Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 674
  • 733
  •   1
Отговори
# 405

Мили дами и господа!

С много уважение към вас ви желая весело изпращане на старата и заредено с оптимизъм и късмет посрещане на новата година.

Хапвайте,пиивайте и се веселете с много настроение.

# 406
Минавам само да ви пожелая страхотно посрещане на новата година, на всички здраве и късмет, пък другото ще се нареди някакси  Grinning
Много усмивки през новата година, и все-по-хубави манджи! Grinning

# 407
Весело посрещане на Новата Година!
Много късмет, здраве и любов!

Очаквам утре много хубави снимки тук Crazy

# 408
  • София
Баница с късмети

и  

ябълкова баница последно правя и приключвам за днес:

А вчера правих торти за съседите (и двете са бързият медовик на Селма):

покрита със захарна маса
и
, покрта с бял ганаш

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

# 409
  • DE
ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА.
МНОГО ЗДРАВЕ, ЛюБОВ ,ЩАСТЛИВИ,  БЕЗГРИЖНИ И УСМИХНАТИ ЛИЦА
НА ВСИчКИ МАМчЕТА КОИТО ОчАКВАТ БЕБчЕТА ДА Е ЛЕКА И СПОРНА НОВАТА 2010

# 410
Весело изкарване на всички довечера......Дано новата година ни донесе повече здраве и късмет...... Peace Hug
И аз утре ще очаквам с нетърпение снимките на произведенията ви.... Crazy

# 411
Весело посрещане на Новата година, а утре сбирка в темата, да видим кой как се е справил с празничното меню! Grinning  Hug
Това ще е втората година, която посрещам с вас момичета от готвещо - снимащата тема!
Нека и през новата година в тази тема да цари добрият тон и уважението, както винаги до сега!
Чудесно е, че ви има! newsm51

# 412
  • Географският център на България-Габрово
МИЛИ МОМИЧЕТА.ЖЕЛАЯ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА.БЛАГОДАТНА  С ПОВЕЧЕ МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО.НАЙ ВЕЧЕ ЗДРАВЕ, ДЕЦАТА ДА БЪДАТ ПОСЛУШНИ И ДОБРИ

А сега от един гръцки сайт много хубав и изкушаващ шоколадов сладкиш с пълнеж от маскапрпоне и шоколадова глазура..

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 16:45 от dunia53

# 413
Влизам за да ви пожелая ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ!!!!
Нека имаме силата да запазим усмивката и доброто, за да бъдем щастливи. Обичайте се, защото по-хубаво от любовта няма и носете светлината от празниците в сърцето си през цялата година.

Тези празници ми се случиха доста неприятни и невъзвратими моменти, така че всичко, което съм снимала ми е като в мъгла.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА

# 414

Весело посрещане момичета пожелавам много щастие,здраве и късмет на всички ,благодаря ви че ви има, благодарение на всички вас научих много неща за кулинарията ,това е най топлата тема ,ОБИЧАМ ВИ  bouquet

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 23:24 от Кари_

# 415
Макар и толкоз късно, ще се запиша с едни от сладките за Коледа, защото напоследък хич не ми остава време нито да снимам, нито да качвам  ooooh! ноооооо поне не си давам времето за готвене Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Та ето от мен едни шейнички
и още едни сладки ТУК

ВЕСЕЛА И МНОГО ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА на всички обични от мен мами, от любимия ми форум и любимия под форум - естествено - готварския Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 416
  • пак на Рив Гош
Мамеее, Крисче, липсвахте в темата  Hug
На патерици - честит рожден ден на Beniii, само хубави неща ти пожелавам!
Rumya, Dunia53, Аелис - чудесни торти!
Милика, Краси, Beca - ще се опитам утре да преведа рецептата за макароните, която ни дадоха от "курса"  Embarassed. Основната тънкост при правенето им ми се видя приготвянето на т.нар. "италианска" целувка (към разбити на снят белтъци се прибавя захарен сироп с температура 121 градуса) - не виждам как ще стане без термосонда.
Милика, на "курса" правихме с току-що разделени белтъци, но по всички рецепти, които съм събрала досега, навсякъде казват, че трябва да се разделят поне 1 ден предварително (стига се до 5 дни в рецептата от блога на Меркот, която Надето_сп беше превела във "Вкусно и красиво" и дори една седмица - според Пиер Ерме  Grinning). Съхраняват се в плъто (херметически) затворена кутия, в хладилник.

На всички ви пожелавам много щастие, здраве и любов през Новата година!

Аз се включвам набързо да пусна вчерашния отчет:
- риба със зеленчуци във фолио

- една импровизирана индийска яхния от леща (дал) и плосък индийски хляб (наан) с пълнеж от топено сирене (чийз-наан):

- днешният бърз обед - пълнозърнести спагети със скариди:

Както е тръгнало, снимките от тазвечерното меню ще ги публикувам в темата за провалите  Mr. Green - прегорих пуйката, пюрето за гарнитура го разредих ужасно (от заплесия), изгорих се на 3 места, да видим сега питката каква изненада ще ми спретне  Laughing

Весело посрещане на всички и още веднъж, много щастие на вас и близките ви през новата година!  Heart Eyes

# 417
Откраднах няколко мига да вляза да ви пожелая приятно посрещане на новата година. за мен 2009 беше една незабравима година, която ми донесе най-голямото съкровище и едно неизмеримо щастие. Дано новата година бъде за всички нас също толкова прекрасна, колкото беше старата за мен. Много прегръдки

# 418
Vesi едно голямо благодаря че споделяш красотите си с нас ,успях да приготвя две салатки като твойте

Селма много ни хареса салатката ,определено ще повторя   bouquet

Селма за питката   bouquet  можеш само да ми завиждаш за оформянето  Mr. Green

баница с късмети

покрив от крема сирене на Наталина

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 09:36 от Кари_

# 419
                                                                        Честита 2010 година!

Изминалата година ми донесе и хубави неща.Радвам се,че намерих това кътче на доброжелателност и прекрасни идеи.Искам да поздравя всички,които пишат и четат тази тема:

Бъдете здрави,а късмета да е винаги с вас!Запазете любовта в сърцата си и усмивките на лицата си!

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 10:28 от nordina

Общи условия

Активация на акаунт