Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 544
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  Момичета,не ми стигат думи да ви нахваля! Crazy
  Толкова много и толкова хубави ястия сте наприготвили! Party Party Party

Пеп-4о,Лео,благодаря ви! Hug

# 601
  • При елфите ...
Нашата вечеря - Пица на руло. Много вкусна и много сполучлива.

# 602
Снимки от вечерята:

- боб с наденичка

и една погача, която в момента се пече.

# 603
Берина, честит рожден ден, мила! Да си жива и здрава, щастлива и обичана жена, късметът да е с теб! cheers hbday (като прочета Берина и все с ония вкусни бюреци те свързвам..... Embarassed)

Ох, момичета, разногледа станах! Crazy Не знам вече кого да хваля - толкова много красиви и вкусни неща сте показали всички до една.   chef  bouquet  Ама вие се оливате - не ви ли омръзна по празниците, та и днес? А и аз , уж на гости днес и пълен мързел, все едно гладна са ме държали - гледам и преглъщам, гледам и преглъщам и, както уж нямаше да ям тая вечер, май ще се отправя към куфнята.......... Embarassed Страхотни сте, и аз като Селма, думи нямам, ама очи - имам! Grinning
Ето, докато писах, и Aredhel ми сервира пица на руло. Страшно вкусно изглежда!   bouquet   Smiley* и тя - бобец с наденичка, та и погачка.   bouquet  Ами, не се издържа вече, отивам да прихапна........

# 604
       Честит Рожден Ден Берина           
Много здраве и късмет ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

Селма,tracy_t , Krische,ммммного вкусно у вас  Hug

Днес у дома...

Свинско с праз и гъби

Питка

# 605
Пепчо, пуснала съм линк към рецептата, бре  Laughing Не си видяла. По принцип рецептата е за тези готовите парените кори /опитвала съм така - супер е/, но аз ги правих с на Белла от онези на сач дърпаните,

Недогледала съм  Blush по диагонала. Точно такива имам  Peace  с риба няма да ядат, но филе или шунка ще стане. Благодаря   bouquet
Каси, благодаря ти,  точно такъв вариант не бях срещала, ще пробвам  Peace

# 606
  • DE
Hайде от утре пак на работа Mr. Green
ОЩе два-три празника  и сме загинали Бе хора,то не беше готвене не беше плюскане  Whistling
И днес пак е толкова сладко и вкусно тук  chef
Днес за вечеря
Почнах да готвя едно а накрая се получи и аз не знам какво Thinking
Картофите станаха на пюре,но като стане някой провал тогава е май най вкусно

И набързо сладкиш в чаша в МВ и сладолед

Пожелавам една спорна нова работна седмица на всички  bouquet

# 607
Показвам приготвеното за два дена:
Бобена чорба:

печено пиле с картофки:

салатка от китайско зеле със зеленчуци:

кекс с орехи и стафиди:

и ананас:

# 608
  • Варна
Влизам само да честитя Рождения ден на Берина nbirthday
А на Мамчето и малкия много здраве. А ми с много хубави новини ме изненадахте като влязох в темата.
Такива хубави неща се готвили дори днес  bouquet
Моят хладилник е пълен за доизяждане с разни яденета, че поне до Иванов ден се каня да не готвя Wink
Копнах си някои рецепти и когато имам време ще ги пробвам.
  bouquet

# 609
labrex, държах, гледах снимки на пити и погачи, държах,  ooooh! накрая не издържах - замесих и аз - ето снимка:

Обаче имам оправдание  Mr. Green - да има за детето утре за училище /нищо, че половината свърши  Embarassed/

# 610
Берина  newsm59

Днес и моят съпруг има рожден ден.Гости нямаме,защото е на работа,но направих една торта Гараш .На обяд я нарязях а вече само на снимка я имам.Свършиииии.
Ами то с тия мъже в къщи,обяда не успях да го снимам дори.То поне да имаше файда от това голямо всекидневно ядене......пък то.....цял живот кльощави ще си останем. Joy Joy Joy
Айде черпя ви по едно парче.Вид няма ама мнооого беше вкусна.

# 611

Пилешка пържола с пържени картофи

Маринованите камби на Селма/чудесни са/  bouquet

Бисквитена торта

# 612
Aredhel, досега не бях виждала такава пица, много интересно изглежда, как я правиш?
Ричко, честит рожденник и у вас, да ви е жив и здрав татето, хубава тортичка   bouquet
Нордина, Деликейт, и у вас е вкуснотия, Нордина, това свинско ще взема да го пробвам, мнооого апетитно изглежда.
Смайли, много ти е станала сполучлива питката. У нас още дояждаме от новогодишната питка  Rolling Eyes

# 613
Krische- може ли рецептата за крекерите ?   bouquet
labrex- по назад в темата видях една чудна пудингова торта  Flutter моля те за рецептата.

# 614
  • При елфите ...
Aredhel, досега не бях виждала такава пица, много интересно изглежда, как я правиш?

tracy_t, направих пицата по следния начин:

Пица на руло

За блата използвах тестото за пица от пицария "Верди"

500 гр. брашно
20 гр. мая - 1/2 кубче /аз сложих 1 пак. суха мая/
1 ч.ч. прясно мляко
2 яйца
8 с.л. олио

Замесва се тесто, маята се разтваря в хладкото млякото + много малка щипка захар, яйцата се разбиват и всичко се омесва до меко тесто. Не е нужно да втасва, нито да се разточва.

Тестото го разстлах с ръце в тавата от печката, намазах го с лютеница /доматен сос/ + ситно настърган лук, сложих още колбас, кисели краставички, царевица, малко гъбки и настърган кашкавал, подправки - риган, босилек, чесън на прах. Вие може да сложите нещата, които харесвате, аз това имах в хладилника. Навих я на руло и я прехвърлих във формата за кекс, това беше най-трудната част. Пекох на 200 градуса, без предварителна да загрявам фурната.

/Рецептата за тестото е тук от форума, но не съм записала автора/

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 08:37 от Aredhel

Общи условия

Активация на акаунт