Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 678
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
beniii, Честит Рожден Ден!   bdbaloni Желая ти много здраве, любов, късмет и кулинарни вдъхновения! Много вкусна торта, благодаря за почерпката!
esy, благодаря за рецептата! Сега ще те помоля и за турските питки!  Hug
martin4e и аз му се радвам на шареното  Laughing Много весели сладки!
краси.мира, супер торта! Аз исках рецептата за мусаката с патладжани, благодаря!
Селма, страхотна е тая “Манастирска изба”! Ще се опитам да я направя като минат празниците, благодаря за рецептата!
ffr, благодаря ти за незаслужения комплимент! Рецептата на чудния кекс и аз бих ти я препоръчала, много го харесвам. А ако излезе от формата, можеш да отрежеш излишното, да го начупиш в купички и да го залееш с крем.
kasier, много хубави гевречета!
mari_eta, Мама Цоцоланка, чудни торти и вие показвате!
Комплексирам се вече, май само аз не показвам торти и питки Embarassed
nordina, много ми хареса сладкиша, записвам и него и след празниците почвам подред!

От мен круши-цигулки, пълнени с крем ванилия и крем от тиква (три снимки в различен етап от украсяването):

Весело посрещане на 2010-та! До скоро, в следващата година!

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 21:27 от Леля Ог

# 376
Честит рожден ден,Бъни и от мен.Желая ти много здраве,щастие,любов,късмет и само положителни емоции.
Здравейте.Днес много питки,торти и всякакви други вкусотии.
От мен скромно с едни "правоъгълни" кюфтета с кашкавал и салатка.

# 377
Supermint благодаря за рецептата Venetta и на теб Hug
beniii Честит рожден ден,здраве и късмет. nbirthday newsm59 nbirthday

# 378
Питах и в другата тема, ама да си пусна питането и тук.......Че да ми се отговори по-бързо,че се притесних нещо.......

Момичета, давайте съвет...мога ли да спася положението........

С моя акъл дето го няма, забравих да сложа мазнина на баклавата......Направих я, изпекох я, сиропирах я и ....се сетих,че не съм я кавардисала с олио преди това....Дайте идеи какво да правя в този случай?

# 379
ЧРД Бени ,много здраве ,късмет и кулинарни успехи   bouquet

От мен днес сурвакарски гевречета и сладки

Как се правят гевречетата, моля? Rolling Eyes  chef

# 380
  • ГОре на черешата...
beniii, Честит Рожден Ден   bouquet ! Бъди много, много щастлива!

Маме, радвам се да те видя Hug! Стискам палци, а ти стискай да влезем в Новата година Laughing!

# 381
Neli4ka,искам ти салаткатааааааааааа! Crazy
Леля Ог ,много е връткава тази "Манастирска изба". Crazy Приятно ми е,че я забеляза! Heart Eyes

# 382

Ванилени кравайчета за утре вечер Heart Eyes

# 383
  • NL
Роца,много красиви са ти станали макароните.Кой ти гледа вкуса,важен е външния вид Joy Joy Joy..Шегичка ,разбира се.
На вас 24 часа ли ви казват,че са достатъчни да преседят белтъците?Къде ги държиш през това време,в хладилник или на стайна температура?
Аз си бях принтирала от десертс мегазин едно много добро и подробно обяснение за правенето им(на Тарталет) и там пишеше  4-5 дни да се държат.Не мога да го намеря обаче сега а вече и страничката не мога да я отворя да си я принтирам пак.
С тази книга няма как да не станеш майстор в правенето им,чудесен коледен подарък.

Весело посрещане на Новата Година на всички ви  bouquet.

# 384
Отново благодаря на всички за поздравленията Hug никога не съм била поздравявана от толкова много хора,цял ден настроението ми е страхотно  bouquet и за да не е спам,ще пусна снимка от скромния ни обяд

Спокойна вечер и вълнуващо посрещане на новата година Peace

# 385
mery_poppins1, Селма, благодаря   bouquet
За утре реших да приготвя Свинско задушено в мляко по рецептата на Esy.
Мама Цоцоланка, я не се кахъри, не е най-важното дали в баклавата има масло или не.  Hug
Весело посрещане на Новата година на всички !!!

# 386

С моя акъл дето го няма, забравих да сложа мазнина на баклавата......Направих я, изпекох я, сиропирах я и ....се сетих,че не съм я кавардисала с олио преди това....Дайте идеи какво да правя в този случай?

Маме
, слагай  маслото в сиропа. АЗ съм забравяла също, така се спасява положението.
Поздрави и лека да е   bouquet

# 387
Добър вечер момичета , отново големи вкусотийки сте наредили тук.... Hug

mery poppins1- много хубави са ти станали курабийките  Party радвам се че ви харесаха.  Simple Smile
mari eta- тортата ти е страхотна.   bouquet
nordina- супер сладкиш..  chef

от мен:
спагети

и сладки "капучино" на labrex.

labrex- благодаря ти за рецептата   bouquet сладките са много вкуснички, душички... Heart Eyes а и за кафенцето са екстра.  Wink

# 388
Честит рожден ден,Бъни и от мен.

Бени Бени не аз  Wink Hug Wink

Маме
, слагай  маслото в сиропа. АЗ съм забравяла също, така се спасява положението.

И аз за това се сетих.Консултирах се даже.Щом и нашата Баш експертка така казва така направи Hug.И то не останало бе Маме.Хайде скоро да ни се похвалиш с добра новинка  Hug
Аз приключвам годината скромно с една леща яхния и Свинско с гъби и ориз на фурна.Така и така ги снимах - викам да ги покажа Rolling Eyes

Момичета искам да ви благодаря за страхотното настроение което струи от тази темичка, за това че и аз съм част от нея, за неуморния Ви труд и всеотдайност които споделяте тук за радост на семействата ни  Hug.
До нови срещи в Новата 2010 година.Нека за всички ни да е по добра, благодатна, изпълнена с прекрасни емоции и радостни моменти с любимите ни хора.

# 389
  • NL
Оооо,beniii.Как пък пропуснах по-горе.Честит Рожден ден  bouquet.С пожелание за много здраве и сбъднати мечти.

Общи условия

Активация на акаунт