Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 622
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
В тоя студ и дъжд да имаше сега едно паниче с шкембе чорба..... Heart Eyes

Днешната ми сръбска погачица, много ми харесва, ама вече гоня формата и! Joy

Охх голям смях Joy Joy Joy
Хиля си се за шкембето,че аз такива неща не ям и винаги ми е много интересно как се яде тва

принципно и дефакто с лъжица, с лют червен пипер и счукан чесън с оцет  Laughing

# 511
Да и е честито синчето на мамето.
Наистина най-хубавия новогодишен подарък.
И аз заразена от вас направих първата си питка месена ръчно/да се похваля/по рецептата на мах мама.
Лабрех чудесен кекс и питка.
Леля Ог винаги превъзходни неща,а рецептата за целувките може ли?

Върховни ястия,салати и сладкиши и питки сте направили.Да не изброявам...браво   newsm51

И едни пържолки с картофки.

# 512
За днес пилешко филе със зелени чушки,гъби и лук и орзо.

# 513
  • сред люляците
Здравейте, момичета!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА ВСИЧКИ!

Включвам се с част от нещата, които приготвях предните дни Whistling

Салата Ориз със зеленчуци и Пилешки хапки с макарони.

Питка и Дърпана баница.

Куркудена чорба

Торта Трюфел

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 19:43 от ilrai78

# 514
Аелис,Роца,magi71, мерси!
Имах повече време и разгледах по-подробно предните празнични страници  Blush
mari_eta,Rumya,Кари,Смайли,Веси, страхотни торти сте направили  bowuu.....а и толкова много вкусни торти Добуш видях   Flutter
Neli4ka,ветрилото със свинско изглежда фантастично  Crazy
Роца, много се радвам на Макароните ти, докарала си ги перфектно,и това е само първи опит   bouquet .......а за книгата - малко завист у мен  Crossing Arms   Wink
Леля Ог, без думи за красотите,които си снимала   bouquet , фаворити са ми крушите-цигулки и мечетата-кученца,толкова са милички,на човек да му е жал да ги хапне Simple Smile
Нордина, гоцеделчевската капама е много вкусна Peace,нашите правят всяка Коледа,а пълненото пиле е един път Heart Eyes
пеп-4о, шкембе чорбата си е класическа следпразнична закуска Simple Smile

...и колко хора още изпускам,но много оспамих,нямам снимки - тези дни се местя от трапеза на трапеза,направо ще забравя да готвя

докато публикувам, още една разкошна торта на Илрай  

# 515
  • София
ето тази питка Laughing

# 516
Честито бебче !!!
 Леля Ог ,благодаря за оценката ти  Blush
megans ,чудесна първа питка  Peace
 L e o,красива трапеза в синьо  Peace
labrex ,погачицата е върха  Peace
t_ilieva ,печената тиква ммммммммммммм  Peace
Дес ,превъзходна  пита  Peace

За днес ще се отчета с :
1.пилешки шницели на фурна
2.сладкиш с ябълки и овесени ядки

Madam Stasita ,ауууууу каква питка   Crazy

# 517
  • София
Мерси,направих я за подарък на една приятелка,че утре на детето й ще правят погача.дано да я харесат и те.Много се старах. Flutter

# 518
  • София
Хайде и аз тук!!!

Честито бебе на Мама Цоцоланка!!!Да и е жив и здрав мъника!!!

Madam Stasita, страхотна питка PeaceКаква е рецептата?
ilrai78 , да имах едно парче от тази тортичка....м-м-м Grinning
labrex , погачницата сигурно мноооого си заслужава,щом я правиш често, а за формата(твоята имам предвид) не я мисли толкова Wink

И много други вкусотии видях GrinningБраво на всички!!!
И за да не е спам, ето една снимка на новогодишната торта на моята мама- Медовик с лимонов дъх на Селма.Вкъщи се е харесала много, така че скоро и аз ще я пробвам.Селма   bouquet за рецептата:

# 519

И за да не е спам, ето една снимка на новогодишната торта на моята мама- Медовик с лимонов дъх на Селма.Вкъщи се е харесала много, така че скоро и аз ще я пробвам.Селма   bouquet за рецептата:

О,супер!Чудесно! Grinning Hug
  Този Медовик е доста особен.Семейството на сестра ми предпочитат именно него! Flutter

# 520
Хиля си се за шкембето,че аз такива неща не ям и винаги ми е много интересно как се яде тва
принципно и дефакто с лъжица, с лют червен пипер и счукан чесън с оцет  Laughing

Еее, Дес, ти пък просто не знаеш какво изпускаш! Шкембе-чорбицата си е мммм Heart Eyes Я вземи пробвай, пеп-4о ти е изписала технологията - с лъжица Grinning, а лютия пипер не е задължителен (аз не мога да хапна люто дори и шкембе да е), няма да съжаляваш.  Peace

megans , питката ти изглежда много разкошно, явно добре си я втасала и изпекла.   bouquet  А тестото е чудесно.

ilrai78 , много вкусотии и красоти, но тая куркудена чорба (дето не съм я чувала Thinking) ме грабна. Сега ще вървя да я търся в блога ти.   bouquet

Madam Stasita , чудна питка, няма как да не я харесат! Личи, че е правена със желание.  bouquet

mery_poppins1, благодаря ти, много е вкусна тая погачица и мине не мине - току я спретна. Heart Eyes  bouquet

# 521
принципно и дефакто с лъжица, с лют червен пипер и счукан чесън с оцет  Laughing

Еее, Дес, ти пък просто не знаеш какво изпускаш! Шкембе-чорбицата си е мммм Heart Eyes Я вземи пробвай, пеп-4о ти е изписала технологията - с лъжица Grinning, а лютия пипер не е задължителен (аз не мога да хапна люто дори и шкембе да е), няма да съжаляваш.  Peace

обрънахме темата в шкембеджийска  Joy Joy , ама както и didibu рече, след празници е класика.
Ени, мояща щерка също не яде люто, но за "идеята" си ръсва лееекинко червен  сладък пипер. На чесъна пък отцежда  само оцета.  Въпрос на вкус.
Мадам Стаси, чудна питка   bouquet ще я харесат, няма начин!

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 19:05 от пеп-4o

# 522
  • сред люляците

ilrai78 , много вкусотии и красоти, но тая куркудена чорба (дето не съм я чувала Thinking) ме грабна. Сега ще вървя да я търся в блога ти.   bouquet

Ето я рецептата на чорбата  bouquet
Тя е характерна зимна чорба в едното ми село, заедно с едно печено зеле със свинско, но него не съм правила отдавна Thinking

didibu , Pinki_81, labrex Hug

Пепи, и аз не съм голям почитател на тоз вид чорба, ама ще се жертвам, ако е твоята hahaha

Честито на Мама Цоцоланка!!! Да е живо и здраво детенцето!

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 19:48 от ilrai78

# 523
  • DE
Здравейте и от мен
честит бебешок на Мама Цоцоланка
Уф,и на мен как ми се е прияло шкембе чорбичка но тук не се продава шкембе.Немците не ядат такав "деликатес".
У нас днес
Пуешки дроб4ета и една торта с Mousse au Chocolat,малко измислена от мен.

Весела съботна вечер на всички!

Цитат
Рецептата е тук- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=451094.15
П.С.Сега забелязах,че на две от снимките се вижда ролката тоалетна хартия. EmbarassedПонеже ми свърши готварската взех ролката да си избърсвам ръцете.Много ме е яд,че не съм се сетила да я махна. Laughing
Neli4ka,така ми стана смешно с тази ролка на снимката ама и аз ги върша по някога
тия работи  hahaha

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 20:12 от matze

# 524

ilrai78 , много вкусотии и красоти, но тая куркудена чорба (дето не съм я чувала Thinking) ме грабна. Сега ще вървя да я търся в блога ти.   bouquet

Ето я рецептата на чорбата  bouquet
Тя е характерна зимна чорба в едното ми село, заедно с едно печено зеле със свинско, но него не съм правила отдавна Thinking

ilrai, ловешката ми баба едно време правеше супа със свинско и зелев сок, не съм сигурна, че е точно като твоята, но по твоята рецепта непременно ще си направя супичка, много вкусна ми се стори, а имаме чудесен зелев сок тая зима. Благодаря ти!  bouquet

matze, измислената ти торта много привлекателна и примамваща!  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт