тоз младеж.... може и да не бърза със закуската.  Mr. Green

# 684
Добро да е, момичета!

Блонде, знаех си аз, че става дума за нещо трансцендентално-тибетско newsm03 newsm03
Да ти кажа, една близка приятелка със слаба втора чакра (демек говор, гласни струни, дробове), винаги я удряше там при болест. Накрая започна да посещава курсове по дишане и в резултат е много по-добре. Това за ползата от конкретни упражнения Peace

Диамантче, дръж се, мила, не се предавай от сутринта smile3506

Весе, тоз момък козунаци дали меси? newsm78 Че това е точно пипкава работа за силни ръчички.

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 11:04 от Stella Fotini

# 685
Е как да съм спокойна. Сърцетуп ми докарахте  Mr. Green

# 686
Диамантче, що се отнася до мен: ТВОЙ Е Peace

Аз, да си призная, само за кухненски помощник бих го взела заради работливите ръчички smile3506 Иначе определено не е мой тип newsm08, ако изобщо е уместно да се говори за типове

# 687
малейййй кое е т'ва слънце де'т се е бляснало рано рано там......не му ли е студено..... Mr. Green
момичета.......цунки за сега...идвам след малко Peace

# 688
  • Larnaca, Cyprus
Само да кажа Добър ден  Hug Hug
и ще се върна след малко .......а по отношение на Весиното момче това дето меси де  Twisted Evil..мисля че вече ни меси веднъж май тъй че го отстъпваме на новите попълнения да си поиграят Joy Joy
Дезире помним те бе как да не те помним Peace.......ми наминавай повечко да не вземем да те забравим Thinking

Сега имам малко работа ще дойда после ....заглавие в момента не съм се замислила обаче почвам newsm78

# 689
Ей ме на и мен тадява...

Кате
, правилно си спомняш...- не веднъж, а даже два пъти ни е месил закуската тоя момУк Wink тъй че и мен нИ мож`мЪ събори вече с оваляното си в брАшно очарование.. fiuuuuuu /брЯх, ама съм и тежкарка Mr. Green/  Ето за нас "старите пушки" един отбран дон Жоан - те тва е обаяние - ем пее, ем танцува Joy --->

...и да ти напомня, че предния път обеща да участваш в идеята за заглавие yes..., та гледай да се изнижеш по перваза smile3560
Апропо ето какво роди моята глава:
От Кипър до БГ прелитат валентинки и бъчви точим-трифонзарезански руйновинки Mr. Green Wine Glass

Хайде и всички останали предлагайте заглавия, та да има време и за анкетата Peace
Сега ви оставям, че ме подпират задачките, но по-късно пак ще намина...
На всинца пращам целуфанииииии... lovekiss lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт