Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 680
  • 733
  •   1
Отговори
# 360

tracy_t ,при курабийките имаш кошнички с настърган шоколад и едни шоколадови сладки които стоят като обърнати кошнички ,ама го обясних  ooooh!,дано си ме разбрала  Laughing,може ли рецептите за тях   bouquet.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.new#new

Ето заповядай, рецептите са една след друга. Да ти е сладко.

Бени, честит рожден ден. Всичко най - хубаво ти желая   bouquet

# 361
И следобедната закуска:

- печени ябълки

Селма...още малко и ще заприличаме на бърбароните с твоите изумителни сладкиши и питки.

Признавам си - само погледнах рецептата на  тортата "Манастирска изба" и веднага смених страницата - много е изкусителна, а имам няколко прегрешения последните дни  Whistling  Crazy

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 17:07 от Smiley*

# 362
Хъни- Бъни
Цитат
Пържени филийки и май Френски сандвичи на тиган - ама кой ги показа не помня

много е важно филийките да са тънко нарязани и да се пържат на слаб огън.
Тогава се получават хрупкави.
ivematze.snimka.bg/cooking/vkusno.422566.16504215
Мерси за уточнението.Знаех си, че нещо бъркам.
Честит празник на Бени Hug и на всички наскоро празнували Hug.
Весело посрещане утре на Новата година.Не се съмнявам, че масите ще се огъват утре Heart Eyes

# 363
ЧРД на Бени    newsm59
Много вкусотии,момичета!
В този форум се забравят всякакви диети  Mr. Green
megans,тутманикът ти е невероятен  Peace
Smiley*,тиквата е приказна и само какъв цвяяяяяяяяяяят  Crazy
Днес докато спа малката,аз успях да направя курабийките,чиято рецепта вчера ми даде bliznacite 2004
Много вкусни станаха и дано до утре вечер успея да опазя поне една чинийка  Mr. Green

от тук до края

# 364
  • ГОре на черешата...
Напоследък имам време само да ви наглеждам, но да снимам - тц ooooh!.

Ето вместо запис тортата за утре:

# 365
   Краси.мира,mari_eta,разкошно са ви украсени тортите!Браво!  bouquet  bouquet  bouquet
   Искам да питам,какво правите с тези "чаршафи" и украсите по тях?Вкусни ли са?Стават ли за ядене?
   Наскоро ядох една украсена торта от сладкарница.Тортата беше много добра,но това покритие отгоре..... Sick
   Зачудих се,дали в домашни условия се получава по-хубаво или.....става само за гледане? Rolling Eyes

# 366

Зачудих се,дали в домашни условия се получава по-хубаво или.....става само за гледане? Rolling Eyes
Децата го ядат.Първо от него почват ooooh! ooooh! ooooh!.Поне в къщи е така.Аз все внимавам какви бои и какво слагам щото си знам.
Правих твоя Медовик Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Сега отлежава за утре Crazy

# 367
Невероятно представяне момичета.За съжаление не мога да напиша всички поименно,но искам да кажа....възхитена съм smile3501
От дни не съм писала,но не успявам да стигна до снимки.Всичко изчезва за отрицателно време.И да не е спам ....сутрешния сладкиш...

Ябълков сладкиш със сметаново -карамелен сос

# 368
  • ГОре на черешата...
Селма, старая се да разточвам максимално тънко. Яде се, е ако някой не харесва, просто не яде...

# 369
Селма, старая се да разточвам максимално тънко. Яде се, е ако някой не харесва, просто не яде...
  Аха...Значи е по-специфично на вкус все-пак.... Thinking
  Някога моята леля-сладкарка правеше украси от оцветен маслен крем,плодове,карамелени или шоколадови завъртулки.Не се получаваха шедьоври,като вашите,разбира се,но също бяха красиви. Simple Smile
   Ама аз нещо......почти никакви не ги въртя.... Embarassed

Нордина,отново идеен и много хубав сладкиш! Hug
   Smiley*,след тежката и наситената празнична храна от последните дни твоите ябълчици ми изглеждат,като фонтан с хладка вода в горещ летен следобед.Толкова лекички и свежи!Красота! Flutter

# 370
Краси, радвам се, че пастета ви е харесал  Hug
vangobi, не сменям олиото на сиренцата и кашкавалите, това е около 1,5 кг продукт с едно олио пържено. Като ги панирам,  завивам със свежо фолио, потупвам да полепне добре и прибирам за час в хладилник сирената и кашкавалите. След това като се пържат нищо не пада.

Бениии, честит рожден ден   bouquet Жива, здрава и късмет   bouquet

# 371
Момичета, девойки хубави.......

Искам да ви благодаря,че през тази година бях с всички вас в този вкусен подфорум........Извинявам се за това,че съм ви тормозила с всичките ми грозни снимки........Желая ви едно весело и хубаво посрещане на новата година. Бъдете живи и здрави!И много, много щастливи!

Аз щото много трудно готвя в последно време, още по-трудно, да не кажа въобще не снимам, та реших все пак да не е спам тази вечер, а да си пусна тортата за утре, направена с любезното съдействие на Краси  bouquet:

Шоколадов& … 88;та

# 372
  • София

Пудингови мъфини Grinning

# 373
Бении, честит рожден ден!

Много вкусни неща сте показали, браво!
Маме, Ети, тортите са....  bouquet  bouquet

Днес съм на вълна питки  Laughing
Още едни от мен с кренвирш...

Весело посрещане на Нова година! С пожелание за една по-добра, по-вкусна и успешна година за всички!

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 20:02 от esy

# 374

Салата

Кюстендилска кавърма по рецепта на пеп-40
Желая на всички весело посрещане на Новата година!
Здраве, любов, уют и благоденствие!
Догодина ще се видим отново  Hug

Общи условия

Активация на акаунт