Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 675
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • Пазарджик/Лондон
beniii, честит рожден ден и от мен Hug.

♥ Doro ♥  , и в тази тема да кажа - тортата ти е чудесна  bouquet!

Момичета, весело посрещане на Новата година ви пожелавам Hug Hug.Продължавайте да творите, вие сте ми вдъхновението, знаето си го, ама пак да си кажа Heart Eyes.

# 391
esy, благодаря за рецептата! Сега ще те помоля и за турските питки!  Hug

Леля Ог, заповядай рецептата за кифличките Hug

# 392
Мили момичета  Hug искам да ви пожелая:
Весело Посрещане на Новата Година !  lalalala cheers

И понеже вече е 31 ... Wink искам да поздравя и една рожденничка- Dina 767 Party

Скъпа Дина , Честит Рожден Ден !
Бъди здрава и много , много щастлива !

Щастлива съм че те познавам !  Hug Heart Eyes  bouquet

# 393
  • При елфите ...
Днес направих тези божествени вкусотии - трюфелини. За първи път ги правя и мисля, че станаха страхотни.

Пожелавам на всички весели празници!

# 394
Oт мен кюфтета в бял сос и салата зелена сдомати и краставици които не изпъкват много Crazy

И Новогодишната ни Торта "Добуш" по Аелис Wink (разреза е по ценен при нея н сега узрява и неможе)

# 395
Aredhel,по каква рецепта направи трюфелините?Обожавам ги! Hug Сега ще ги сънувам..... Crazy

# 396
  • София
Включвам се с бъркана пица.

Сложих шунка, луканка, маслини, кашкавал, сушени домати.

Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата Година!

# 397
  • При елфите ...
Aredhel,по каква рецепта направи трюфелините?Обожавам ги! Hug Сега ще ги сънувам..... Crazy
Селма, ето по тази рецепта:

Божествени Трюфелини

Продукти:
300 гр. черен шоколад
150 мл. течна сладкарска сметана
70 гр. смлени лешници
3 с.л. масло
1 с.л. ликьор
1 течна есенция ром

Шоколадът, сметаната и маслото се загряват на водна баня до разтапяне на шоколада, като се бъркат постоянно, снема се от огъня, добавя се ликьора и се оставя да изстине. Добавят се лешниците, сместа се разбърква и се слага в хладилник за около 2 часа, след което с помощта на лъжичка и леко намаслени ръце се оформят топчета и се овалват в какао. Готовите трюфели се съхраняват в хладилник.

Не съм записала източника на рецептата.

Изпращам ти няколко трюфелчета с бързата поща  newsm01  newsm52  running  travel

# 398
  • забравих си мисълта...
Венета уж ще я караме на диета...а само ни съблазняваш

Magans, ще отслабваме, не се притеснявай, всичко от догодина обаче  Joy Joy Joy

Да ви покажа и моята баклава, парченце - догодина, ако ми се предостави възможност да снимам и ако остане нещо, че нещо много и´се канят.

Момичета пожелавам ви весело прекарване и щастлива Нова година. Вие сте ми вдъхновението, ако не бяхте вие, никога май нямаше да започна да влизам в кухнята ми. Благодаря ви   Hug Hug Hug!

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 12:17 от Venetta

# 399
Здравейте момичета и дядо Хаджия,влизам само да ви пожелая весело посрещане на новата година,много здраве и любов в семействата ви и още по-прекрасни вкуснотии през новата година.

# 400
Изпращам ти няколко трюфелчета с бързата поща  newsm01  newsm52  running  travel
    Aredhel,много си сладка. Laughing Heart Eyes Благодаря ти!  bouquet И за рецептата! Hug

# 401
Благодаря ви момичета за милите думи!
Пожелавам на всички весело посрещане на Нова Година.......
И да си покажа вчерашната вечеря ......пълнено пиле

# 402
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
Да сбъдне мечтите ви,да осъществи желанията ви,да ви донесе много и нови ,все хубави преживявания!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! 

# 403
  • ГОре на черешата...
Мили кулинарки, искам да ви пожелая една незабравима Новогодишна нощ и една още по-прекрасна, изпълнена със здраве, щастие и любов година!

# 404
  • Пазарджик/Лондон
Влязох само да покажа тортата, че другото още не е готово - но нали знаете, че в десерта е смисълът на вечерята Joy.

Торта Добуш :

Общи условия

Активация на акаунт